elentario 6 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Dokładnie. Przydałoby się jakieś wsparcie ze strony PPE...choć sam Butcher ostatnio w listach powiedział,że nie wierzy w petycje. Niestety ja też nie wierzę. To będzie kolejna kasa jaką zainwestuje GG, czy w tej chwili im się to opłaca, jaka jest sprzedaż Kz3? Wiem, że wysoka, ale jest gdzieś info o ilości opchniętych sztuk? I tak w ogóle to ile kosztował Kz3? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Nie musi wierzyc Jezeli ktos kto slucha fanow (GG to robi) i w zasadzie multi dzieki nim zyje, to jezeli zrobi sie cos duzego to nie ma szans, zeby przeszlo to bez echa. Trzeba najpierw wypunktowac co chcemy by w poprawkach zostalo dodane a potem zastanowic sie nad forma przekazu To da sie zrobic, tylko trzeba wsparcia Cytuj
elentario 6 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Nie musi wierzyc Jezeli ktos kto slucha fanow (GG to robi) i w zasadzie multi dzieki nim zyje, to jezeli zrobi sie cos duzego to nie ma szans, zeby przeszlo to bez echa. Trzeba najpierw wypunktowac co chcemy by w poprawkach zostalo dodane a potem zastanowic sie nad forma przekazu To da sie zrobic, tylko trzeba wsparcia W pierwszej kolejności dowiedz się dobry człowieku, czy mają budżet na nowe inwestycje. Pomysł jest dobry, ale kasa, kasa, kasa.. Teraz jest czas zbiorów dla GG. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Z tym sluchaniem fanow przez GG to bym nie przesadzal,bo mieli mowione po obu betach,ze chcemy zeby pozostawili cala esencje tej gry,czyli wyszukiwarke serwerow i ogolnie menu z KZ2,a oni i tak zrobili po swojemu.Ja osobiscie czuje sie okradziony,bo kocham Killzone i czekalem na KZ3 od czasu powolnej smierci KZ2,a zafundowano mi jakis niewybredny zart...Petycje chetnie podpisze,na stronie KZ juz tez cos tam podpisalem,ale szczerze mowiac,nie wierze,ze GG zada sobie trud i pozmienia kompletnie multi w KZ3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Please note: The Killzone 3 servers will be down for maintenance from 16:00 GMT. This is expected to last up to 2 hours. Apologies for the inconvenience. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Nie wiem czy ktos juz o tym pisal i czy wiecie ale jest pewien bug na mapie "Hala Turbin".Otoz jest mozliwosc wylaczenia tego ala "wybuchu" ktory rozwala boty i psuje jetpacki ale zeby wylaczyc go trzeba przytrzymac kolko.W czym problem?Otoz wystarczy ze nacisnie sie kolko a punkty wpadna lecz turbiny nie wylaczymy.Na dodatek czasami zdarza sie tak ze pomimo tego ze przycisk przytrzymamy do konca to i tak "eksplozja" nastapi. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Czesto sie zdarza wywalanie z gry? Chodzi mi bardziej o ten juz slynny komunikat, ze Session Master Not Avalible. Moj net krotko mowiac jest lekko niedorozwiniety i nie wiem jak to bedzie Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Ja chyba miałem tak z 3 razy może. A co do hali turbin, ja wyłączałem z 5 razy to coś i za każdym razem normalnie było. Cytuj
maxelmPL 1 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Jak stoimy i wyłączamy turbinę sobie trzymając kółko- Ot tak? Czy gdzieś jest do tego panel, guzik? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Guzik jest na respie w "podziemiach". Udało mi się przed chwilą zabić 6 typów jednym atakiem moździerzowym . Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Udało mi się już rozegrać kilka meczy na multi (10lvl) i muszę przyznać - jest moc! Gra "przyśpieszyła" względem poprzedniczki o wiele i jest to widoczne. Mapy bardzo duże, szkoda tylko, że składy czasami są nierówne i choćby się człowiek troił nic sam nie zdziała (np. dzisiaj sytuacja gdzie sam mam 6500 pkt, a 2gi zawodnik ma 3700, reszta w okolicach 2500). Nie ma lagów, czasami animacja mocno zwalnia, ale nie dziwię się, bo konsolka poci się przy tych efektach dość wyraźnie. Ogólnie pierwsze wrażenie - bardzo pozytywne. Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 Please note: The Killzone 3 servers will be down for maintenance from 16:00 GMT. This is expected to last up to 2 hours. Apologies for the inconvenience. Oni robią to specjalnie, akurat wtedy kiedy ja mam czas grać <_< . Wiadomo kiedy wydadzą patcha? Cytuj
S!N 14 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Podobno jakiś jest już w fazie testów. Ale póki co nic nie wiadomo. Mogliby też zrobić coś odnośnie aktywnych zdolności. Grałem ostatnio infiltratorem i o ile w dobrze oświetlonych miejscach widać czy mam przebranie czy nie (czarna wstawka wokoło ekranu - swoją drogą nieźle to czasem drażni) tak w budynkach to już zgaduj zgadula i pamiętaj czy włączałem czy nie. Ikona mogłaby mieć jakiś kolor czy coś w ten deseń. Jak to jest z sentry u taktyka. Jest gdzieś zaznaczone, że ona "żyje" czy to tak na pałę jak można rzucić to rzucać? Przyznam, że grałem z tym dzisiaj i nie daje mi to spać, a nie miałem czasu żeby to rozgryźć. Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Masz takie kwadraciki na ikonie karabinu, jeżeli możesz jeszcze jakiś postawić to świecą się na biało. Sam od początku gram medykiem (tak samo zaczynałem w Killzone 2) i jest 1 rzecz, która ostro działa mi na nerwy. Często zdarza się, że ktoś z drużyny leży, a ja do niego biegnę często narażając samego siebie i jak już leczę to ktoś się zabija, a ja dostaję kulkę - podwójna strata. Powinien być tak jak w poprzedniej części ten pistolecik, a nie że muszę podejść na odległość 1m, żeby kogoś wyleczyć. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Na to wpadłem. Problem polega, że czasem kwadraciki są dwa, a czasem nie ma ich w ogólne mimo, że drona nie stawiałem. Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Jak ich nie ma tzn, że ilość postawionych działek w drużynie już jest max i nie można postawić więcej - takie zabezpieczenie, żeby nie spamowali tym gównem wszędzie. Cytuj
Gość Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Jak już jesteśmy przy graniu medykiem, to chciałem dodać, że nie ma lepszego celu dla snajpera niż combo powalony przeciwnik+ratujący go sanitariusz. Wielokrotnie już była mowa o tym, że ludzie się wolą respić niż czekać na leczenie, ale jak widzę desperata z drużyny przeciwnej, który jednak czeka na taką pomoc, to mam go na oku Cytuj
maxelmPL 1 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Mam pytanie. Mam kod na te wszystkie bronie i umiejętności. Po wpisaniu go oczywiście odblokowane mam wszystko. I teraz pytanie jak mi ten kod się skończy to wracam do poprzedniego stanu czyli dajmy 3rangi. Czy raczej zlicza mi wszystkie punkty które zdobyłem i dodaje mi rangi i pkt odblokowań? Cytuj
elentario 6 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 (edytowane) Jak się Wam gra w partyzantkę? 95% rozegranych gier w moim przypadku to strefa wojny. Atutem partyzantki jest niewątpliwie ilość graczy (8v8? Chyba zawsze..). Ktoś pisał, że jest krótko - zamierzają to zmienić w patchu o ile dobrze pamiętam, oby tylko ilości graczy nie zmienili, bo to fajna odskocznia, ale nie wiem jak jest na dłuższą metę. Edytowane 1 marca 2011 przez elentario Cytuj
K@t 116 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 No właśnie największy minus tego trybu, to krótki czas gry. A poza tym sama rozgrywka fajna - w przerwie między walkami w Strefie Wojny. Fajnie, że Junkyard z DLC ma umożliwić korzystanie z jetpacków i exo w Partyzantce właśnie. Na obenych mapach trochę brakuje takich urozmaiceń. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 No właśnie największy minus tego trybu, to krótki czas gry. A poza tym sama rozgrywka fajna - w przerwie między walkami w Strefie Wojny. Fajnie, że Junkyard z DLC ma umożliwić korzystanie z jetpacków i exo w Partyzantce właśnie. Na obenych mapach trochę brakuje takich urozmaiceń. Miałem do Ciebie napisać na PSN po pracy. Widziałem, że sporo grałeś. Faktycznie o ile dobrze pamiętam to jest krótko i roi się od infiltratorów. PS. Wczoraj znowu przypadkowo zainstalowałem ziomkowi minę na nodze - 3 kille i asysta 50 pkt.. Oby to uwalili. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 (edytowane) Infiltratorów bywa dużo, ale to w sumie zależy od mapy - najwięcej biega ich po Dżungli, zresztą sama mapa najlepiej nadaje się do tego typu akcji W wypadku Partyzantki zresztą sam zmieniam klasę w zależności od tego jaka mapa wypadnie. Taktyk na dobrą sprawę jest bezużyteczny, jedynie roboty bywają pomocne. Edytowane 1 marca 2011 przez K@t Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 Ogólnie to u mnie odwrotnie heh, dopiero teraz przerzuciłem się na strefę wojny , większość czasu spędziłem w partyzantce i powiem szczerze do tdm już mi się nie chce wracać ; ilość, jakość, ogólny mayhem nawet jak dostaję baty ( np. koleś o ksywce Ishimura mnie wczoraj pognębił , 1-9 w ciągu minuty pozdrawiam szaleńca heh) sprawia że partyzantka na razie idzie w odstawkę . Co mnie trochę wkurza to że prawie zawsze dorzuca mnie na mapy z DLC (salumun again) ; ale strzelec i camo mi się strasznie podobają ; przechodzić "niewidzialny" koło mechów na salumun ... takie uczucia miał chyba oddawać mgs4 i gekko heh Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 killzone.com nie działa "Most likely this is due to extremely heavy traffic, server maintenance, or a Helghast invasion . We're working hard to get the site up and running again, so please check back soon" Mam nadzieję, że nie jest to zwykly błąd, a to, że wrzucą coś ciekawego Cytuj
elentario 6 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 killzone.com nie działa "Most likely this is due to extremely heavy traffic, server maintenance, or a Helghast invasion . We're working hard to get the site up and running again, so please check back soon" Mam nadzieję, że nie jest to zwykly błąd, a to, że wrzucą coś ciekawego Wczoraj też się sypała. Ja myślę, że rozchodzi się o zbyt duże roszady w rankingu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi