estel 806 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wygląda coraz lepiej. Design poziomów jest rewelacyjny. System walki wydaje się być ok, ale zastanawiam się czy wprowadzą różne style np. Royalguard. Pewnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Style muszą być, przecież bez nich będzie duży krok wstecz. Fajnie wygląda ta lokacja, na plus design przeciwników ale cały czas brakuje mi tutaj łapy Nero, która miała powera, a ten mieczyk (kosa?) nie bardzo. Czekam aż pokażą jakąś walkę z bossem i mam nadzieję, że nie zabraknie wykończeń w stylu GOW, anie tylko skrócenie paska i oglądanie scenki. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 No właśnie podejrzewam, że nie będzie styli bo masz 3 formy Dantego - demon, anioł i zwykła- w których zmieniają się ruchy i to one będą pełnić rolę styli i broni naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 płynność animacji Tameem Antoniades'owego Dante powala. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jakoś to wszystko mało mroczne jest, kolorki momentami jak z Uncharted. Choć nie powiem, ta lokacja z ucieczka jest ciekawa, inna sprawa, że ten truchcik jest mało przekonujący. Świat dookoła się wali, a Dante uprawia jogging, hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kilka nowych screenow: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ani troszkę nie podrasowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) Nie wiem po co spina o wygląd Dantego. Raz, że chwilami się zmienia jak wiele osób zauważyło na białowłosego. Może jakaś forma devil trigger. Ktoś coś pisał, że ma być wersja angel/devil, więc imo to byłaby wersja angel . Poza tym nie oszukujmy się, jak w każdym DMC na pewno będą do odblokowania inne modele postaci po przejściu, w tym wersje z poprzednich części Mnie martwi głównie ten UE3. Jak nie będzie 60fps, to mam nadzieję na wersje PC, w której 100fps nie byłoby problemem raczej. Edytowane 9 Marca 2012 przez Metal Cytuj Odnośnik do komentarza
madafakaz 2 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 będą do odblokowania inne modele postaci zapewne do odblokowania poprzez zakupienie DLC . Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wyczytałem, że w muzyce maczał paluchy Andy Laplegua z Combichrista. Jak nie lubię DMC to z jego muzą się tą grą zainteresuję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Trailer z Captivate Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) EDIT: Zwyrol mnie ubiegl z linkiem Trailer calkiem dobry xD Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 DmC Combat Gameplay Ja je.be, jakie to jest wolne ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Żal. Po prostu żal. Dobrze, że chociaż jest DMC HD Collection więc mogę zapomnieć o tej kupie łajna. Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Coś mało tych broni jest, gdzie ta żonglerka podwójnymi zestawami z poprzednich części? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja je.be, jakie to jest wolne ;( Wolne jest przy używaniu kosy, jak ciacha mieczem to już jest dobrze. Kiedyś może sprawdzę, ale podjarka Devilem skończyła mi się na DMC4, którego odłożyłem po 1,5h grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Heh... Ja czułbym się usatysfakcjonowany, gdyby ta gra była chociaż w połowie tak za(pipi)ista jak DMC4. Niestety nawet na to się nie zanosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Fragment platformowy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Bieda w h.uj i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Miscast 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Okropny ten nowy Dante, chyba wolałabym mimo wszystko kontynuację czwórki albo jakiś prequel całości. Bo rozumiem, że ta nowa część nie jest powiązana w żaden logiczny sposób z poprzednimi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Okropny ten nowy Dante, chyba wolałabym mimo wszystko kontynuację czwórki albo jakiś prequel całości. Bo rozumiem, że ta nowa część nie jest powiązana w żaden logiczny sposób z poprzednimi? Z tego co oficjalnie wiadomo to nie ma nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Miscast 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Okropny ten nowy Dante, chyba wolałabym mimo wszystko kontynuację czwórki albo jakiś prequel całości. Bo rozumiem, że ta nowa część nie jest powiązana w żaden logiczny sposób z poprzednimi? Z tego co oficjalnie wiadomo to nie ma nic wspólnego. Szkoda. Na jednym z trailerów widać jak Dante przemienia się w demona, więc dobrze, że chociaż ten element zostanie. Może zrobią z tego jakąś poboczną część, a w kolejnej odsłonie wrócą do kontynuowania właściwego wątku. Fabuła w Devil May Cry nigdy nie była jakaś odkrywcza, ale w kolejnych częściach fajnie się zazębiała. Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Miscast Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ja bym chętnie zobaczył prequel całej tej historii, czyli losy samego Spardy, gdy się obrócił przeciw swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Miscast 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja bym chętnie zobaczył prequel całej tej historii, czyli losy samego Spardy, gdy się obrócił przeciw swoim. Faktycznie, fajnie byłoby poznać całą genezę konfliktu Spardy z Mundusem (z tego co pamiętam, to z nim właśnie walczył), uczestniczyć przy narodzinach Dantego i Vergila itd. W jedynce można było wprawdzie grać Spardą, ale to chyba była jakaś postać bonusowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
masaKRATOS 816 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Gdzieś czytałem , ze premiera została zaplanowana na 7 lipca. Tak czy inaczej wydaje mi sie , że gra będzie lepsza niz na początku większość zakładała. Widac , ze mamy do dyspozycji multum kombosów , grafika jest odpowiednio podkrecona względem pokazów z 2011 roku , natomiast muza Combichristu idealnie pasuje do tego co sie dzieje na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi