Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Dzisiaj dostaliśmy wreszcie MK:AK Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 jak to wyglada? nie ma fullscreena tylko w takim jakby oknie sie gra? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 (edytowane) @Ölschmitz Wygląda tragicznie. Nie tylko nie ma full screena (pasy po bokach), ale grafika jest rozmazana. Jest kilka filtrów, których wyłączyć się nie da (nie ma filtrowania punktowego, jest blur i dwa jakieś fikuśne - zastanawiam się nawet czy ten cartoonowy nie zaj*i ze sceny emulatorów...). Tyle mogę powiedzieć o wersji US. Edytowane 10 grudnia 2011 przez Berion Cytuj
Lukas_AT 1 192 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 Mam bardzo niemiłe wrażenia. Grafika jest rozmazana to fakt, ale tryb online... 20 razy próbowałem z kimś walczyć i zawsze kończyło się albo odłączeniem do drugiego gracza, albo niemożnością wejścia w ogóle do Lobby. Tragedia. Do tego ten chory poziom trudności w trybie dla jednego gracza. Nie wiem jak to kiedyś przeszło. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 Fakt, ja Szajtsunga i Goro w MK1 zatłukłem glitchami, w MK2 nie mogę przejść Kitany... Nie pamiętam jak było kiedyś, ale nie przypominam sobie abym miał takie problemy. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) Ojjj były były, MK zawsze był trudny ale takie są efekty coraz łatwiejszych gier - nie ogarniamy już tych oldschoolowych. Dobry przykład na to jakie gry były kiedyś a jakie są teraz - dużo łatwiejsze. Edytowane 19 grudnia 2011 przez LiSoQuan Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 19 grudnia 2011 Opublikowano 19 grudnia 2011 MK1 byl swego czasu do przejscia. Goro i Shang to jest NIC w porownaniu z Kintaro. Nigdy go nie przeszedlem bez oszukiwania. I jeszcze te kurde gulashowe porady z SS... ;F Cytuj
BasztinTakemura 0 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 co wy gadacie ? poziom trudności jest taki sam, system gry z komputerem nie zmieniły się ani trochę, skonczylem po kolei mk1, mk2 , umk3 w ciagu niecalej godzinki Cytuj
killdante 5 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 Gra z CPU pozbawiona jest wiekszego sensu, jest prosta bo schematyczna do bólu z kolei gra przez online jest tylko dla cierpliwych po na 30min spedzonych przy grze udalo mi sie rozegrac 1 walke, czesto nawet jak znajdzie gracza to po polaczeniu przed wyborem postaci wpada czarny ekran i to koniec zabawy... Cytuj
BasztinTakemura 0 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 czarny ekran pojawia się jeżeli drugi gracz nie ma zainstalowanego najnowszego patcha. U mnie nie jest tragicznie, łącze się raz na 4-5 minut i gra się bardzo przyjemnie :0 Cytuj
killdante 5 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 a nie jest tak ze po wlaczeniu gry automatycznie sciaga nowego patcha ? Cytuj
BasztinTakemura 0 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 wersja EU dostała patcha od razu gdy gra wylądowała w koncu na ps store, patch w wersji US nie pojawił się w tym samym momencie , więc mogły być problemy z rozgrywką Cytuj
Berion 207 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 (edytowane) Żadna gra automatycznie nie ściąga sama łaty. Przy odpaleniu gry konsola przeszukuje swoją bazę i zawsze użytkownik jest pytany czy zainstalować patcha jeśli jakiś zostanie znaleziony, dopiero potem się włącza gra (upraszczając). Edytowane 22 grudnia 2011 przez Berion 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Upraszczając to bez ściągnięcia aktualnej wersji nie pogramy online, bo po odrzuceniu aktualizacji zostajemy wylogowani z PSN. Co do gry, to mi wystarczy zakupiony dawno temu Mortal Kombat II, grafcznie jest podobnie a i online działa prawie normalnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi