Wiolku 1 592 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Narzekacie na ten OST, a warto wspomnieć, że odpowiada za niego nie kto inny jak NOISIA. Wątpię by Holendrzy popełnili szmirę. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 (edytowane) Ale fakt, że tworzy go jakiś znany gość w danym kręgu muzycznym w ogóle do mnie nie przemawia skoro sama muzyka nie pasuje do klimatów DMC. A na dobrego slashera od strony gameplay'u również nie liczę, jedynie Japończycy robią rozbudowane i pozwalające na nieziemską sieczkę (jeśli się ma jakiegoś skilla) slashery. Przemyślany i rozbudowany system walki to imo 90% sukcesu slashera. Edytowane 4 lipca 2012 przez Paliodor Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 Gameplay z Comic-Con, zaczyna sie od 26:30: http://www.youtube.com/watch?v=Z0jkUDVVhVk Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 Fajna psychodeliczna lokacja i walka wydaje się być jakaś bardziej dynamiczna. Ładnie też Dante oświetla otoczenie swoimi zabawkami. Od dawna mam głód na dobrą siekę i ten DMC powinien go zaspokoić. Z początku byłem sceptycznie nastawiony, ale z każdym gameplayem coraz bardziej mi się to podoba. Oby tylko nie wycięli wzorem NG broni, bo ciągle pokazują to samo (miecz, który transformuje się w kosę i topór), do tego pistolety. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 jaram się opór! jak dla mnie świetnie to wygląda. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Wygląda ja Enslaved - czyli słabo. Na grafe nie liczę. Szlachtowanie wydaje się być ok więc może aż tak źle z tą grą nie będzie Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Szczerze mówiąc ten nowy DMC mógłby mieć totalnie inną nazwę Niewiele wspólnego z "1" i pozostałymi częściami. Klimat w "1" zdecydowanie najlepszy.Gra może być i raczej będzie bardzo fajna ale to nie moje "ukochane" klimaty Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Tak przygladam sie tym trailerom. I co by nie powiedziec o gameplay-u.Ta gra nie bedzie miala najwazniejszego czyli klimatu starych czesci. I to prawdopodobnie pogrzebie ta serie dla wielu ludzi. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Do tego pewnie ledwo 30fps'ów bo to w końcu powered by Unreal! XD No i pewnie system walki prosty jak budowa cepa powered by Ninja Theory. Slashery tylko od Japończyków reszta to popłuczyny. @darkknight: Tak z innej beczki to od kiedy DMC4 ma trofea? Bo tak zauważyłem na twoim gametargu, oj trzeba będzie to znów zainstalować Edytowane 9 sierpnia 2012 przez Paliodor Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 To nie DMC4 , to kolekcja hd. To nie DMC4 , to kolekcja hd. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Ja czekam. Po pierwszych gameplayach byłem bardzo sceptycznie nastawiony, moje jedyne skojarzenia związane były z Enslaved i brakiem dynamiki. Jest co raz lepiej, strasznie podoba mi się skonstruowany świat, w którym bezustannie coś się dzieje, świetnie to wygląda. Klimatu pierwszego DMC nie ma co oczekiwać, tamta gra, zupełnie jak pierwsza Onimusha różniła się od kolejnych odsłon, była bardziej jak klimatyczny horror Od nowego DMC oczekujmy raczej jeszcze większego rozpierdzielu niż miało to miejsce w częściach 3 i 4 i obyśmy się nie zawiedli. Tak jak ktoś wcześniej wspominał, miejmy nadzieję, że będzie sporo broni, bo jak zrobią coś na wzór nowego Ninja Gaiden, to odbierze to połowę funu z gry. Każdy fan DMC zawsze wyczekuje scenki, w której Dante nabywa nowy sprzęt (alastor, czy pandora ). Miejmy nadzieję, że poziom trudności nie zawiedzie. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Vergil w DmC potwierdzony. Ciekaw jestem wyglądu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Ale jako postać grywalna? Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Vergil w DmC potwierdzony. Ciekaw jestem wyglądu. Blizniak , to chyba zbytnio nie bedzie sie roznil. :blum2: Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Ale Vergil słabo wygląda, lol Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Ta mimika... cudo. Mam nadzieję, że to nie wersja PC. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Omfg, co oni z tą serią zrobili, aż szkoda patrzeć. Vergil wygląda jak jakiś randomowy npc z jakiegoś sandboxa ... Cytuj
Yangus 10 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Klimat trailer mi sie podoba, ale to już nie jest DMC. Rownie dobrze mogli to wydac jako nowe IP, wtedy by nikt nie narzekal. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Tą zmianę narracji można przecież tłumaczyć faktem, że ta część to absolutny początek historii Dantego. Nie jest to całkowity reset jak z początku zakładano. Mi się podoba, a rdzeń rozgrywki praktycznie pozostanie nietknięty. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Tą zmianę narracji można przecież tłumaczyć faktem, że ta część to absolutny początek historii Dantego. Nie jest to całkowity reset jak z początku zakładano. A nie czasem w równoległym świecie? Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Sądziłem, że to absolutny start przygód Dantego, jego geneza. Przynajmniej tak wyczytałem w zapowiedziach. Coś się zmieniło w zamyśle fabularnym? Nie jestem na bieżąco z DmC. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 "The half-angel, half-demon Dante in DmC Devil May Cry is not the Dante you know from Devil May Cry. Strange yes, but there’s an explanation inside Dengeki PlayStation. The magazine explains Ninja Theory’s game takes place in parallel world." http://www.siliconera.com/2011/10/31/dmc-devil-may-cry-takes-place-in-a-parallel-world-with-a-different-dante/ Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Boże co za szajs http://www.youtube.com/watch?v=sI_474EoszI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi