gianbuffon 11 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Trochę dziwny wybór, bo chyba Akademia Radeca była najpopularniejsza. W sumie jako dodatek by się sprawdziła. Co z tego, że jest lipa z wyrzutniami. Każe ktoś wam grać na takich serwerach? Ja zawsze gram z zablokowanymi RPG. Ale Rynek Salamun może być. Na początku nie lubiłem tej mapy, ale z biegiem czasu zacząłem się przekonywac do niej i chyba jest to moje TOP3. Po cichu liczyłem na Skład Tharsis albo na Korynt. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 (edytowane) Heh, a te mapy zostały odpowiednio przerobione też. Myślałem, że tylko graficznie podciągną, ale design też się zmienia. Ten screen to z Blood Garcht: A tutaj Salamun Market (zmieniona pora dnia): http://www.killzone.com/kz3/nl_NL/thegame/gallery.html#/?content-id=ss110202_05 Edytowane 2 lutego 2011 przez Crying_Wolf Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Beta będzie u nas w południe. Ale dzisiaj czy jutro, bo mi się już pomieszało Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Dzisiaj. No to GG nie poszło na łatwiznę z tymi mapkami widzę Liczyłem właśnie na to, że na Salamun Market pogramy za dnia Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 (edytowane) Działa już "w pełni" oficjalna strona KZ3: http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/mykillzone/overview.html?name=kuba85PL EDIT: Skoro "BETA" jest teraz otwarta dla wszystkich to statystyki przejdą do pełnej gry ? W PS HOME jest gierka gdzie odblokowałem kod do PSS, gdzie po jego wpisaniu dostaje się 3 pkt "?odblokowań?" w KZ3. Ciekawe czy zadziała to na "BECIE" i czy staty przejdą do fulla, jeśli nie to szkoda kodu Edytowane 3 lutego 2011 przez elvis004 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Mało prawdopodobne, że tak będzie. Ja bym nie ryzykował Cytuj
xbor 54 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 (edytowane) no to za 10 min gramy w bete, bo już jest na pss a zajmuje bardzo mało. Zobaczymy czy mi bardziej przypadnie do gustu niż cod Edytowane 3 lutego 2011 przez xbor 1 Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 802 MB. Nie dużo. Wydawało mi się że poprzednia beta ważyła więcej. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Fakt dośc mało, niedługo się u Mnie pobierze i wskakuje w online Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Dobra. Zainstalowane. Zaraz zobaczymy czy coś się zmieniło od ostatniej bety;] Cytuj
xbor 54 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Po polsku, jak miło Po kilku minutach jest bardzo pozytywnie zaskoczony. Cytuj
YETI 11 046 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 802 MB. Nie dużo. Wydawało mi się że poprzednia beta ważyła więcej. Bo teraz masz tylko 1 mape. Cytuj
YETI 11 046 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Nie wiem jak u was, ale gdy próbuje zalogowac się do PSN wyskakuje mi wiadomość, że obecnie tra konserwacja PSN. PSN padł pod naporem chętnych? Cytuj
K@t 116 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Ja loguję się bez problemu, ale za to do samego multi już nie mogę - wyskakuje error 10006 bodajże i komunikat, że jestem odłączony od sieci (mimo że jestem do niej zalogowany). Może to faktycznie wina PSN. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 (edytowane) to ja na szczęście zdążyłem zanim sie "to" stało, bo gram w bete bez problemu. Edytowane 3 lutego 2011 przez xbor Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 http://twitpic.com/3w20k8/full Kilka statsów z dzisiejszej bety od GG. Sporo jak na 2h. Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 wygląda na to że to jakiś generalny problem z PSN bo nawet się zalogować nie mogę. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 (edytowane) http://twitpic.com/3w20k8/full Kilka statsów z dzisiejszej bety od GG. Sporo jak na 2h. dopiero od 12:00 jest beta W pełnej wersji maja być jakieś bonusy za serie zabójstw, czy wyświetla "seria 2 zabójstw" dla picu? gdzie jest jakaś lista broni jak będzie w pelnym multi? Edytowane 3 lutego 2011 przez xbor Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 To jeszcze lepiej. Tutaj lista broni: http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/blog/features/2011-01-24_mp-weapons.html Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Panowie, nadejszła wiekopomna chwila! W polskiej wersji Killzone padło słowo "kurwa". 1 Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Rozegrałem kilka partyjek w Operacje, chciałem zmienić na Strefe Wojny i teraz nigdzie nie chce mi dołączyć;D Też tak macie? Cytuj
YETI 11 046 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Rozegrałem kilka partyjek w Operacje, chciałem zmienić na Strefe Wojny i teraz nigdzie nie chce mi dołączyć;D Też tak macie? Też. Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 (edytowane) Piszę tego posta korzystając z okazji, że mam dzień wolny, a większość z Was nie ;p. Wszystko na podstawie gry w bootnecie - na razie nie wchodzę na multi. Napiszę krótko - gameplayowo ta gra to epoka dalej niż poprzedniczka, która w tej kwestii (np. z powodu sterowania) pozostawiała dużo do życzenia. W tej odsłonie sterowanie jest genialne. 1. DualShock3 Tu sterowanie jest typowe. Tj. ci którzy grają głwónie np. w COD-a powinni od razu wybrać wersję alternatywną, bo do standardowej długo się przyzwyczaja. Przy wyborze tej pierwszej w zasadzie od razu można się dobrze bawić. Oczywiście reszta poczuje się jak w domu z normalnym sterowaniem. 2. Move + DS3 Nad padem nie będę się długo rozpisywał, bo każdy wie jak się nim gra. Okazuje się, że gra na Move i pada to istny majstersztyk - nie mam jeszcze sharpshootera i gram movem w prawej ręce celując w ekran jak z colta i jest bosko. Feeling, precyzja, odczuwalność strzału - pad pada na starcie. Całość wymaga tylko chwili kalibracji z poziomu gry - od razu jest wykrywany i w zasadzie można szybko wrócić do samego pada po prostu wyłączając Movee. Tylko ... po co? Move i ten sposób sterowania w moich oczach jest stworzony do tego typu gier. Od 20 minut gram w grę i już jestem jej wielkim wielbicielem. Nie kupiłem COD.BO, więc rozumiecie jaki jestem wyposzczony. Sony mam mnie w kolejce w sklepie o 10 rano jak gra zobaczy światło dzienne. PS. Pierwszy finisher zrobiony movem np. kozik w oko lub skręcenie karczku daje radochę jak nigdy 3. Plansza(e) (mapa) i grafika Każdy musi to zobaczyć na własne oczy, ale np. zejście na brzeg morza robi wrażenie. Mapy żyją - woda faluje, wiatr wieje piasek lata. To jest gra na miarę PS3. Działa (przynajmniej demo) w 720p 4. Odgłosy i muzyka Mam to wszystko w 5.1. Odgłosy zabijanych wrogów to coś jak szlachtowanie dzików w grze Moonstone na amidze . Aż się łezka w oku kręci. Na chwilę obecną daję jej 9 punktów w 10 stopniowej skali (nie 10, bo to dopiero jak wyjdzie pełna wersja) Edytowane 3 lutego 2011 przez redundantor Cytuj
K@t 116 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Rozegrałem kilka partyjek w Operacje, chciałem zmienić na Strefe Wojny i teraz nigdzie nie chce mi dołączyć;D Też tak macie? Właśnie miałem pytać - mogę czekać nawet 30 min, a i tak nie dołączę do żadnej gry. Ech, póki co to lekki fail - najpierw problemy z PSN, a teraz to. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi