Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Jeśli poziom hard oznacza więcej niż wolniej skracający się pasek energii bossa to super.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l No trudno, żeby dali na targach, gdzie setki ludzi się przewiną przez budkę Capcomu, dali na Dante Must Die. Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez Hela
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Na DMD to przeciwnicy mieli nowe ataki niedostępne na innych poziomach, typu własny devil trigger.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Aha, to oby zaimplementowali to i tutaj. Brakuje mi dobrego slashera :3
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Wrażenia z GC: DmC: Devil May Cry keeps on getting better "[...] I am here to tell you that it's even better than the last time I played it. I immediately noticed that they've tuned the timing for the combat. Attacks rolled off the fingers much faster than ever before; it's much faster now." http://www.destructo...er-233314.phtml Edytowane 17 sierpnia 201212 l przez Hela
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Ale to chyba nie jest oficjalna okładka. Przynajmniej wg. PPE. Fajnie, że ponoć ostatnie pół roku developingu zostawili sobie na dopracowanie walki. Wg. newsa Heli był to słuszny krok.
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Nie jest oficjalna, no ale jaka przezaje.bista. Dostałem natychmiastowego bonera.
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Tylko i wyłącznie powinni zostawić taką okładkę. Poza oczywistymi walorami estetycznymi jest to naprawdę genialnie zrobiony art, barwy są niesamowite Niestety nie zdecydują się na coś takiego bo przecież młodzież by ucierpiała
Opublikowano 19 sierpnia 201212 l Przeglądam ten temat i tylko marudzenie podobne do tego jakie panowało gdy pokazali MGR'a (co oni zrobili z MGS itp.) sic.Nie porównujcie nowego DMC z poprzednimi odsłonami będzie się wam łatwiej żyło , jest to restart a właściwie alternatywna wersja znanej nam historii . Capcom powinien wydać to pod zupełnie inną nazwą postacią nadać inne imiona i było by dobrze. A tak nie którzy się niepotrzebnie denerwują bo nie mogą pojąć czy tez jak kto woli przyjąć do wiadomości że jest to zupełnie inna gra pod tym samym szyldem co w ich oczach robi z niej momentalnie bubla czy też crapa. Ja tam czekam na nowe.. pff na DMC bo mi się po prostu podoba i tyle i nie mam zamiaru oceniać jej przez pryzmat części od 1do 4 ale jako coś nowego bazującego na znanym pomyśle. Edytowane 19 sierpnia 201212 l przez Karas
Opublikowano 19 sierpnia 201212 l Niby tak, ale skoro chcą podbić sprzedarz wstawiając trzy magiczne literki do tytułu to zobowiązuje to też do dostarczenia produktu na wysokim poziomie i nawiązującego do "kanonu". Chociaż mi tam nowy DmC też się podoba. No ale może to wynika z faktu, że nigdy nie masterowałem gier z tej serii.
Opublikowano 20 sierpnia 201212 l Patrząc bez uprzedzeń (np. do wyglądu dante) , to sam szkielet rozgrywki jest bardzo podobny i wygląda że dostaniemy starego DMC po lekkich modyfikacjach i w nowym opakowaniu.
Opublikowano 20 sierpnia 201212 l Gra prezentuje się kapitalnie i to pod każdym względem jest na co czekać, wszystko co było dane mi zobaczyć na GC wywarło na mnie ogromne wrażenie, tak jak wspominałem to może być pierwsza gra tego studia która zwyczajnie zamiecie:)
Opublikowano 23 września 201212 l Zostalo 4 miechy do premiery dali by juz Demo na Psn:D bo po Syfie zwanym Ninja Gaiden 3 brak naprawde dobrego slashera.
Opublikowano 23 września 201212 l Też tak myślę. Od początku wierzę, że będzie ok. Powiem wam, że jest dużo lepiej niż OK.
Opublikowano 31 października 201212 l Demo 20 listopada. Wub wub wub <333 Edytowane 31 października 201212 l przez Figaro
Opublikowano 1 listopada 201212 l Ciekawe, który fragment dadzą, bo już sporo tego pokazali. Najbardziej bym chciał tego z bossem.
Opublikowano 12 listopada 201212 l Darmowe DLC, więc czemu szkoda? https://twitter.com/superninjatam/statuses/268090690284711936