Don_Kaorle 1 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 To i ja napisze dwa słowa w dobie tych wszystkich multiplatformowych strzelanek które są kaleczone na rzecz słabszych platform to exclusiv w postaci KZ3 jest dla mnie rzeką miodem i mlekiem płynącą uwielbiam tą oprawę ten klimat żadnych laserów po prostu I LOVE THIS GAME :) :) Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 ja jak raz na ruski rok odpale konsolę to przeważnie pyknę choćby te 2 meczyki w TDM Cytuj
dApo 313 Opublikowano 10 listopada 2012 Opublikowano 10 listopada 2012 jak ktoś z forumowiczów gra to może mnie dodać do wspólnego grania Cytuj
futro111 1 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 ja też pogrywam, jestem chętny na poważne meczyki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi