DJ1988 16 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 (edytowane) lol, press [] to SSS :rofl: Casuale poznaja magie PRO, jpdole, nie wiedzialem ze taka seria moze upasc tak nisko. Oczekiwałeś czegoś innego od "mistrzów" z Ninja Theory? :rofl2: Edytowane 7 stycznia 2013 przez DJ1988 2 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Nowy, świetny trailer. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 (edytowane) Geniusze, pokazali walkę z Vergilem <oklaski> Btw. Podkład muzyczny to jakaś kpina, jeśli taki poziom będzie utrzymywał się podczas starć w full'u to jajca. Btw2 Będzie Bloody Palace. Edytowane 9 stycznia 2013 przez XM16E1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 (edytowane) @UP - avtual game soundtrack styka : ) sprawdze na bank ze wzgledu na design i muzyke, reszte przegryze jakos ;p Edytowane 9 stycznia 2013 przez Najtmer Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 (edytowane) Dla zainteresowanych: zakończenie Donte may Cry już wyciekło. Jest... (nagranie o kiepskiej jakości). Na pocieszenie macie screena z dostępnymi kostiumami dla Dontego i Acha, prawie o tym zapomniałem. Trybu Bloody Palace nie bedzie na płycie. Wydadzą go później jako darmowe DLC. Vorgil nie będzie grywalny w BP. Żal. Edytowane 12 stycznia 2013 przez DJ1988 Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Bossowie wyciągnięci prosto z serii RE + tragiczny design. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Dla mnie designersko jest bardzo dobrze. We wcześniejszych częściach też trafiały się słabe projekty, jak latająca kura z jedynki. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Dodają BP jako darmowe DLC,szkoda tylko, że takie BP powinno od początku być w grze, a nie wydawane po czasie. Pewnie jeszcze będą się tym chwalić jak to o graczy nie dbają, że dają taką darmoszkę, XD Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Wciągam to góvno, nie wiem czemu ale chce pogierzyć w DMC, a trailery i recka w PE mnie tylko bardziej zachęciły. Nie witałem się z serią od czasów PS2, no zobaczymy czy Dante jest debeściak, i jego mafia też jest debeściak. Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Design prześwietny, walka efekciarska, muzyka rewelacja. Dla mnie bomba. Poprzednie części wyglądają strasznie drewnianie przy tym jak rusza się nowy Dante. Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Prawdę mówiąc, jedyne co mi przeszkadza patrząc na tą część, to brak 60 fps'ów...chociaż udostępnione demo chyba było starym kawałkiem kodu z czasów kiedy pokazywali tamten gameplay na targach, więc po cichu liczę, że nie widzieliśmy jeszcze tych magicznych "30 działajacych jak 60" i wrażenia z walki będą jeszcze lepsze. Natomiast co mnie drażni to fakt, że postacie za bardzo starają się być cool, rzucając co drugie słowo f*ckami, kto na kogo narobi itp....nie biorą mnie te klimaty i jednak wolałbym Dantego w wydaniu "This party's getting crazy". Całą resztę łykam bez wahania. Przy Heavenly Sword i Enslaved świetnie się bawiłem, w stare DMC nadal lubię pograć ale jednak już się trochę zestarzały, więc mam spore oczekiwania względem DMC5 - na pewno zapowiada się najlepsza gra tego studia, a jesli Capcom pomógł im w optymalizacji kodu(dropy fps'ów były największym mankamentem gier NT) liczę ze będzie prawdziwy killer. Do tego reżyseria artystyczna w tej grze masakruje większość obecnych na rynku tytułów. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 (edytowane) Design prześwietny, walka efekciarska, muzyka rewelacja. Dla mnie bomba. Poprzednie części wyglądają strasznie drewnianie przy tym jak rusza się nowy Dante. Estel prowo czy mówisz to na serio? Zwłaszcza ten kawałek z muzyką A 60fps'ów to będzie ale raczej na PC, w końcu UE więc na kąsolach 30klateczek to będzie super szybkość jaką wycisną mistrzowie kodu z NT Nigdy, nie pojmę jak te coś się może podobać, mam nadzieję, że MG Rising zgniecie ten śmieszny tytuł. Sorry ale od początku była to dla mnie padaka od designu głównego bohatera,którego nazwali Dante, taki sobie poziom trudności, dziwne rozwiązania w kwestii gameplay'u mające przypodobać się współczesnym dzieciakom i mainstreamowi,muzykę, wykorzystanie UE na "humorze" i na siłę robieniu cool klimatu w rytm bluzgów i innych pseudo śmiesznych rzeczy kończąc, a demko mnie tylko w tym utwierdziło, że to te całe DMC to padak i tak już zostanie. No ale jaka branża taki Dante można by rzec. Edytowane 12 stycznia 2013 przez Paliodor 1 1 Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Widzisz, a u mnie demko właśnie zakończyło fazę hejtowania DMC5, natomiast ogrywam ostatnio DMC4 i już mnie nie "bierze" jak kiedyś, ale to też kwestia tego że DMC zawsze traktowałem jako odskocznię od Ninjy Gaiden i Bayo więc starych części nie będę specjalnie bronił, a nowej nie zamierzam krytykować bo jest naprawdę spoko - wizualnie nowy Dante jest ok(przynajmniej już nie wygląda jak naćpany Tameem Antoniades), muzyka ....wolałbym normalne rockowe klimaty, ale jakoś przeżyję te wszystkie Noisie i Combichristy. MG Rising na bank zniszczy Devila w kwestii systemu walki, ale to oczywiste że tym oszołomom z Platinum Games na obecną chwilę chyba nikt nie jest w stanie podskoczyć, a już na pewno nie jakieś brytyjskie studio. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Szok, ale opinie graczy do tej pory są baaardzo pozytywne. Nawet od fanów starych dmców. Dwa świetne slashery przed nami, panowie :-) Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Jako ciekawostkę można podać, że nawet Edge wystawił 8. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 Sorry, ale nie jara mnie kastrat cofający się w rozwoju. Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 12 stycznia 2013 Opublikowano 12 stycznia 2013 W takim razie opcje są dwie: albo Capcom uruchomił rezerwy "zielonych" na recenzje, albo ta bardziej prawdopodobna - DMC5 jest naprawdę solidną produkcją. Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 W nadchodzacym tygodniu beda juz opinie graczy , wiec bedzie wiadomo czy kupowac czy czekac az mocno stanieje. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Nawet cancel zostawili i dobrze, jak widać nie jest tak słabo jak to niektórzy sugerowali, że system zostanie mocno spłycony. Jedyne czego brakuje, to większej różnorodności w broni. Przydałby się powrót Cerberusa, albo Agni & Rudra. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Skąd bierzecie? Macie jakieś polskie sklepy ze wszystkimi bzdetnymi dlc + Vergiliusz? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Po obejrzeniu tego filmiku dziś z pracy wracam z nowym DMC do domu, przecie to się prezentuje mega przyjemnie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Skąd bierzecie? Macie jakieś polskie sklepy ze wszystkimi bzdetnymi dlc + Vergiliusz? Nigdzie w sklepach PL nie widziałem dodawanego Vergila, tylko dodatkowe bronie. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 (edytowane) No właśnie, powiem więcej, że prócz tragicznego, jak dla mnie, designu poczwar i braku 60klatek to jest wszystko w tym tytule co potrzeba do dobrego slashera. Ostatecznie do kupna w premierę przekonał mnie filmik z systemu walki, może i go uprościli i zrobili bardziej efekciarskim, ale żeby znowu grac na najwyższym poziomie nie obejdzie się bez spędzenia sporej ilości czasu z tym tytułem. Tylko ponoć DMD jest mocno średnie... E: a cena na PSS jest znana? 18złociszy pewnie? Edytowane 13 stycznia 2013 przez XM16E1 Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Chryste, nawet twittera w to wsadzili Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi