Daffy 10 567 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 po(pipi)iło ich nie będzie nowych mapek do operations, now patch nie wprowadza customów i wyszukiwarki.... Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 to ja tym panom już podziękuję. wpada platyna i gonie. obczaje bulletstorm. jak można spartolić coś tak prostego jak 'kopiuj - wklej, dodaj lepszą grafe, sprzedaj'? Cytuj
alien.dh 0 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Was też tak często rozłaczą? Bo mnie notorycznie, i pojawia się komunikat: zostałeś wyrzucony z gry i zablokowany. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Was też tak często rozłaczą? Bo mnie notorycznie, i pojawia się komunikat: zostałeś wyrzucony z gry i zablokowany. Jesli masz slabe lacze i lagujesz,to bedzie Cie wyrzucac;) Cytuj
alien.dh 0 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Was też tak często rozłaczą? Bo mnie notorycznie, i pojawia się komunikat: zostałeś wyrzucony z gry i zablokowany. Jesli masz slabe lacze i lagujesz,to bedzie Cie wyrzucac;) łącze 2mb/s, no cóż poczekam zobacze może faktycznie wina łacza. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Czy wy też tak macie, że wyszukuje wam gry typu 2 vs. 4, 5 vs. 5 i rzadko kiedy jest pełna gra? Cytuj
K@t 116 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Czy tylko ja mam teraz takie problemy z dostaniem się na JAKIKOLWIEK mecz? Niezależnie od trybu - już od 20 min oglądam ekrany wczytywania bez końca. Tylko raz odpaliła się Strefa Wojny, ale w w postaci 3 vs 6 i w dodatku po minucie wyskoczył błąd hosta. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 (edytowane) @Rozi:Sporadycznie zdarza mi się taka sytuacja. A co do dołączania się na serwer to przed chwilką skończyłem grać i nie miałem żadnych problemów. Edytowane 4 marca 2011 przez Paliodor Cytuj
K@t 116 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 I dalej to samo. Teraz dla odmiany wywala mi error 8013 w czasie próby dostania się na mecz Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Wyłącz i włącz na nowo konsolę i zrestartuj połączenie sieciowe może to coś pomoże, a jak nie to zapewne jakieś problemy po stronie infrastruktury online gry bądź PSN. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 (edytowane) No już trzy razy restartowałem konsolę. Dla pewności także router, ale z siecią okej wszystko. Kiedy próbuję się połączyć, to słyszę rozmawiających ludzi, ale po chwili dalej wywala błąd, albo wszystko cichnie i wczytuje bez końca. Edytowane 4 marca 2011 przez K@t Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Ja mam 10 MB i też takie numery odstawia. Pewnie trza zainwestować w 100MB. Widać technika na PSN idzie z taką prędkością do przodu, że jak kilka lat temu CoD4 chodził bez lagów na 128 kb to teraz już dyszka nie wystarcza, super granie. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Raz dziennie też łapię disca, ale ogólnie działa bez zarzutów. Wiadomo im więcej idiotów nawala z działek tym gorzej, ale i tak nie mogę narzekać. łącze 20MB, ping 20/60ms. Z innej beczki. Na mapach otwartych zaczyna się (pipi)wać i na team 12 osobowy przypada 5 snajperów.. Ja pierdziele nie da się grać momentami. Lecisz do takiego, czaisz się i nawet jak go zabijesz to za chwile to samo - ja nie wiem jak rozwiążą problem ze snajperami w Battlefield 3 - gdzie będzie teren tak potężny, że dojście do takiego gościa może zając nawet ok. 5 minut o ile wcześniej nie ściągnie mnie inny snajper. Ogólnie multi jest super, nie wszystkie mapy są grywalne, na większości rządzi przypadkowość, ale jak wyczuje się mapę dobrze to lekko po 8/15 k za mecz. Skill > kampienie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Kuzwa, musze zrobic przerwe bo non stop sa problemy z lacznoscia/stabilnoscia. Damn. A swoja droga mialem przed chwia epicka akcje. Mecz sie laduje i jakis polak mial wlaczonego heada i tylko slysze jak sie wykluca z siostra. "Mloda, wypier.dalaj. No juz, wypier.dalaj" jakies krzyki mniej zrozumiale i huk. Potem nie bylo juz nic slychac, i raczej nie bylo go w meczu. Wnioskuje ze konsola mu sie rozwalila Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 (edytowane) mi najbardziej przypadła go gustu 'wojna taktyków'. taktyk to najciekawsza profeska w grze a batalie o przejmowanie punktów na mapie na których znajduje się działka, mortary itd daje mi najwięcej frajdy. ogólnie lubie patrzeć jak dzięki mnie moja drużyna ma z czego i jak naK$rw^ać nadal mało jest kumatych ludzi. nadal dużo patafianów co fraguja. nadal masa debili co to grają w CoD i chowają sie po kątach, nie racząc zbudowac działka, ammo, taktyka wziąć ('bo ktoś to zrobi a ja se będe sniper elo headshoot madafaka'). z innej beczki - ostatnio grałem przeciwko japońcom na mapie z jetpackami (tam gdzie wariuje 'Wielki Zderzacz Hadronów' hehe) i poczułem się jakby ktoś wsadzał mi wielkiego murzyńskiego pisiora w.. źle sie czułem. ja nie wiem co ten naród ma, że gra jak gra ale nie mogliśmy nawet wyjść Higami z respa. Edytowane 4 marca 2011 przez Kalinho_PL Cytuj
K@t 116 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 (edytowane) Ja mam 10 MB i też takie numery odstawia. Też mam takie łącze, ale dla porównania znajomy gra na identycznym i nie ma najmniejszego laga czy problemów z łącznością. Może kwestia dostawcy Co do snajperów - też mnie ostatnio to wpienia. Trafiłem kilka dni temu na mecz w Strefie Wojny, gdzie banda małolatów kampiła we wszystkich możliwych oknach i przed spawnami i ginęło się dosłownie co 5s. Zero przyjemności z gry. Edytowane 5 marca 2011 przez K@t Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 Marksman to nie jest snajper Tak samo jak w BC2 - w tej grze nie ma czegos takiego. Ale to tylko taka mala dygresja. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 Marksman to nie jest snajper Tak samo jak w BC2 - w tej grze nie ma czegos takiego. Ale to tylko taka mala dygresja. Różnica jest taka, że gość klęczy, a nie leży, bez podstawki pod broń ręka nie drgnie - dla mnie to porażka i do tego jest niewidzialny - zdecydowanie gorzej niż snajper, który potrzebuje dachu na pewnej wysokości, a nie zaciemnionej miejscówy w rogu. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 poczytałem posty Seba z oficjalnego forum playstation. Koleś z GG już bardzo udzielał się przy okazji premiery K2, po raz kolejny bardzo fajnie,że developer tak wytrwale odpowiada na posty użytkowników. Dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałem. Tak w skrócie: - nie będzie dlc do singla - nie będzie nowych mapek do trybu operations - nie będzie wyszukiwarki serwerów jaką znamy z k2 ale wprowadzą więcej kryteriów do wyszukiwania(obecnie tylko można szukać po mapce) - będzie custom game, wytrwale nad tym pracują ale możliwe,że dostaniemy jeszcze parę innych patchy przed tym - wywalenie wielu statystyk w grze ma służyć optymalizacji i płynności działania, rozbudowane statystyki dostępne są na stronce internetowej - K3 chodzi na całkowicie innym kodzie sieciowym i w związku z tym nie ma czegoś takiego "jak przywrócenie opcji z K2". To całkowicie inne gry i na nowo trzeba wszystko tworzyć - zmiana całej architektury sieciowej była wymuszona tym,że podobno silnik K2 był bardzo niewdzięczny w wydawaniu patchy i w zmianach stąd nie było możliwości wprowadzenia tego co zamierzali w oparciu o kod sieciowy K2 - zmiany w kodzie gry są tak duże,że nie da się przenieść map z K2 na zasadzie kopiuj-wklej i nawet jeśli by nie mieli ich poprawiać graficznie i przemodelować to wymaga to sporo pracy - w bootzone brakuje kilku map z uwagi na to,że AI botów nie radzi sobie z obsługą jetpacków - nie będzie nowych umiejętności dla klas ale ekipa rozważa dodanie nowych broni jak również podniesienia maksymalnego levelu postaci 2 Cytuj
dżar 166 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 Przed chwilą się strasznie wk.urwiłem. Gram sobie normalnie i jakiś typ z teamu w exo mnie zabija(skacze). Myślę, k przypadek. Pomyślałem,że chyba jednak nie jak zrobił to po raz 8 i wszystkich z teamu tak wybijał. WTF submitnąłem report ale co to za debilizm? Chciałem napisac kilka ciepłych słów k.utasowi ale nie mogłem go po tagu znaleźć więc olałem. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 jest opcja wyyebania delikwenta z teamu snajperzy doprawadzaja do kurficy...najgorsza klasa wiekszosc debili chowa sie po katach i w cycku ma tryby dlatego tak czekam na zamkniete serwery Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 ja do czasu custom games gram tylko TDM - nie ma takiego chaosu z racji ograniczeń do 16 graczy,egzo i jetpacki nie panoszą się po planszy, a sama gra chodzi płynnie co nie można powiedzieć o większych zadymach w warzone i jest kulturka. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 Tyle, że rozgrywka w TDM jest na dłuższą metę ciut monotonna. Czekam na DLC i nową mapkę, która powinna nieco uatrakcyjnić ten tryb. Cytuj
Kevinus 0 Opublikowano 5 marca 2011 Opublikowano 5 marca 2011 nie wiem czy tutaj moge pisać takie rzeczy ale szukam kogoś kto pomógł by mi się w tej grze jakoś ogarnąć. Moi znajomi nie kupili KZ3 a ja chętnie bym z kims pograł mój PSN Kevinus jeśli ktoś jest zainteresowany chętnie bym przyłączył się do jakiejś drużyny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi