Litwin81 1 155 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 BF to raczej nie,nie ma nic z niego poza kolorami leveli,BF charakteryzuje się głównie zniszczeniem. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 No jak tak ma być to ekstra od 20 minut nie mogę się połączyć. Co chwilę jakiś błąd, wywalanie z sieci - miło nie ma co. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Dokladnie, lipa straszna. Tez nie moge sie polaczyc To sie nazywa ustawka Serwery to jakis smiech na sali. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 A najlepsze, że znajomi grają choć mówią, że też z problemami no ale jednak. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Bajer z atakiem moździerzowym na plus, dziś padło 4 helgastów i 2 boty PD leciały jak szalone (kolejny powód do strategicznego przejmowania resp'ów) O jaki atak mozdzierzowy chodzi? Cytuj
Fru 4 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 (edytowane) Bajer z atakiem moździerzowym na plus, dziś padło 4 helgastów i 2 boty PD leciały jak szalone (kolejny powód do strategicznego przejmowania resp'ów) O jaki atak mozdzierzowy chodzi? Przy respie na środku planszy "w bramie". Za jedną z części bramy masz do podniesienia "atak moździerzowy". Odpalasz go wciskając dół na "krzyżyku", rzucasz i łubudu Edytowane 4 lutego 2011 przez Fru Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 czy komuś z Was działa online? mam cały czas błąd sieci... inne gry działają... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Nie, mnie również nie działa, Słupkowi chyba dalej też nie. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Zawsze można z bootami pograć Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 (edytowane) Zawsze można z bootami pograć Edytowane 4 lutego 2011 przez VoytecCFC 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 masakra. Czy Sony potrafi wydac jakis tytul bez ciaglych problemow z serwerami ? Jeszcze brakuje, by w fullu byly takie kwiatki ! <_< Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Mnie przedwczoraj gra nie działała, wczoraj w południe było już ok, nie wiem jak teraz. Ale rzeczywiście serwery nie wytrzymują i dziwi mnie, że się tak dzieje to powinno być to przewidzenia, że bete przetestować będzie chciało bardzo liczne grono użytkowników PSN. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 masakra. Czy Sony potrafi wydac jakis tytul bez ciaglych problemow z serwerami ? Jeszcze brakuje, by w fullu byly takie kwiatki ! <_< O to sie nie boj, beda kwiatki w dniu premiery, beda. Dlatego ludziom, ktorzy beda chcieli wykorzystac ten 24 godzinny kod radze nie robic tego od razu tylko tydzien po premierze, kiedy wszystko sie uspokoi Cytuj
Fru 4 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 masakra. Czy Sony potrafi wydac jakis tytul bez ciaglych problemow z serwerami ? Jeszcze brakuje, by w fullu byly takie kwiatki ! <_< O to sie nie boj, beda kwiatki w dniu premiery, beda. Dlatego ludziom, ktorzy beda chcieli wykorzystac ten 24 godzinny kod radze nie robic tego od razu tylko tydzien po premierze, kiedy wszystko sie uspokoi Akurat żeby wymasterować singla Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 (edytowane) Grałem dzisiaj kolejne 2 godzinki i cóż coraz bardziej podoba mi się inżynier, to prawie kopia tego z W:ET (nawet miny ma )więc jest świetnie. Mam tylko jedną obiekcję, niech w full wersji zrobią coś z ostatnim karabinem od inżyniera bo jego accu/rate of fire i damage to kosmos. Czułem się choćbym biegał z jakimś one shot=one kill gnatem, naprawdę muszą go stanowczo osłabić w pełnej wersji bo inaczej to będzie przegięcie. Tak poza tym to nadal jestem zachwycony. Jak dla mnie to takie swego rodzaju ET w realiach KZ, przynajmniej jeśli chodzi o tryb Operations. Bo tylko w niego gram. Edytowane 5 lutego 2011 przez Paliodor Cytuj
kAos 1 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 czy ktoś też zauważył że jak się gra w składzie paru-osobowym to w grze nie wyświetla się na górze ze jest jakaś grupa tylko jest tak jak bym grał sam/// ??? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 czy ktoś też zauważył że jak się gra w składzie paru-osobowym to w grze nie wyświetla się na górze ze jest jakaś grupa tylko jest tak jak bym grał sam/// ??? tak...dziwne bo na pierwszych filmikach sklad byl pokazany Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 (edytowane) Krótkie pytanie , ostatnia broń sanitariusza - M82ST z tłumikiem dołączony opis wyraźnie mówi o trybie "ognia ciągłego" , zarówno przy iron sight jak z "otwartej" strzelam burst fire , jak przełączyć tryb ? Z góry dzięki i pozrówki Edytowane 5 lutego 2011 przez dc1982 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Wytłumione M82 strzela tylko seriami. Małe pytanko: w jaki sposób słyszeć przez headset tylko osoby ze składu? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Pograłem troszkę w betę u kumpla,bo sam na razie nie mam PS3 i powiem,że gra się ....świetnie W końcu ruszamy się zdecydowanie szybciej,a i celowanie na reszcie stało się przyjemnością Dla mnie bomba A nowy dźwięk wystrzału M82 to po prostu poezja Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Tylko Ci przebierancy mega wqrwiaja. Jakos trudno dostrzec, ze ten celownik robi sie czerwony... Dla mnie powinni miec mniej energi, niz reszta podczas uzywania tego perka. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 A jak mamy umiejętność taktyka ,która pokazuje nam wrogów na mapie to odkrywa także ona przebierańców? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Są jacyś chętni z headsetami sprawdzić jak gra sprawuje się drużynowo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi