XM. 11 035 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 Grałem na 3 poziomie trudności (Nephilim czy jak to tam się zwie) i trudne to nie było, lipa jak nie wiem co bo jak ten cały Sons of Sparda ma być najwyższy to niezła padaka. Pewnie trudność zmniejszyli by współczesne dzieciaki chwaliły się potem w gimnazjum jakie to oni nie czeszą oceny w DMC XD Dodadzą w DLC poziom trudności, nie martw się. <capcom> Cytuj
chlewik12 24 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 @MrPepeush - ale ja nie hejtuję jego stroju tylko wygląd. dla mnie wygląda jak pedau i tyle, stary dante był duuużo lepszy, dlatego gdyby dali takiego skina oryginalnego dantego to wolałbym takowym grać. ciekawe czy gdyby ta gra wyszła jako zupełnie nowe IP z innym tytułem, to czy wtedy też byście tak propsowali tego emo-geja (bo na takiego wygląda IMO). Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 Dla mnie jest ok i to będzie pierwszy zakup w 2013. W sam raz umili czas oczekiwania na Bioshock Infinite. Co do dema walka jest ok, bronie są niezłe i dobrze się trzaska combo, chociaż chciałbym takiego Cerberusa czy Agni i Rudrę z DMC3. Brakuje mi trochę dynamiki z poprzednich części, no i pistolety mają taką moc, że równie dobrze mogłoby ich nie być. Wystarczy samo szlachtowanie na dobrą ocenę. Muzyka to jakieś popłuczyny, ale jak dla mnie ta w DMC zawodzi już od 4 części, z której też nic mi w pamięci nie zostało. Podoba mi się design potworków na czele z latającymi martwymi dzieciakami. Dobra odskocznia od tego co wrzucali japońce. Boss też wyglądał całkiem spoko, a i bluzgami nieźle rzucał. Btw ma zbyt przewidywalne ataki i za łatwo się go kroi. Oprawa chociaż trochę uproszczona, to jednak sprawia pozytywne wrażenie dzięki filtrom i oświetleniu. Transformujące miejscówki z wrzucanymi napisami na otoczenie jak w SC Conviction też na plus, choć to jeden wielki skrypt. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 Demo bardzo fajne, nakręca mocno na pełniaka. Podpisuję się pod pozytywnymi opiniami. U mnie też będzie to pierwszy zakup w 2013. Walka to czysty miód, nie przeszkadza mi że jest łatwo i przyjemnie. W pewnym wieku człowiek już nie ma ochoty użerać się z grami Choć liczę że hardcorowcy dostaną jakiś super trudny bonusowy poziom trudności. Graficznie jest bardzo okej, podobają mi się te soczyste kolorki i oświetlenie. Świetny patent z napisami na murach i chodniku. Dante wygląda okej, zresztą nie ma czasu przyglądać się jego twarzy. Trochę zawodzi muzyka. Na plus polskie napisy i teksty bossa. Szykuje się dobra gierka. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 chlewik, Ty masz jakiś problem z gejami? boisz się czygoś? bo nie rozumiem tych ciągłych emogeizmów kuźwa, wróciłem do domu,chciałem od razu puścić ściąganie demka, to zobaczyłem "konserwcaja sieci"; prysznic, zrobilem obiad, zjadlem, zmeczylem zone, wlaczam konsole, a psn chodzi jak zloto... ffffffffffuuuuu...! no nic - myślę - zapuszczę, pół godziny i będzie... trzecią godzinę się ściąga... FFFFFFFFUUU...!!! Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 (edytowane) powinni dać jeszcze za free skina starego dantego, ten emo chopaczek mnie odrzuca od gry, Ty był męski jak z Gears of War za to. Edytowane 21 listopada 2012 przez Hela 2 Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 ja nawet nie chcialem podejmowac dyskusji o tym, jakim maczo byl stary dante. dzieki Hela demo ograne. nie do konca sie potrafilem ze sterowaniem ogarnac, ale jest ok. grafika rzeczywiscie chyba nieco za jaskrawa. poza tym calkiem przyjemny. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 21 listopada 2012 Opublikowano 21 listopada 2012 ten pss store powinni wy(pipi) w piz.du i ludzi pozwalniać. żeby pól dnia demko ściągać i jeszcze pobrać całości? ;/ Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 powinni dać jeszcze za free skina starego dantego, ten emo chopaczek mnie odrzuca od gry, Ty był męski jak z Gears of War za to. Nigga plz http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images01/115/74ba9686233bf1cfb700a370072a6281/l.jpg Dante z DMC2 zjadał już samym spojrzeniem (charakterem !) tego śmiesznego Brytyjskiego chłopka. Co do samego dema jestem raczej pozytywnie zaskoczony, może być ciekawy slasher - tylko te loadingi i muzyka momentami są dobijające, tak samo "przejaskrawione" otoczenie. Boss raczej nic specjalnego, pierdoła jeśli mam być szczery (do tego z jakimś dziwnym fetyszem) Jak na DMC to gra kupa imo lecz sama w sobie może być bardzo dobra, zobaczymy. 1 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 Nigga plz http://a2.ec-images....0072a6281/l.jpg Dante z DMC2 zjadał już samym spojrzeniem (charakterem !) tego śmiesznego Brytyjskiego chłopka. Nie ma to jak porównywać do najgorszej części. Po prostu ten nowy niczym nie odstaje od poprzednich designów, czego przykładem jest DMC3. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 Nigga plz http://a2.ec-images....0072a6281/l.jpg Dante z DMC2 zjadał już samym spojrzeniem (charakterem !) tego śmiesznego Brytyjskiego chłopka. Nie ma to jak porównywać do najgorszej części. Po prostu ten nowy niczym nie odstaje od poprzednich designów, czego przykładem jest DMC3. To, że DMC2 ssało pod niemal każdym względem nie oznacza, że design Dantego z dwójki też ssie. 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 czy tylko mi się wydaję, że choć grafika w demku fajna to całość i tak wygląda gorzej i chodzi gorzej niz czteroletnie DMC4? Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 mała ilość FPSów jest faktem, kolorki mocno psychodeliczne mogą się podobać, ale jak widać niekoniecznie każdemu (Ninja Theory lubi tekie chore kolorystyki - widać to juz u Nariko, a w Enslaved pełną gębą...), a dynamika rozgrywki jak dla mnie też pozostawia co nieco do życzenia (bardzo wolne mi się to wydawało przez pierwsze minuty); natomiast po ograniu demka liczę na solidną mielonkę, bo całościowo produkt i tak wypada całkiem nieźle; do premiery sporo może się zmienić; Cytuj
Gary 24 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 czy tylko mi się wydaję, że choć grafika w demku fajna to całość i tak wygląda gorzej i chodzi gorzej niz czteroletnie DMC4? Zdecydowanie. Ale i tak już wolę, żeby gra była brzydsza, ale przynajmniej pozbawiona backtrackingu. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 czy tylko mi nie podeszło totalnie sterowanie? po co to tak komplikować i wymyślać koło na nowo. graficznie jest kupowato ale ładnie błyszczy. ponownie trailery mnie zwiodły. po co tak ludzi oszukiwać? potem rozczarowanie sprawia, że z miejsca gra ma u mnie minusa. wszystko wygląda i śmiga jak enslaved. nawet morda dante przypomina mi monkey. ciachanko jest ok, chociaż te sterowanie mocno je utrudnia. design też spoko. muza w 50% ok - dubstepiki i inne techniawki łykam śmimało ale tego metalowego ścierwa nie zniese. w dmc 3 mi tak nie przeszkadzało - lepsze tracki chyba dobrali. ogólnie mocne 7. DMC 1 nic nie przebije a i do 3 grze Ninja Theory daleko Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 (edytowane) Edytowane 22 listopada 2012 przez DJ1988 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 To było tak skillowe że aż piwo z wrażenia poszedłem otworzyć xd Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 (edytowane) Kolejny przykład jak zwalony jest system oceniania w tym demie: http://i.imgur.com/KAqRz.jpg?1 Ten wynik został osiągnięty przy pomocy demon dodge (filmik w poście wyżej). Powinni to naprawić w pełnej wersji gry ale to NT więc lol Edytowane 22 listopada 2012 przez DJ1988 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 Naprawią, to tylko demo a nie finalna wersja. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Właśnie przeszedłem na YT demko i powiem, że całkiem niezłe, fajne combosy się klepie, dobra grafa i fajny design kreatur. Ogólnie rokuje dobrze, prócz tragicznego ost, "jedynka" wraz z "trójką" patrzą z pogardą i puszczają mega sika w stronę DmC, ;/ Przejście demka na SSS http://www.youtube.com/watch?v=g2NrwSlYDNU&feature=g-high-u http://www.youtube.com/watch?v=Kf2g0K_XoSI&feature=plcp Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 (edytowane) a mnie w ogóle nie kreci ten nowy powiew świeżości DMC'a. zupełnie jakbym grał w stara 4 - nic sie nie zmieniło, a ja juz nie jestem tym samym chłopcem, co kiedyś... jestem starszy i bardziej wybredny, co podpowiada mi by zaoszczędzić kasę na inny produkt, który oferuje znacznie więcej wrażeń, jak i nowy system władania ostrzem, ot moja opinia Edytowane 24 listopada 2012 przez MEVEK Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 To będzie nieźle hardkorowa gra :ph34r: Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 a mnie w ogóle nie kreci nowy DMC. zupełnie jakbym grał w stara 4 - nic sie nie zmieniło, a ja juz nie jestem tym samym chłopcem, co kiedyś... jestem starszy i bardziej wybredny, co podpowiada mi by zaoszczędzić kasę na inny produkt, który oferuje znacznie więcej wrażeń, jak i nowy system władania ostrzem, ot moja opinia ten "DMC" do czwórki ma sie jak łódź podwodna to pilotażu promu kosmicznego. Zastanawiające jakich to wrażeń szukałeś. Cytuj
chlewik12 24 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 mi się w sumie demko podobało (trochę debilne tylko te "fucki" z bossem były), no i główny bohater, nie lubie po prostu grać emo-pederastami (czy tez postaciami które tak wyglądają). jak poprawią te błędy w ocenach (SSSSSSSSStyle ;D) to będzie niezła giera. taka rozgrzewka przez nowym GoWem 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 Bardzo spodobało mi się to demo. Zmiana designu nie sprawia mi problemu to gra innego deva. Nawet ten brytyjski humor najniższych lotów (walka z bossem) mnie śmieszy. Walka może i uproszczona względem wcześniejszych części, ale jest to jakiś powiew świeżości. Brakuje tych 60FPS, ale gra fajnie wygląda i fajnie się rusza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi