Skocz do zawartości

Killzone 3 - ONLINE Multiplayer

TakeshiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie nadal wywala komunikat, że kod jest nieprawidłowy :/ Czy ktoś próbował wykorzystywać voucher dołączony do EK?

Ja próbowałem i mam tak samo jak u Ciebie. Może jutro się wszystko naprawi/zacznie działać.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Pytanko do tych, co już ogrywają multi i grali także w betę - czy jakość gry oceniacie na takim samym poziomie, jak w wypadku dema/bety? W samej becie ani razu nie zdarzył mi się najmniejszy lag, czy jakieś tego typu problemy, a w pełnej wersji laga mam nieustannego (zagrałem dwa mecze póki co). Nie jest co prawda duży, ale wystarczający, żeby przeszkadzał :/

Edytowane przez K@t
Opublikowano (edytowane)

No właśnie z łączem wszystko ok ;) W becie nawet w wypadku obciążonych serwisów i różnych problemów z połączeniem (a ta bywały)wszystko grało i śmigało. Teraz inny gracze "skaczący" mi przed oczami to norma. Czytam na forum KZ3, że niektórzy też mają podobny problem - może to chwilowe.

Edytowane przez K@t
Opublikowano

Ja nie widze różnic w stosunku do bety. Łącze też pływa jak należy - zero lagów.

Wogóle jest jakaś liga polska albo jakieś ustawki? Zaczął bym już chenie z kimś rozmawiać jak gram.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dajcie znać jak jest z mnożnikiem x2 w EK. Cieszy, że multi śmiga - opanowali kod sieciowy i już w becie było rewelacyjnie. W k2 różnie bywało, ale w Kz3 RESPECT dla GG za multi.

Edytowane przez elentario
Gość RejdenForce
Opublikowano

Dajcie znać jak jest z mnożnikiem x2 w EK. Cieszy, że multi śmiga - opanowali kod sieciowy i już w becie było rewelacyjnie. W k2 różnie bywało, ale w Kz3 RESPECT dla GG za multi.

Jest update 1.03 i oczywiście error,z grania lipa teraz, a 24h lecą(nie miałem okazji sprawdzić 2x ex)

Opublikowano

Można grać, można. Ograłem kilka meczy i dzisiaj było już świetne - zero lagów.

Nie sprawdzałem jednak co wniósł nowy patch.

Opublikowano

Jak to jest z tymi kodami na podwójny exp i odblokowany sprzęt ? Wpisałem kod i nie mam tegoconfused.gif

Gość RejdenForce
Opublikowano

Jak to jest z tymi kodami na podwójny exp i odblokowany sprzęt ? Wpisałem kod i nie mam tegoconfused.gif

Ja wpisałem i mam, nie dostałem tylko 3 punkty bonusu na start.

Opublikowano (edytowane)

Jak lipa, na stronie edycji steelbox (sklep PE i innych) jest napisane że jest kod na podwójny exp i bronie. Mam tylko na retro pack, motyw i ost.

Wiem że taki kod powinien być, a go nie mam. Kumpel ma właśnie w tej edycji.

Edytowane przez Gość
Gość RejdenForce
Opublikowano

Szkoda że podczas wczytywania mapy nie jest podana jej nazwa, dziwnie się tak czeka i nie wiadomo co się trafi, no chyba że już gramy kolejkę i jest głosowanie.

W sumie mogli by dodać jakieś rozpoznawalne foto podczas loadingu.

Opublikowano (edytowane)

Też dostałem mapy, ale nie mam punktów odblokowania... Niby nie tragedia, ale zawsze szybciej można wymaksować kilka klas... Obstawiam, że jeśli mieli problemy z serwerami to punkty i dodatkowe bajery przepadły...

Edytowane przez S!N
Opublikowano

No właśnie dziwne, bo kolega te 2x Xp ma steelboxie. HGH rózni się tylko dodatkowymi trzema punktami. Niby nic, ale za to zapłaciłem. Inni mają, ja nie.