sprite 1 798 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 O kupnie marki: http://www.joystiq.com/2010/09/05/we-bought-duke-nukem-franchise-rights-transferred-from-3d-rea/ Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 jak ludzie od Bioshocka się za to zabiorą to nie będzie źle, grafika pewnie na poziomie sprzed 3 lat ale w ciemno biorę Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 września 2010 Autor Opublikowano 6 września 2010 jak ludzie od Bioshocka się za to zabiorą to nie będzie źle, grafika pewnie na poziomie sprzed 3 lat ale w ciemno biorę Tylko, że Gearbox jest od "Borderlands" i "Brothers in Arms", a nie od Bioshocka. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Cóż wypada tylko napisać "King is back!" Na screenach gra prezentuje się bardzo fajnie i oby tylko finalny produkt stał na podobnym bądź wyższym poziomie. Chociaż ja i tak liczę na dobrą strzelaninę z charakterystycznym humor dla Duke Nukem. Ciekawi mnie tylko, czy doczekam się w tej części poziomu interakcji jak w Duke Nukem 3D czy też będzie otoczenie mniej podatne na działania Księcia. Nawet dzisiaj ta gra (DK3D) pod tym względem jest jedną z najlepszych. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 jak ludzie od Bioshocka się za to zabiorą to nie będzie źle, grafika pewnie na poziomie sprzed 3 lat ale w ciemno biorę Tylko, że Gearbox jest od "Borderlands" i "Brothers in Arms", a nie od Bioshocka. Jeżeli nowy Duke zaprezentuje poziom Borderlands to nie ma się o co martwić Jestem pewien, że chłopaki z Gearbox wiedzą co robią. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Tyle, że Borderlands przez długi czas wyglądało bardzo średnio, nawet słabiej od średniej. Co zrobił deweloper? Wrzucił cellshading. Teraz gdy patrzę na screeny DNF wydaje mi się, że nie udało się zakryć cellshadingiem (który swoją drogą uratował Borderlands od przyklejenia jej łatki - brzydal) niektórych dość słabo wyglądających elementów otoczenia. Ale mam nadzieję, że na premierę będzie ogień! Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 (edytowane) Gearbox ??? hmmm nie wróże nic dobrego, mając w pamięci serie Brothers in Arms, które niczym specjalnym się nie wyróżniały prócz strony wizualnej na pierwszym Xboxie reszta była kiepska, gamplay zamulony a już nie wspomnę o braku zakończenia. Obecna generacja ich przerasta ost. BiA wyglądał dość archaicznie, poza tym nie wierze by ten zespół był wstanie ożywić jakąkolwiek serie, a tym bardziej Duke Nukem Edytowane 6 września 2010 przez Bushisan Cytuj
speiderman 4 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 W styczniu w CDA dali całą historię Duke Nukena, w tym jak to było z DN Forever przez dekadę (zmiany silnika, "When it's done" itp.). Po pamiętnym teaserze z 2007 roku i materiałach, które się od czasu do czasu pojawiały autentycznie było mi szkoda, gdy przeczytałem, że 3D Realms zamknięto, a wraz z nimi DKF, który ponoć był bliski ukończenia. Chociaż w Duke'a nigdy nie grałem, chyba każdy gracz słyszał o tej grze. Ucieszyłem się, że znalazł się ktoś, kto ją dokończy. Cytuj
Meanthord 334 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Az dziwne, ze tak genialna gra, jak DN3D nie doczekala sie pelnoprawnego sequela. No coz, lepiej pozno niz wcale . Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 http://www.joystiq.com/2010/09/06/duke-nukem-forever-demo-an-important-thing-to-do/ będzie demo Duke? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Story & Mechanics Interview: http://www.gametrailers.com/video/pax-10-duke-nukem/704165 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 (edytowane) Kilka danych Oj coś czuje że ten Duke będzie GIT! Edytowane 12 września 2010 przez kufir Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?Product_ID=84186 czy ja tylko widzę datę dostawy na 1 lutego ? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Jeśli to nie pomyłka to rewelacja ! Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Premiera w moje urodziny? No no,byloby swietnie. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 LIVE DEMO :potter: http://www.youtube.com/watch?v=0-97N6jNKb4&feature=player_embedded Cytuj
Kaucz 6 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Świetne po prostu świetne, niesamowicie się uśmiałem A ten penis to poezja ;D Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Dokładnie!!! Mam nadzieję, że tylko premiery nie przełożą znowu ;p Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Poezja. Może wreszcie się doczekamy, chociaż na premierę w lutym bym się nie nastawiał. To byłby zły okres dla Księcia, bo przecież w lutym wychodzi Bulletstorm, Killzone 3, a w marcu Crysis 2. Sentyment do marki gry nie sprzeda (przynajmniej w kraju Hamburgerów). Po 13 latach muszą się postarać. Niemniej szykuje się genialny rok dla FPSów bo oprócz ww. dochodzi jeszcze Rage od id, Homefront, pewnie nowy CoD i może Insomniac się z Resistance 3 wyrobi 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Filmik bardzo fajny, a ludzie prowadzący tą prezentację widać mają humor wpisujący się w standardy Duke'a Prawdopodobnie szykuje się godny powrót króla. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Ciekawe czy będzie wersja PL i kto będzie podkładać głos Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Dokładnie!!! Mam nadzieję, że tylko premiery nie przełożą znowu ;p No niestety już pojawiają się ploty, że out http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/10/03/duke-nukem-forever-coming-out-february-2011.aspx Btw ktoś jeszcze nie wierzy w Duke? ;] Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Must have. Po prostu czysta zaje.bistosc. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/10/05/duke-nukem-and-borderlands-team-up.aspx Duke Nukem And Borderlands Team Up Imo zaje.biście się składa bo właśnie czekam na Borderlands Goty hehe. Przecież te demo to będzie wręcz relikwia ;]. Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Tyle, ze "...you'll likely be able to stare at this code for months before actually being able to play any DNF." Wiec kodzik bedzie, ciekawe tylko przez ile czasu bedzie bezuzyteczny, jak szybko da demo, lub czy te bedzie ekskluzywne dla posiadaczy kodu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi