Opublikowano 10 grudnia 201113 l jak to wyglada? nie ma fullscreena tylko w takim jakby oknie sie gra?
Opublikowano 10 grudnia 201113 l @Ölschmitz Wygląda tragicznie. Nie tylko nie ma full screena (pasy po bokach), ale grafika jest rozmazana. Jest kilka filtrów, których wyłączyć się nie da (nie ma filtrowania punktowego, jest blur i dwa jakieś fikuśne - zastanawiam się nawet czy ten cartoonowy nie zaj*i ze sceny emulatorów...). Tyle mogę powiedzieć o wersji US. Edytowane 10 grudnia 201113 l przez Berion
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Mam bardzo niemiłe wrażenia. Grafika jest rozmazana to fakt, ale tryb online... 20 razy próbowałem z kimś walczyć i zawsze kończyło się albo odłączeniem do drugiego gracza, albo niemożnością wejścia w ogóle do Lobby. Tragedia. Do tego ten chory poziom trudności w trybie dla jednego gracza. Nie wiem jak to kiedyś przeszło.
Opublikowano 18 grudnia 201113 l Fakt, ja Szajtsunga i Goro w MK1 zatłukłem glitchami, w MK2 nie mogę przejść Kitany... Nie pamiętam jak było kiedyś, ale nie przypominam sobie abym miał takie problemy.
Opublikowano 19 grudnia 201113 l Ojjj były były, MK zawsze był trudny ale takie są efekty coraz łatwiejszych gier - nie ogarniamy już tych oldschoolowych. Dobry przykład na to jakie gry były kiedyś a jakie są teraz - dużo łatwiejsze. Edytowane 19 grudnia 201113 l przez LiSoQuan
Opublikowano 19 grudnia 201113 l MK1 byl swego czasu do przejscia. Goro i Shang to jest NIC w porownaniu z Kintaro. Nigdy go nie przeszedlem bez oszukiwania. I jeszcze te kurde gulashowe porady z SS... ;F
Opublikowano 20 grudnia 201113 l co wy gadacie ? poziom trudności jest taki sam, system gry z komputerem nie zmieniły się ani trochę, skonczylem po kolei mk1, mk2 , umk3 w ciagu niecalej godzinki
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Gra z CPU pozbawiona jest wiekszego sensu, jest prosta bo schematyczna do bólu z kolei gra przez online jest tylko dla cierpliwych po na 30min spedzonych przy grze udalo mi sie rozegrac 1 walke, czesto nawet jak znajdzie gracza to po polaczeniu przed wyborem postaci wpada czarny ekran i to koniec zabawy...
Opublikowano 21 grudnia 201113 l czarny ekran pojawia się jeżeli drugi gracz nie ma zainstalowanego najnowszego patcha. U mnie nie jest tragicznie, łącze się raz na 4-5 minut i gra się bardzo przyjemnie :0
Opublikowano 21 grudnia 201113 l a nie jest tak ze po wlaczeniu gry automatycznie sciaga nowego patcha ?
Opublikowano 22 grudnia 201113 l wersja EU dostała patcha od razu gdy gra wylądowała w koncu na ps store, patch w wersji US nie pojawił się w tym samym momencie , więc mogły być problemy z rozgrywką
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Żadna gra automatycznie nie ściąga sama łaty. Przy odpaleniu gry konsola przeszukuje swoją bazę i zawsze użytkownik jest pytany czy zainstalować patcha jeśli jakiś zostanie znaleziony, dopiero potem się włącza gra (upraszczając). Edytowane 22 grudnia 201113 l przez Berion
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Upraszczając to bez ściągnięcia aktualnej wersji nie pogramy online, bo po odrzuceniu aktualizacji zostajemy wylogowani z PSN. Co do gry, to mi wystarczy zakupiony dawno temu Mortal Kombat II, grafcznie jest podobnie a i online działa prawie normalnie.