Skocz do zawartości

Mortal Kombat Arcade Collection

Haro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Ölschmitz

Wygląda tragicznie. Nie tylko nie ma full screena (pasy po bokach), ale grafika jest rozmazana. Jest kilka filtrów, których wyłączyć się nie da (nie ma filtrowania punktowego, jest blur i dwa jakieś fikuśne - zastanawiam się nawet czy ten cartoonowy nie zaj*i ze sceny emulatorów...). Tyle mogę powiedzieć o wersji US.

Edytowane przez Berion
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam bardzo niemiłe wrażenia. Grafika jest rozmazana to fakt, ale tryb online... 20 razy próbowałem z kimś walczyć i zawsze kończyło się albo odłączeniem do drugiego gracza, albo niemożnością wejścia w ogóle do Lobby. Tragedia.

Do tego ten chory poziom trudności w trybie dla jednego gracza. Nie wiem jak to kiedyś przeszło.

Opublikowano

Fakt, ja Szajtsunga i Goro w MK1 zatłukłem glitchami, w MK2 nie mogę przejść Kitany... Nie pamiętam jak było kiedyś, ale nie przypominam sobie abym miał takie problemy.

Opublikowano (edytowane)

Ojjj były były, MK zawsze był trudny ale takie są efekty coraz łatwiejszych gier - nie ogarniamy już tych oldschoolowych.

Dobry przykład na to jakie gry były kiedyś a jakie są teraz - dużo łatwiejsze.

Edytowane przez LiSoQuan
Opublikowano

MK1 byl swego czasu do przejscia. Goro i Shang to jest NIC w porownaniu z Kintaro. Nigdy go nie przeszedlem bez oszukiwania. I jeszcze te kurde gulashowe porady z SS... ;F

Opublikowano

Gra z CPU pozbawiona jest wiekszego sensu, jest prosta bo schematyczna do bólu z kolei gra przez online jest tylko dla cierpliwych po na 30min spedzonych przy grze udalo mi sie rozegrac 1 walke, czesto nawet jak znajdzie gracza to po polaczeniu przed wyborem postaci wpada czarny ekran i to koniec zabawy...

Opublikowano (edytowane)

Żadna gra automatycznie nie ściąga sama łaty. Przy odpaleniu gry konsola przeszukuje swoją bazę i zawsze użytkownik jest pytany czy zainstalować patcha jeśli jakiś zostanie znaleziony, dopiero potem się włącza gra (upraszczając).

Edytowane przez Berion
  • Minusik 1
Opublikowano

Upraszczając to bez ściągnięcia aktualnej wersji nie pogramy online, bo po odrzuceniu aktualizacji zostajemy wylogowani z PSN.

Co do gry, to mi wystarczy zakupiony dawno temu Mortal Kombat II, grafcznie jest podobnie a i online działa prawie normalnie.

• Plusik 1