Gość Rozi Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Beta będzie tylko na mapce Frozen Dam. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 A oto arsenał, którym będziemy się mordować na multi: M66 MACHINE PISTOL Faction: ISA Class: side arms Sights: holographic reflex sight M82SE ASSAULT RIFLE (SUPPRESSED) Faction: ISA Class: rifles Sights: holographic reflex sight The suppressed version of the M82 fires in bursts to reduce recoil even further. The added suppressor prevents the player from showing up on enemy radar. VC8 SHOTGUN PISTOL Faction: Helghast/Visari Corp. Class: side arms Sights: iron sights The VC8 offers good stopping power at short range, but quickly becomes less accurate over larger distances. LS57 SUBMACHINE GUN Faction: ISA Class: close quarter firearms Sights: iron sights Based off the M82 design, the LS57 SMG suffers from more recoil than the StA-11, but makes up for this in range and firepower. StA-X6 JETPACK Faction: Helghast/Stahl Arms Class: vehicles The StA-X6 comes equipped with a belt-fed submachine gun based on the StA-11 design. The range of the weapon has been upgraded to allow the wearer to fire from great heights. Reszta tutaj: http://www.killzone....mp-weapons.html Cytuj
kAos 1 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/blog/features/2011-01-24_mp-weapons.html http://blog.us.playstation.com/2011/01/24/killzone-3-the-right-tools-for-the-job/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=killzone3_012411 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 (edytowane) Nic tylko zasysac betke 3 lutego(juz niedlugo) Edytowane 24 stycznia 2011 przez sprite Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Właśnie chłopaki jak jest z betą KZ3? Każdy może sciągnąć i grać online, czy beta jest tylko do singla? Nic tylko zasysac betke 3 lutego(juz niedlugo) Edytowane 26 stycznia 2011 przez TakeshiX Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Beta online, pewnie ta sama, która dostępna byłą dla plusowców. A preorder? Najlepiej kupić w sklepie w dniu premiery;] Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Nie ta sama która była dla plusowców Na 3 tygodnie przed premierą mieli by wypuszczać stary kod? No proszę Cię Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Skoro to BETA, to myślałem że będzie to samo. Chyba że to będzie powiedzmy demko multi na aktualnym silniku. Tylko że wtedy słowo BETA nie pasuje;] Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Właśnie chciałbym uniknąć stresu i zamówić pewniaka co by mi nie zabrakło.. Chodzi mi tylko o to czy beta będzie z funkcją online, a to czy będzie to wcześniejsza wersja, czy też nie.. Bez znaczenia to Killzone 3! Beta online, pewnie ta sama, która dostępna byłą dla plusowców. A preorder? Najlepiej kupić w sklepie w dniu premiery;] Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Tak, to będzie beta (demo) multi. Chociaż na innym forum wyczytałem, że ma też się pojawić demko z singla - zimowy poziom z jetpackiem. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) po pierwsze - wygląda rewelacyjnie. kolory, światło, klimat - świetna sprawa po drugie - fajna mała mapa, która robi wrażenie trochę "kombinatorskiej". shotgun w łapie i refleks included po trzecie - wreszcie jakaś kolorowa sceneria w świecie Killzone. wygląda dokładnie tak, jak sobie wyobrażałem - kolorowo, a jednocześnie ponuro i smętnie. po czwarte - ja już chcę grać.... szybkie pytanie - już sam nie wiem gdzie je zadać (w którym temacie) czy podwójne naliczanie XP w pierwszej dobie w KZ3 (dostajemy to z limitkami) to jest, że pierwsze MOJE włączenie się do gry, a nie pierwsze 24 godziny działania serwerów rajt? czyli można sobie spokojnie przejść single'a a potem zagrać w multi? dzięki @TakeshiX Edytowane 27 stycznia 2011 przez waldusthecyc Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 W środku limitki jest voucher, czyli póki go nie wykorzystasz nie będzie podwójnego EXpa. Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Double XP for the first 24 hours of multiplayer gameplay Ja to rozumiem tak, że to 24 godziny od pierwszego odpalenia multi - nawet bez zagrania. Tak więc kupujesz 22.02 we wtorek o 16.00. Składasz pisemko w sprawie urlopu na żądanie na środę 23.02. Żonę (dziewczynę itp.) oddelegowujesz do teściów i dajesz 24 godziny. Druga opcja - choćby nie wiem jak Cię to korciło to przechodzisz singla do piątku wieczór, a potem patrz punkt pierwszy od słowa: "Żonę..." Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Jeśli chodzi o mnie to ja najpierw zaczynam zabawę z singlem. Spróbuję pozdobywac wszystkie pucharki i dopiero później zacznę grac po sieci. W dwójce do dzisiaj nie mam platyny, bo sobie pucharki w singlu odpuściłem. Ale kiedys to nadrobię, mam nadzieję. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Jeśli chodzi o mnie to ja najpierw zaczynam zabawę z singlem. Spróbuję pozdobywac wszystkie pucharki i dopiero później zacznę grac po sieci. W dwójce do dzisiaj nie mam platyny, bo sobie pucharki w singlu odpuściłem. Ale kiedys to nadrobię, mam nadzieję. Ja dokladnie na odwrot. Singla wymasterowalem na 100%, za to nie zbieralem trofeow z multi. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Mi się wydaje, że to będzie sprawdzane po statystykach w grze (w KZ2 były dość dokładne). Wklepujesz kod i masz 2xEXP przez pierwsze 24 aktywne godziny w multi. Jak czas będzie pokazywał więcej niż 24h to kod nie będzie miał wpływu na exp. Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Witam. O jakim kodzie mówisz? Czyli od startu serwerów po premierze przez 24h 2xEXP? Czy 24h od uruchomienia gry? Kolejna sprawa - trofea za 500 kill etc.. Wiecie może, czy będą wpadały za online? W KZ2 wkurzył mnie fakt, że musiałbym przejść kampanie.. Wiem, wiem - jest super, ale zdecydowanie stawiam na rozwałkę sieciową i jakoś na singla zawsze był czas.. Mi się wydaje, że to będzie sprawdzane po statystykach w grze (w KZ2 były dość dokładne). Wklepujesz kod i masz 2xEXP przez pierwsze 24 aktywne godziny w multi. Jak czas będzie pokazywał więcej niż 24h to kod nie będzie miał wpływu na exp. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Witam. O jakim kodzie mówisz? Czyli od startu serwerów po premierze przez 24h 2xEXP? Czy 24h od uruchomienia gry? Kolejna sprawa - trofea za 500 kill etc.. Wiecie może, czy będą wpadały za online? W KZ2 wkurzył mnie fakt, że musiałbym przejść kampanie.. Wiem, wiem - jest super, ale zdecydowanie stawiam na rozwałkę sieciową i jakoś na singla zawsze był czas.. Mi się wydaje, że to będzie sprawdzane po statystykach w grze (w KZ2 były dość dokładne). Wklepujesz kod i masz 2xEXP przez pierwsze 24 aktywne godziny w multi. Jak czas będzie pokazywał więcej niż 24h to kod nie będzie miał wpływu na exp. O kodzie dodawanym do Edycji Kolekcjonerskiej i Edycji Helghast Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Oraz do zwykłej edycji kupionej w Ultimie Edit: Dobra, nie daje on podwójnego expa Edytowane 27 stycznia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 (edytowane) @MYSZa7 - wydaje mi się, że tylko do Helghast Edition . Zobacz na oficjalnej stronie. Chciałbym, żebyś miał rację. Chociaż jak się manewruje zakłądkami to wyświetla się też przy collectors. Jest szansa... http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/main/preorder.html Zobaczcie jeszcze ten filmik.... http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/home.html Dlaczego ja mam już 30 lat i tak mało czasu ;( Edytowane 28 stycznia 2011 przez redundantor Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 @MYSZa7 - wydaje mi się, że tylko do Helghast Edition . jest ok - przy collectors też jest. Helghast Edition różni się od Collectors chyba tylko pudełkiem, plastikami oraz książeczką z artami. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 (edytowane) 1. Nie wiecie jak to będzie z trofeami? Będą się naliczać na tych odblokowanych broniach i zdolnościach? Chodzi mi głównie o te trofea, do których są potrzebne te bronie i klasy, które normalnie będzie trzeba odblokować. Np. zabij 50x będąc w powietrzu, zabij 25x będąc w przebraniu, itd. oraz np. trofea, czy medale za odblokowanie broni, czy klas. Też je dostanę automatycznie, czy będę je mógł zdobyć dopiero jak skończy się ważność bonusu? 2. Te punkty, za które można ulepszać klasy i kupować bronie będą mi się normalnie naliczać? Tak, że po skończeniu tego 24h bonusu od razu będę mógł sobie ulepszyć co będę chciał? Czy zaczynam od zera? 3. O co chodzi z tym 24h? Jak odpalę multi i aktywuje voucher np. 28.02, godz. 18.00, to jest on aktywny do 29.02 18.00? Czy przez łączny czas 24h w multi? Pewnie ta druga opcja, ale chcę mieć pewność. I rozumiem, że aby mieć te wszystkie dodatki, odblokowane bronie, 2x up, retro mapy, to tylko kolekcjonerka oraz zwykłe z ultimy i gram? Będę wdzięczny za pomoc Edytowane 29 stycznia 2011 przez gianbuffon Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 (edytowane) Kody są ważne jedną dobę od momentu aktywowania. Czyli jeśli 25.02. o 14:00 je użyjesz to 26.02. o 14:00 przestaną działać. Edytowane 29 stycznia 2011 przez Snake_Plissken Cytuj
dżar 166 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Kody są ważne jedną dobę od momentu aktywowania. Czyli jeśli 25.02. o 14:00 je użyjesz to 26.02. o 14:00 przestaną działać. Skąd takie info? źródło plox Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Kody są ważne jedną dobę od momentu aktywowania. Czyli jeśli 25.02. o 14:00 je użyjesz to 26.02. o 14:00 przestaną działać. Skąd takie info? źródło plox I oby tak było!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi