Opublikowano 16 lutego 201114 l Mam dylemat jak ocenić to multi. Z jednej strony grało mi się 2 razy przyjemniej niż w poprzedniej części. Z drugiej... jakieś to multi takie ubogie. Brakuje mi tu naprawdę spektakularnych akcji. Mam wrażenie że każda potyczka jest prawie identyczna obojętnie kto gra. Grę na pewno kupuję, ale z obawą że po miesiącu będę miał już dość zwłaszcza, że w becie zobaczyliśmy już wszystkie możliwe tryby rozgrywki. Podsumowując: super się strzela, ale bez większych emocji.
Opublikowano 16 lutego 201114 l Może dlatego, że ciupalismy na jednej mapie i później jechało się trochę schematami. Brakuje Ci spektakularnych akcji?! W Kz2 - owszem wiało nudą, ale tutaj brutal mele, akcje na żywioł - wejść między dwóch/trzech gości 2x headshot + nożem po gałach to jest POWER! napierdalający licznika za 10 killów z rzędu etc.. Przy tym uchodzisz ledwo z życiem. Poprawki - rewelacja (zwłaszcza servery!)! Czekam z wywieszonym jęzorem! Mam dylemat jak ocenić to multi. Z jednej strony grało mi się 2 razy przyjemniej niż w poprzedniej części. Z drugiej... jakieś to multi takie ubogie. Brakuje mi tu naprawdę spektakularnych akcji. Mam wrażenie że każda potyczka jest prawie identyczna obojętnie kto gra. Grę na pewno kupuję, ale z obawą że po miesiącu będę miał już dość zwłaszcza, że w becie zobaczyliśmy już wszystkie możliwe tryby rozgrywki. Podsumowując: super się strzela, ale bez większych emocji.
Opublikowano 17 lutego 201114 l Może dlatego, że ciupalismy na jednej mapie i później jechało się trochę schematami. Brakuje Ci spektakularnych akcji?! W Kz2 - owszem wiało nudą, ale tutaj brutal mele, akcje na żywioł - wejść między dwóch/trzech gości 2x headshot + nożem po gałach to jest POWER! napierdalający licznika za 10 killów z rzędu etc.. Przy tym uchodzisz ledwo z życiem. Poprawki - rewelacja (zwłaszcza servery!)! Czekam z wywieszonym jęzorem! Mam dylemat jak ocenić to multi. Z jednej strony grało mi się 2 razy przyjemniej niż w poprzedniej części. Z drugiej... jakieś to multi takie ubogie. Brakuje mi tu naprawdę spektakularnych akcji. Mam wrażenie że każda potyczka jest prawie identyczna obojętnie kto gra. Grę na pewno kupuję, ale z obawą że po miesiącu będę miał już dość zwłaszcza, że w becie zobaczyliśmy już wszystkie możliwe tryby rozgrywki. Podsumowując: super się strzela, ale bez większych emocji. Nie no jasne jest power nie przeczę i w ogóle akcje z nożem wymiatają w tej grze. Myślę że masz rację i żle oceniam całość przez to, że przez cały czas graliśmy na jednej mapie
Opublikowano 17 lutego 201114 l Świetne zmiany. Nareszcie będzie można swobodnie przechodzić przez rannego zioma.Zwiększenie wytrzymałości też jest dobrym ruchem ,podobnie jak wprowadzenie przycisku do wyciszenia wszystkich Faktycznie, to było mocno irytujące. Zwłaszcza jak się rozłożył w przejściu - nie dało się dostać do kampiącego zioma bo zwłoki blokowały dojście. Z początku nie rozumiałem tej poprawki..
Opublikowano 17 lutego 201114 l Spokojnie, epickie akcje dojdą wraz z egzoszkieletami i jetpack'ami . Jeszcze 6 dni...
Opublikowano 17 lutego 201114 l Świetne zmiany,podobnie jak wprowadzenie przycisku do wyciszenia wszystkich Bezcenne jak gra się w jednym teamie z wygadanymi włochami & hiszpanami. Edytowane 17 lutego 201114 l przez Lewis
Opublikowano 17 lutego 201114 l Świetne zmiany,podobnie jak wprowadzenie przycisku do wyciszenia wszystkich Bezcenne jak gra się w jednym teamie z wygadanymi włochami & hiszpanami. Również się z tego cieszę. Choć z Włochami, z wiadomych powodów, ja lubię grać Ostatnio grając w partyzantkę trafiłem na małą grupkę Włochów, to szły niezłe pociski pod moim adresem. Juventino merda, itp. Ja włoskiego tak dobrze nie umiem, ale odpowiedziałem im kilkoma headshotami i oczywiście, jakżeby inaczej, pierwszym miejscem z nokautującą liczba pkt. No i już byli grzeczni Edytowane 17 lutego 201114 l przez gianbuffon
Opublikowano 18 lutego 201114 l ja grałem z hiszpanami i podchwycili moje (pipi)a po chwili rozmowa wyglądała: -(pipi)a puto-(pipi)a puto madre-dos grande polonais cojones itd. Polskie "(pipi)y" są już rozpoznawalne w całej Europie
Opublikowano 21 lutego 201114 l ok jest aktualizacja i dziala multi!!!!! W takim razie czekam na wrażenia
Opublikowano 21 lutego 201114 l Multi juz działa Cholera jasna, a "kochana" ultima dostarczy grę dopiero na 23.02 . Jak multi ?
Opublikowano 21 lutego 201114 l najważniejsze dwa pytania: 1- jest wyszukiwarka serwerów? 2- jak wygląda wsparcie klanowe?
Opublikowano 21 lutego 201114 l Jeśli masz na myśli taką wyszukiwarkę jak w Killzone 2 to nie ma. Boli mnie to, że jest tylko 8 map
Opublikowano 21 lutego 201114 l Jeśli masz na myśli taką wyszukiwarkę jak w Killzone 2 to nie ma. Boli mnie to, że jest tylko 8 map Samo przydziela do serwera czy jest nad tym jakaś kontrola ?
Opublikowano 21 lutego 201114 l czyli tak jak w zamkniętej becie Czyli na dzień dobry wiemy ,że nie ma największej zalety K2. Ciekawe co na to Yeti który uparcie twierdził,że w fullu będzie jak w K2
Opublikowano 21 lutego 201114 l czyli tak jak w zamkniętej becie Czyli na dzień dobry wiemy ,że nie ma największej zalety K2. Ciekawe co na to Yeti który uparcie twierdził,że w fullu będzie jak w K2 Matchmaking ma być wprowadzony wraz z patchem nie bój żaby
Opublikowano 21 lutego 201114 l Dokładnie i pewnie standardowo będzie nas witał patch w dniu premiery, pierwszego włożenia płyty do konsoli
Opublikowano 21 lutego 201114 l Patch już wyszedł Wersja 1.02. Z widocznych zmian, to w menu pojawiła się zakładka "Zawartość dodatkowa", oraz do listy trofeów dopisały się te z Retro Map Packa.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Chce ktoś darmowy kod na Retro Map Pack? Jeśli tak to: Uruchamiacie PS Home i idziecie do Home Square. Na środku będzie intruder ISA. Podchodzicie do niego i wciskacie "X". Przeniesie Was do Killzone Plaza. Tam zagracie w Killzone Plaza Defender i przejdziecie wszystkie 3 fale wrogów. Później na placu pozbieracie paczki z ISA (oznaczone czerwonym dymem, co minutę pojawia się nowa) i dostarczycie je pod bramę z grą. Jak skończycie wszystkie wyzwania to dostaniecie kod na Retro Map Pack. Radzę się spieszyć, gdyż to chyba błąd bo w Home jest napisane, że to kod na 3 punkty odblokowania.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Szkoda tylko, że kod tak czy siak nie działa jeszcze Oby jutro wszystko grało.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Boli mnie to, że jest tylko 8 map Z retro mapkami 10. Czyli na dzień dobry wiemy ,że nie ma największej zalety K2. Ciekawe co na to Yeti który uparcie twierdził,że w fullu będzie jak w K2 Bo według GG miało/ma być tak samo jak w KZ2. Mówili o tym w kilku wywiadach. Może to zostanie dodane.
Opublikowano 22 lutego 201114 l Autor Szkoda tylko, że kod tak czy siak nie działa jeszcze Oby jutro wszystko grało. działa: w sensie u mnie retro pack już się ściąga dzięki z info Szczurek
Opublikowano 22 lutego 201114 l U mnie nadal wywala komunikat, że kod jest nieprawidłowy Czy ktoś próbował wykorzystywać voucher dołączony do EK?