Gość RejdenForce Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 Mnie nie. U mnie też lipa... już mam dość, od wczoraj zagrałem jeden mecz. Kiedy koniec bety? Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 A laczyliscie sie do poludnia? 10-17? Mi sie udalo nawet w weekend. Cytuj
kAos 1 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 beta zdechła lub wprowadzili ograniczenie logujących się na serwery ... Cytuj
dydel 16 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 ja się łączyłem do 18, nie wiem jak było potem... raczej znowu im serwery padły Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 Wieczorem nie ma szans żeby pograć, z rana lajtowo. Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 Udało mi się wbić o 20 na 40 minut.. Próbowałem przez godzinę co jakiś czas, ale nie ma opcji. Odpaliłem KZ2 dla porównania po ok. 4 dniowej przerwie.. Katastrofa - jak dla mnie. KZ3 zaliczył strasznego jumpa, względem 2 - jestem zachwycony! Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 (edytowane) Ja odpaliłem dziś bete drugi raz i zrobiła na mnie o wiele lepsze wrażenie niż za pierwszym razem (może wtedy miałem gorszy dzień), jest naprawdę fajnie. Edytowane 8 lutego 2011 przez ADI1995 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 i tak jeśli powtierdzi się,że custom serwery nie będą rankingowe to będzie fail...jakoś nie widzi mi się nabijać doświadczenie w meczach na z góry ustalonych zasadach gdzie pewnie kwestią czasu będzie jak wszyscy będą latać z bazookami lub jedną(tą najbardziej przegiętą) klasą wojaka. Cała nadzieja w fajnym i mądrym wsparciu klanowym Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Ja cały czas liczę, że w finalnej wersji wyszukiwanie gry będzie takie samo jak w KZ2 ewentualnie minimalnie się różniące. Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Jeżeli chodzi o menu i samo wyszukiwanie/dołączanie, kolorystykę.. Ten (pipi)iący czerwony to jakaś porażka. Charakterystyczny dla killzone jest modowy - żółty co oni zrobili? ;/ Tutaj zdecydowanie zaliczyli regres. Nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale w Kz2 mogłem ciupać 4h z małymi przerwami, a tutaj dwa mecze po 30 minut i kaplica, jestem zmęczony i oczy mnie bolą, dla odpoczynku odpalam PES'a na 2/3 mecze. quote name='Ficuś' timestamp='1297206774' post='2338773'] i tak jeśli powtierdzi się,że custom serwery nie będą rankingowe to będzie fail...jakoś nie widzi mi się nabijać doświadczenie w meczach na z góry ustalonych zasadach gdzie pewnie kwestią czasu będzie jak wszyscy będą latać z bazookami lub jedną(tą najbardziej przegiętą) klasą wojaka. Cała nadzieja w fajnym i mądrym wsparciu klanowym Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 A mnie się wydaje, że znowu w większości odzywa się typowo polska cecha - krytykuj wszystko co nowe, bo przecież to Ty jesteś największym znawcą. Doświadczeni ludzie robią za(pipi)istą grę z mega grywalnością, a temu się w menu czerwony nie podoba, ehh. Szkoda gadać Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Nie w tym rzecz - jestem designerem i nie rozumiem dlaczego odchodzą od charakterystycznej kolorystyki KZ dla oczo(pipi)nego czerwonego, który tylko przeszkadza. O tym, że siadła czytelność i przejrzystość menu nie wspominam bo to chyba każdy zauważył. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Mi lezy o wiele bardziej (przy pierwszym kontakcie szczegolnie to wyszlo) menu kz3. Zamiast ikonek jest normalnie napisane kill, dth, ass. Jak wszedlem w menu kz2 to nie moglem pokapowac sie o co chodzi ;D Gdybym nie zagral wczesniej w bete kz3 to chyba bym sie sam z menu nigdy nie domyslil, ze pentagon to asysta... Z reszta do tej pory nie jestem pewien. Anyway, co wy baby jestescie, ze na KOLOR narzekacie?? Menu jest funkcjonalne i to sie powinno liczyc. ps. pierwsza muzyczka z menu jest calkiem calkiem. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 9 lutego 2011 Autor Opublikowano 9 lutego 2011 bo powinno być jak w Fallout'cie : że można ustawić sobie kolor menu jaki komu pasuje :potter: tak samo jak nie mogę zrozumieć czemu nie można dowolnie rozmieścić przycisków na padzie <_< Cytuj
sushilabel 27 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 ps. pierwsza muzyczka z menu jest calkiem calkiem. muzyka z menu kozak a ta przed pojawieniem się loga KZ zaczyna się jak intro z "Na wspólnej" ;] heh, ciężko się przestawić z bc2 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Nie ogladam na wspolnej A juz dokladniej piszac chodzilo mi o ta muzyczke. Zaczyna sie w 0:21. http://www.youtube.com/watch?v=VYjjclXD4zs. Cytuj
Fru 4 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Po kolejnej porcji grania, o ile uda mi się połączyć bo z tym to jest padaka zaczeło mnie lekko irytować że po padnięciu i zmianie klasy nie zapamiętuje wszcześniej ustawionego uzbrojenia tylko zawsze jest default'owe , wiem że to pierdoła ale mogli by to zmienić bo ułatwiło by rotację klasami w czasie gry. Tak czy tak gierka pierwsza klasa, jeszcze tylko 2 tygodnie :potter: Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Nie ogladam na wspolnej A juz dokladniej piszac chodzilo mi o ta muzyczke. Zaczyna sie w 0:21. http://www.youtube.com/watch?v=VYjjclXD4zs. jak pisałem wcześniej...dla mnie świetny utwór Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 @hellofriend - to trzeba było od razu pisać, że to zboczenie zawodowe Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Nie czepiam się samej rozgrywki - uważam, że jest niemalże idealna. Czekam jak głupi aż zwolni się miejsce na serwerze żeby chociaż godzinę pociupać. Dla mnie sposób wyszukiwania serwerów, czytelność jak i sama funkcjonalność w Kz2 nie ma sobie równych i boleje nad tymi zmianami cholernie w Kz3 - tego mogli nie ruszać. @hellofriend - to trzeba było od razu pisać, że to zboczenie zawodowe Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Mi tam menu się podoba. Jest minimalistyczne, proste i szybko można sobie wszystko poustawiać. Kolor mi tam nie przeszkadza, kto wie może jeszcze go zmienią w finalnej wersji. Dzisiaj trochę grałem, szkoda tylko, że tak ciężko się ostatnio zalogować. Connecting, connectng...conecting...error i od nowa Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Dzisiaj trochę grałem, szkoda tylko, że tak ciężko się ostatnio zalogować. Connecting, connectng...conecting...error i od nowa Wpis. Chce sobie pograć dla odmiany w kz3 a tu error. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 'Pyrrhus Crater' & Engineer Class In Action http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/blog/features/2011-02-09_mp2-playthrough.html Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 Gdybym nie zagral wczesniej w bete kz3 to chyba bym sie sam z menu nigdy nie domyslil, ze pentagon to asysta... Z reszta do tej pory nie jestem pewien. Pentagon to punkty misji,np.za podlozenie ladunkow,kille w Bodycouncie czy zabicie Vipa.W KZ2 nie bylo punktow za asysty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi