Berion 207 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 Chyba do końca nie oglądałeś. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Dopiero wróciłem z 2 tygodniowego urlopu więc jest nie na bieżąco ale przed wyjazdem czytałem coś o BIG packu którego można zassać w PSN (miał wprowadzac jakieś dodatkowe opcje w grze). Jak go pobrać? Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Ściągnąłem wersję demo z US Stora i stało się. Jeżeli chodzi o pierwszy level to nie było najgorzej. Grafika w miarę i w ogóle. Niestety drugi to już żenada. Grafika bardzo słaba, ale uderza co innego. Gra widać, że był projektowana pod PC, gdyż z kilometra nawalając do nas bardzo celnie świniaki. Każda śmierć to minuty loadingu. Niestety stworzyli niegrywalny crap. Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Niestety stworzyli niegrywalny crap.Stworzyli jak najbardziej grywalnego "średniaka", wcale nie gorszego pod względem gameplay'u niż wiele innych pozycji, które media oceniają w okolicach 7/10. Jestem naprawdę skłonny zrozumieć krytykę wersji konsolowej, ale na PC to już zupełnie inna bajka. Gra jest płynna, wygląda znośnie, a loadingi są znacznie krótsze (zwykle tylko pierwszy bywa długi, pozostałe to już ~10 sekund). No i najważniejsze chyba - grało mi się bardzo przyjemnie. Co do dema, drugi poziom w nim przedstawiony wygląda kiepsko prawdopodobnie ze względu na jego rozmiar (wcześniejsza jazda monster truckiem). Faktycznie, nie jest to najlepszy przykład grafiki w grze, ale osobiście jak grałem w pełną wersję, to nie miałem większych powodów do narzekań. Wręcz przeciwnie - bywały momenty, w których byłem nawet mile zaskoczony pewnymi efektami graficznymi. Nie będę się rozpisywał, bo wystarczy, że na "blogassku" wrzuciłem ścianę tekstu o podejściu recenzentów do DNF, której i tak nikt nie przeczyta, ale w skrócie powiem, że więcej jest tutaj wymuszonej nagonki i zbyt emocjonalnego podejścia graczy, aniżeli jakiejkolwiek rzetelności. Jeśli jesteście grą zainteresowani, to bierzcie ją na PC. Nie chodzi tu o kolejną wojenkę o wyższość jednej platformy nad drugą. Po prostu DNF na blaszaku wypadł o wiele, wiele lepiej i wiele elementów krytykowanych na konsolach zwyczajnie tej wersji nie dotyczy. 1 2 Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Po 2 tygodniach od premiery sprzedalo sie 224tys egzemplarzy. Dla porownania taki Portal poszedl w liczbie 469tys egzemplarzy. Tytul chyba tylko dla fanow Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 (edytowane) Być może na PC. Napisałem, że moim zdaniem gra była projektowana jako shooter, gdy jeszcze konsole nie zalewały masy gier FPS i były one raczej wyjątkiem. Nie zamierzam jednak grać na PC, choć kto wie. Może kiedyś :-) Fajna recenzja http://www.gametrailers.com/user-movie/duke-nukem-forever-review/358832?playlist=featured Edytowane 2 lipca 2011 przez ArturNOW Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Stary fan Duke Nukem 3D jest w koncowej planszy grając na Come Get Some i tak: PLUSY: - Świetnie wykonani przeciwnicy, zabijanie poprzez egzekucje daje mnóstwo frajdy - CZAD! - Zachowano po części stary klimat i humor - Dodano nową broń - Railgun (Moja ulubiona pukawka z Quake'a 2 i 3) - Przegenialne Intro i menu - Gra jest trudna - Możliwość noszenia 2 broni - Fajne walki z bosami - EGo oraz ineraktywnosc MINUSY: - Loadingi - MASAKRA, za długie czasy.... - Nierówna grafika, początek gry jest BRZYDKI, czym dalej do końca tym lepiej ale i tak szału nie ma. - Momentami nudne fragmenty gdzie aż prosi się o kilku przeciwników a tych nie ma... - Muzyczka upewniająca nas że nie ma już przeciwników w okolicy gdy zabijemy ostatniego z nich - Momentami, bardzo sporadycznie spadki animacji. - Zapewniano mnie że gra jest długa, że potrzeba 13-17 godzin na jej przejście. Sorry, mnie to zajęło 8 godzin. - Za mało seksu i zbereźnych sytuacji, a miało byc tak HARD - Za mało się dzieje na planszy, nie ma szperactwa, niezagospodarowane tereny , brak sekretów itp - automatyczne leczenie sie Cytuj
Berion 207 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 PLUSY: - Możliwość noszenia 2 broni Plus jak ******** To jest jedna z największych wad dzisiejszych FPSów. Auto-regen i dwie bronie. Dorzuciłbym jeszcze brak biegania bez wciśniętej gałki, ale już nie chcę się znęcać... Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Dla mnie jest to plus gdyż przez to gra jest trudniejsza, dwie bronie trzeba dobierać dobrze do sytuacji. Bieganie mozesz zmienic w menu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi