Jakim 1 791 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Nadrobisz przy pełnej wersji. Kurde, gra bez zgranego zespołu mija się z celem. Grałem dzisiaj w randomowych teamach i chyba tylko ja i może dwóch graczy starało się wyykonywać poszczególne zadania w warzone. Reszcie to się chyba z dedmeczem pomyliły tryby:/ Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 To samo, co z tego, że jesteś najlepszy w grze jak 10 na 20 czai się ze snajperą, albo za winklem i w rezultacie mecze kończą się wynikami 0:5/1:5 etc.. Debilizm. Dzisiaj odpuściłem i z oczami lepiej, przestawię nasycenie kolorów w TV/Jasność i zobaczę czy wysiedzę.. PS. Nie pamiętam, czy pytałem - jak jest z podwójnym, 24h naliczaniem doświadczenia? Po pierwszym odpaleniu gry w trybie online (w sensie nie gram w multi, ale konsolę podłączoną mam do neta), czy po tym jak dołączę do gry vs? Z góry dzięki za odpowiedź. Nadrobisz przy pełnej wersji. Kurde, gra bez zgranego zespołu mija się z celem. Grałem dzisiaj w randomowych teamach i chyba tylko ja i może dwóch graczy starało się wyykonywać poszczególne zadania w warzone. Reszcie to się chyba z dedmeczem pomyliły tryby:/ Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 To głupie pytanie i pewnie już było. Ale kiedy kończy się beta? Nie ogarnięty jestem w temacie Killzona 3 i dopiero dzisiaj ściągnąłem to demko i bete. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 No to chyba dzisiaj już nie pogramy Cały czas błąd 8001. Z tego co widzę po forach to masa ludzi ma z tym problemy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 No to chyba dzisiaj już nie pogramy Cały czas błąd 8001. Z tego co widzę po forach to masa ludzi ma z tym problemy. Wpis. Po południu jeszcze dało radę zagrać, ale teraz jest to niemożliwe. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Weszło miałem oglądnąć filma, ale w międzyczasie odpaliłem grę i za pierwszym razem ruszyło heh No tak, tylko, że teraz to mi się za bardzo nie chce już grać... Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Od 3 dni nie mam problemów z połączeniem. Myślałem, że dali więcej slotów bo to ostatnie dni bety. Cytuj
qb3s 0 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Też nie miałem problemu wbiłem w sumie dziś o 3 w nocy i grało się elegancko i prawie bez lagów. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Pytanie na szybko , czy statsy z bety przejdą do pełnej wersji? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Po 15 lutego ,będzie działać opcja "Stefa Botów"? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Skoro zamykają betę, to raczej nie będzie można już zagrać w tryby sieciowe, a boty chyba powinny dalej chodzić. Tak mi się wydaje. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 W przypadku pierwszej bety dla plusowiczow, kiedy minal termin, strefa botow dalej dzialala bez problemow. W przypadku tej bety bedzie zapewne tak samo Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Po 3 w nocy to norma, ale granie w godzinach od 12 - 23 to inna bajka. Pierwsze dwa dni bety można było pomarzyć o dołączenie do gry w tych godzinach. Ja nie mam lagów, zero zwolnień animacji i problemów. Jedyny szkopuł - dołączam do gry i aktualnie kończy się mecz, wyskakuje mi info, że moja ekipa wygrała/przegrała. Gra toczy się dalej, a ja na ekranie widze cały czas ten napis, bez celownika etc.. Wtedy muszę raz jeszcze wyjść i dołączyć.. Mieliście taki motyw? Też nie miałem problemu wbiłem w sumie dziś o 3 w nocy i grało się elegancko i prawie bez lagów. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 No jakies 30-40min temu mialem to samo co ty. Tez wyszedlem i wlaczylem od nowa. Pomoglo. Cytuj
kAos 1 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 i wtedy na partyzantce gra 16 graczy w drużynie x 2 czyli 32 graczy masakra chyba złamali jakiś jeden serwer Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 boty z wersji plusowej nadal działają i to na 3mapach również tej z open. Generalnie zimówka z open to chyba najgorsza z tych trzech w które grałem. Będzie dobrze panowie zrzeszajcie się w klany bo padniecie ofiarą niepotrzebnych frustracji V/// jak zobaczycie ten symbol uciekajcie hehe Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Zanim ja kupię tą grę,to większość ludzi przestanie w nią grać Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 (edytowane) Weszło miałem oglądnąć filma, ale w międzyczasie odpaliłem grę i za pierwszym razem ruszyło heh No tak, tylko, że teraz to mi się za bardzo nie chce już grać... Jednak Killzone to Killzone. Nie miałem ochoty, a siedziałem prawie do 6 rano heh Jedyny szkopuł - dołączam do gry i aktualnie kończy się mecz, wyskakuje mi info, że moja ekipa wygrała/przegrała. Gra toczy się dalej, a ja na ekranie widze cały czas ten napis, bez celownika etc.. Wtedy muszę raz jeszcze wyjść i dołączyć.. Mieliście taki motyw? Też tak właśnie wczoraj miałem. Ucieszony, że gra ruszyła za pierwszym razem, odpalam grę i cały czas napis, że moja drużyna wygrała mecz, a gra toczy się dalej. Nawet po zabiciu to się nie zmieniło. Myślałem, że jak wyjdę z gry, to mnie wywali z multi, ale skończyło się tylko na strachu. Później, do rana żadnych problemów, zero lagów. Także w nocy gra się super, w dzień nie wiem, bo nigdy nie miałem czasu albo nie udało mi się połączyć. Od 3.00-6.00 grałem tylko w partyzantkę, na jakieś 15 gier min. 10 razy byłem na pierwszym miejscu. Jest moc A przez takie akcje jak 6x brutal melee z rzędu wprost nie potrafię oderwać się od gry. Dzisiaj po Derbach Włoch chyba sobie odpalę na chwilkę a później pozostaje tylko wyczekiwać do premiery Edytowane 13 lutego 2011 przez gianbuffon Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Tak, nawet jak zgniesz to i tak napis widnieje. Ogólnie jak gram z polakami to przeważnie kończymy w górnej części tabeli mecze - zdolnych mamy rodaków! Już się nie mogę doczekać przesyłki, a dla tych wszystkich co już grają w ogólnodostępną wersję 41 gigową samych ku#$ życzę! !@#$%^!! $@$%!! Też tak właśnie wczoraj miałem. Ucieszony, że gra ruszyła za pierwszym razem, odpalam grę i cały czas napis, że moja drużyna wygrała mecz, a gra toczy się dalej. Nawet po zabiciu to się nie zmieniło. Myślałem, że jak wyjdę z gry, to mnie wywali z multi, ale skończyło się tylko na strachu. Później, do rana żadnych problemów, zero lagów. Także w nocy gra się super, w dzień nie wiem, bo nigdy nie miałem czasu albo nie udało mi się połączyć. Od 3.00-6.00 grałem tylko w partyzantkę, na jakieś 15 gier min. 10 razy byłem na pierwszym miejscu. Jest moc A przez takie akcje jak 6x brutal melee z rzędu wprost nie potrafię oderwać się od gry. Dzisiaj po Derbach Włoch chyba sobie odpalę na chwilkę a później pozostaje tylko wyczekiwać do premiery Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Jak $ony i GG pozwoliło to grają Cytuj
mikro 48 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 To teraz można się od nich dowiedzieć czy w angielskiej wersji są polskie napisy/dubbing :potter: Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Ci co ściągnęli i tak nie pograją w multi, więc luz. Teraz jak jakiś frajer się podłączy do neta i odpali K3, to ma bana gwarantowanego. Na takiej grze nie ma co oszczędzać Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Retro Pack Comparison Video http://www.killzone.com/kz3/pl_PL/blog/features/2011-02-15_retro-pack.html Yeaaah Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi