elentario 6 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 (edytowane) Patch jest dostepny. Wlasnie sciagam, 45 MB Super, dzięki za info.Dajcie znać co zmienili itd.. Dzisiaj zagram dopiero po 24, a będę miał dostęp do forum. Z góry dzięki. Nie wytrzymałem i odpaliłem na chwilę. W menu nic się nie zmieniło, czy jestem ślepy? To są raczej poprawki związane z płynnością rozgrywki, błędami serwerów? Edytowane 11 marca 2011 przez TakeshiX Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 http://www.dualshocknexus.com/2011/03/killzone-3-patch-104-is-now-live.html Masz tutaj listę poprawek. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 http://www.dualshock...s-now-live.html Masz tutaj listę poprawek. Dzięki, skonfrontuję później z rzeczywistością. Oby było tak jak w wytycznych. Cytuj
Fru 4 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 (edytowane) Szybkie pytanko, chodzi Wam PSN po ściągnięciu patcha ? U mnie nie test połączenia z netem wychodzi pozytywnie oprócz właśnie połączenia z PSN. Hehe już po problemie zalogowało, no to czas na obczajenie poprawek Edytowane 11 marca 2011 przez Fru Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 (edytowane) 2 pytania dla dociekliwych (jak znajdę pierwszy to dopiszę): 1. Ile punktów trzeba w multi na odblokowanie wszystkich klas umiejętności itp.? 2. Ile punktów można maksymalnie zdobyć w multi? Czy można po prostu wydawać te punkty na co popadnie, czy raczej oszczędzać na ulubione klasy? PS. Znalazłem - potrzebujesz 110, zarobisz też 110 killzone Edytowane 11 marca 2011 przez redundantor Cytuj
elentario 6 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Szybkie pytanko, chodzi Wam PSN po ściągnięciu patcha ? U mnie nie test połączenia z netem wychodzi pozytywnie oprócz właśnie połączenia z PSN. Hehe już po problemie zalogowało, no to czas na obczajenie poprawek U mnie działa, moge dołączyć do rozgrywki, ale nie mam dostępnego żadnego ziomka na liście znajomych. Dam znać jak padnie i u mnie, na razie jest OK. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 2 pytania dla dociekliwych (jak znajdę pierwszy to dopiszę): 1. Ile punktów trzeba w multi na odblokowanie wszystkich klas umiejętności itp.? 2. Ile punktów można maksymalnie zdobyć w multi? Czy można po prostu wydawać te punkty na co popadnie, czy raczej oszczędzać na ulubione klasy? Level 11 - 20 you get 2 points Level 21 - 30 you get 3 points. potem nie wiem Cytuj
Paliodor 1 787 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Patch ściągnięty dołączam do rozgrywki ale ciągle wywala error -16. Zmarnowałem tylko 30 min na próby zagrania, na dzisiaj mi już wystarczy wrażeń... Cytuj
Ural 13 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 2 pytania dla dociekliwych (jak znajdę pierwszy to dopiszę): 1. Ile punktów trzeba w multi na odblokowanie wszystkich klas umiejętności itp.? 5.000.000 żeby odblokować Commander in Chief. Tak, dobrze przeczytałeś, 5 milionów . 2. Ile punktów można maksymalnie zdobyć w multi? Czy można po prostu wydawać te punkty na co popadnie, czy raczej oszczędzać na ulubione klasy? Do zgarnięcia jest bodaj 110 punktów. Więc sam sobie policz... Ogólnie zdecydowanie wydawać je z głową. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Dobra.. Weekend! Jedziemy - u mnie dziś w nocy pęka 1.000.000 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Zmiana długości TDM zdecydowanie na plus powinno być tak od razu , więc w weekend będzie grane heh , choć jeżeli chodzi o mnie to najważniejsze zmiany dopiero przed nami (custom games i możliwość ustawiania parametrów rozgrywki ) Cytuj
Deadliar 0 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Oficjalnie, patch s(pipi)ił grę za przeproszeniem. OK nie rozłącza mnie ale czemu dostaję takich lagów (których nie miałem) że dopiero 30 sekund później dostaję punkty? (pipi)ę tą grę, wracam do BC2 przynajmniej do czasu jak coś z tym zrobią. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 patch geniusz - pobrałem godzinę temu i od tego czasu dwa razy zawiesił konsole i nie rozegrałem jeszcze meczu bez lagów Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Kuwa dobrze, że grę pożyczyłem bo teraz też nieźle bym sie w(pipi)iał. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Co oni kur.wa robia? Nie moge zagrac w ogole zadnego meczu bo nie da sie nigdzie dolaczyc <_< Cytuj
S!N 14 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Czyli co? Pierwsza ofiara MOVE'a i 3D? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 W jakim sensie? Ze niby ucierpiala na tym gra? Co ma do tego kod sieciowy? Teraz gralem przez pol godziny normalnie i ni stad ni zowad mnie wywalilo. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 pewnie w takim, że czas poświęcony na implementacje 3D i MOVE mógł zostać spożytkowany na mniej casualowe sprawy Cytuj
S!N 14 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 To tak jak z GT5 dodali masę pierdół z których skorzysta może 0.01% posiadaczy gry, ale zawalili masę spraw z których skorzysta 100%. To samo jest w KZ3. 3D? Ile osób z tego skorzysta? 5% posiadaczy PS3? Move niech będzie nawet 20%. Sony dało ciała na całej linii. Mogli sobie z SOCOMem kombinować, a nie z flagową marką stającą w szranki z Halo, CoD czy BC. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Ja dzisiaj niestety rozegrałem może ok. 3 gry i kurcze 2x mnie wywaliło "mistrz gry jest niedostępny" Sama strefa wojny działała bardzo płynnie nawet przy pełnej ilości graczy obstawone działka, mechy, więc jest progress. W moim odczuciu za to duży plus, ale o co chodzi z tymi dropami? Obadam dzisiaj. Piszczie jak Wasze odczucia po sobotnim cioraniu. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Ja dzisiaj wszystkie gry rozegrałem bez problemowo . Grałem i przed 19 i po 22 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Po rozegraniu kilku gier na nowym patchu zauważyłem kilka rzeczy które wcześniej mi się nie przytrafiły: - nie zaliczyło mi kilka razy asyst, za pierwszym razem pomyślałem, ok, może rzeczywiście nie trafiłem w kolesia, ale sytuacja powtórzyła się kilka razy, też tak macie? - pierwszy raz mnie wywaliło z gry online. - teleportacja - ogromne lagi, wcześniej tego nie widziałem. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 (edytowane) No właśnie chciałem pytać - czy po aplikacji patcha też zauważyliście większą częstotliwość pojawiania się różnych problemów? Z gry mnie wprawdzie nie wywalało, ale znowu pojawiał się mały lag i problemy z dołączaniem do poszczególnych gier. Czytam wcześniejsze posty i widzę, że u niektórych jeszcze gorzej jest Edytowane 12 marca 2011 przez K@t Cytuj
norb2222 0 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 patch geniusz - pobrałem godzinę temu i od tego czasu dwa razy zawiesił konsole i nie rozegrałem jeszcze meczu bez lagów Identycznie, po patchu więcej miałem zwisów niż przez 3 lata używania PS3 ...nie zaliczyło mi kilka razy asyst, ..., też tak macie? U mnie nalicza wszystko OK, lagów nie doświadczyłem Ogólnie gra mi się lepiej, może dlatego że preferuję partyzantkę, muszę zobaczyć jeszcze jak w strefie wojny. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Powiem wam że po kilku wczorajszych partyjkach które udało się rozegrać (też mnie wywalało non stop echh) , wydaje mi się że po patchu z karabinu snajperskiego ciężej trafić teraz jednym strzałem , miałem kilka razy akcję że musiałem poprawiać czego wcześniej sobie nie przypominam (wszystko wchodziło hehe) , ciekawe czy to to zapowiadane zwiększenie staminy czy wzieli się konkretnie za ten sprzęt , co nie zmienia faktu że parę osób się pewnie ucieszy ( mi tam nie przeszkadza , mniej ofiar ale większa satysfakcja heh ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi