Gość kufir Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Już jutro dorwę Duke'a w swoje łapska (Ps3). "Szkoda" tylko że w piątek lecę na urlop i nie wiele się nim nacieszę Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Ja dzisiaj odebrałem ale odpuściłem wersję konsolową po tym demie... Popiersie Duka strasznie małe :confused: Spodziewałem się czegoś lepszego. 370zł w życiu bym nie dał... Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 Balls of steel! Jeden ze sklepów ma już u siebie DNF, czekam na jakieś opinie forumowiczów, którzy obeznali się już z wersją na ps3. Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 jutro będe mieć to dam znać (muve.pl) Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 ok dzięki! dziś grałem w duke'a 3d i mam aktualnie mega ciśnienie, jeżeli jest ten stary klimat to biorę! Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 na razie wygląda że będzie tylko klimat ;/ Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 dobry rydz niż nic! a tak na serio to martwię się tylko tą animacją rwącą Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) FUCK YEAH własnie doszedł za jakieś pół godziny wrażenia ;p Po 20 min grania nie stwierdziem roznic do do dema a pelnej wersjii zero zmian. Wiec gra jest raczej dla fanow Duke'a bo poza tym paskiem ego ala COD to totalny oldschool graficzny i gameplajowy. Fajna rzeczą jaka zauważyłem jest interakcja z praktycznie kazdym napotkamnym przedmiotem + teksty Duka no i klimat. Reszta jest co najmniej z przed 4 lat. A o tych straszliwie długich loadingach których nie skrocila nawet rownie dluga instalcja nie wspomne W skrócie gra tylko dla fanow Edytowane 9 czerwca 2011 przez Codename Cytuj
Gość kufir Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) Mam grałem z 3 godziny i co mogę napisać. Klimat starego Duke'a jest, interakcja z otoczeniem jest, teksty są w sumie jest bardzo dobrze. Gra chodzi płynnie, widać jednak że szata graficzna jest dość stara, momentami aż prosi się aby w danym pomieszczeniu wsadzić klika detali więcej. Nie wiem co z multi bo nie sprawdzałem. Denerwuje mnie brak możliwości zmiany sterowania padem. Z jakiś takich bugów to wychwyciłem jedynie czasami dziwnie atakujące nas świnie które wiszą nad naszymi głowami. EDIT: Aha bym zapomniał, gra jest trudna! I o to chodzi! Edytowane 9 czerwca 2011 przez kufir Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 EDIT: Aha bym zapomniał, gra jest trudna! I o to chodzi! Ktory poziom trudnosci wybrales? Ja wzialem Let's Rock i jest za latwo imo Cytuj
Berion 207 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) Dno, wodorosty i sto metrów mułu. Nie wiem gdzie wy widzicie "starego Duke'a". Jestem w kasynie i zwyczajnie odechciewa mi się grać. Debilne dialogi z NPC, pasek energii, który się sam odnawia, co chwilę jakieś skretyniałe mini-gry, co krok długie loadingi i grafika z poprzedniej generacji. Nawet muzyki nie ma takiej jaka powinna być. Dobrze, że jest w MP3 to sobie chociaż podmienię. Edytowane 9 czerwca 2011 przez Berion Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Dzięki Panowie za opinie, cieszę się, że kwintesencja duka jest - klimat i żartówki! Będzie trzeba się zaopatrzyć!!! Cytuj
Gość kufir Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Multi jest spoko Jedna rzecz mnie martwi... nie ma sekretów i szperastwa Cytuj
Berion 207 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) Szperactwo niby jest. Sa przedmioty, które podnoszą energię (ego, rotfl co to za nazwa) na stałe. póki co znalazłem tylko wibrator. Edytowane 9 czerwca 2011 przez Berion Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Ale wrzut na Master Czifa był :D Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 http://www.metacritic.com/game/xbox-360/duke-nukem-forever/critic-reviews haha, to ladnie Ja tam od razu wiedzialem, ze nowy Dune Nukem bedzie sredniakiem, conajwyzej gra dobra, co nie raz wypisywalem w komentarzach pod newsami na ppe. Wowczas zostawalem minusowany i wyszydzany przez graczy, ktorzy twierdzili, ze nie liczy sie grafika a klimat i zarty ksiecia. Ciekawe czy teraz pojda oni do sklepu kupic tego przecietniaka za 200 zl. Tak tak, ciekawe czy ponad gameplay rozbawia was tanie zagrywki z wibratorami, laniem w kibel, cyckami i innymi porazkami tej gry. Ja jej nawet nie dotkne, to pewne! 9 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Taki sam los spotka American Mcgee, zobaczycie. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Ale wrzut na Master Czifa był :D Mocny, ale z drugiej strony czemu Duke gra na X360? Jak to przeszło przez kontrolę jakości (mnie to lotto, ale w umowie z deweloperami z tego co kojarzę jest zakaz promocji platform konkurencji)? Tak tak, ciekawe czy ponad gameplay rozbawia was tanie zagrywki z wibratorami, laniem w kibel, cyckami i innymi porazkami tej gry. Ja jej nawet nie dotkne, to pewne! Kiedyś mnie bawiło (przednio, przy Duke Nukem 3D), ale dziś... żałosne i prymitywne. Taki sam los spotka American Mcgee, zobaczycie. Nie kracz. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 (edytowane) A możecie napisać w spoilerze co to za wrzut na MC? Z tym nocnikiem? Dzisiaj ograłem drugi raz demo i trochę żałuję, że anulowałem pre order. Tym bardziej, że 50% poszło mi się walić ;/ Btw do tych co skończyli ile Wam zajęło i na jakiem poziomie trudności? Edytowane 10 czerwca 2011 przez SłupekPL Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Jest juz pierwsza recenzja Alicji - 5/10 Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 (edytowane) A możecie napisać w spoilerze co to za wrzut na MC? Z tym nocnikiem? Dzisiaj ograłem drugi raz demo i trochę żałuję, że anulowałem pre order. Tym bardziej, że 50% poszło mi się walić ;/ Btw do tych co skończyli ile Wam zajęło i na jakiem poziomie trudności? http://www.youtube.com/watch?v=E3YrRo9OVpA Edytowane 11 czerwca 2011 przez Codename Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=E3YrRo9OVpA Sad face to jest to..., ze ta gra za bardzo sciaga gameplay, ktory wlasnie zrzyna troche z tej serii. DN byl swietnym shooterem na PieCa, a tera to bida na nim, widac ze zrobiony zostal pod konsole. Ja pogralem juz troche i sie nudze miejscami. Grafika jest jaka jest, nic mi nie przeszkadza - ale za malo Duke'a w Duke'u mam troche takie wrazenie... za malo siekania za duzo zwiedzania. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 (edytowane) Pierwsze oceny - Joystiq – 2/5 - GIGA.de - 59% - The Guardian – 2/5, - AusGamers – 5/10 - GamesVillage.it – 8,3/10 - PC Gamer – 80% - Videogamerzone.de – 77/100 - pcgames.de - 81% - gamesaktuell.de - 8/10 - gamestar.de - 68% Średnia 54% http://www.metacritic.com/game/xbox-360/duke-nukem-forever/critic-reviews Edytowane 11 czerwca 2011 przez Zwyrodnialec Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 Pograłem trochę u braciaka w nowego księcia i... nie wiem jak to ująć. duzy minus to grafika, nie wierzyłem w to co widze na tv. a z drugiej strony duke walacy soczystymi tekstami. nie moge obiektywnie ocenic gry przez pryzmat spędzonego dzieciństwa z tym Panem, (wychowaj swoje dziecko zanim zrobią to obcy hehheheheh) gdyby nie duke to by gra była na 5-6/10 (normalnie prosze dodać +2/+1 do oceny. Gra (sam gameplay) ogólnie jest imo kaszaną duke i kiblowy humor ratuje ją do rangi "sredniaka" takie moje zdanie. kupie moze jak stanieje, no i nie spotkałem sie z tak szybkim nabijaniu trofek w ciagu 30 minut gry miałem juz 12% (8 czy 9 trofek) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi