Skocz do zawartości

Killzone 3 - ONLINE Multiplayer

TakeshiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym filmiku widac ze mocno poprawili aiming przy uzyciu ads (aiming down sight), koles ktory gra rozwala praktycznie wszystkich uzywajac tej metody a nie "z biodra". Jest to dla mnie wazne, czy poprawili celowanie w kz3, bo po prostu w kz2 bylo ads skopane i wszyscy strzelaja tam "z biodra". Zeby nie bylo, to ja uwielbiam serie Killzone, za klimat, bronie i cale universum, ale jezeli chodzi o aiming to ssie po calej linii. Mam nadzieje ze teraz bedzie to poprawione i seria wejdzie w "nowy" system celowania ( aka BBC, CoD ). Uczucie ciezkosci poruszania mogloby pozostac ;)

@genjuro przyglądnąłem się trochej bliżej tej funkcji i wygląda na to, że czeka nas kompletne przedefiniowanie sposobu prowadzenia meczy z KZ3....

Taki oto ekran zmieni wszystko:

kz2c.jpg

będzie się opylać wpaść w 12-u medyków podkładać ładunek :thumbsup:

Opublikowano

Zobaczymy po testach. Cos mi sie wydaje ze jeszcze bedzie dluga droga do zbalansowania klas. Medyk wydaje sie niezlym kozakiem ( samowstawanie, leczenie, bot ochronny), GG napewno cos wymysli zeby po mapach nie biegali sami medycy :D Ta sztuczka z samowstawaniem musi miec jakis "haczyk", nie chce mi sie wierzyc, ze pozwola sobie w multi na taki "tani" chwyt.

Opublikowano (edytowane)

Zobaczymy po testach. Cos mi sie wydaje ze jeszcze bedzie dluga droga do zbalansowania klas. Medyk wydaje sie niezlym kozakiem ( samowstawanie, leczenie, bot ochronny), GG napewno cos wymysli zeby po mapach nie biegali sami medycy :D Ta sztuczka z samowstawaniem musi miec jakis "haczyk", nie chce mi sie wierzyc, ze pozwola sobie w multi na taki "tani" chwyt.

po uplywie 5 sekund od smierci medykyk decyduje czy wstaje i walczy dalej czy polec po zgonie..chyba ze dostal headshoota lub zostal dobilty :)

p.s beda inne formy dostepu do bety przy czym ta dla PS+ jest najpewniejsza

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano

Co za kretynizm z ta beta. PS Plus jest gowno warty! Nie wystarczy ze mam ten przeklety abonament, teraz musze polowac jeszcze na jakis motyw. Nie mam szans go sciagnac jak o 22 z pracy wroce. Zo za skonczona padaka. (pipi)A.

Opublikowano

Co za kretynizm z ta beta. PS Plus jest gowno warty! Nie wystarczy ze mam ten przeklety abonament, teraz musze polowac jeszcze na jakis motyw. Nie mam szans go sciagnac jak o 22 z pracy wroce. Zo za skonczona padaka. (pipi)A.

Dokładnie. Nie dość, że im pomagamy wyłapać błędy to jeszcze musimy za to płacić...ehh :/

Opublikowano

Osobiscie bardzo bym chcial aby w multi bylo "Theatre Mode".Jest w Halo i Uncharted to czemu nie moga dac w kz3? <_< Jeszcze jako mala atrakcja moznaby customi'zowac choc ciutke wyglad postaci :)

Dokladnie. Te ficzery moze nie sa tak bardzo istotne, ale jezeli K3 chce byc krolem multi, to powinien to posiadac.

Opublikowano (edytowane)

Ja nie bede mial mozliwosci obadania bety, ale jezeli ktos z tego forum bedzie szczesciarzem,to niech koniecznie opisze ze szczegolami jak sie gralo (mapy, bronie, grafa, czy dalej strzelanie z biodra ma wiekszy potencjal niz z przycelowania ads, klasy, balans itd). Czekam na relacje :thumbsup:

Edytowane przez genjuro
Opublikowano (edytowane)

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8502309,Subskrybenci_PS__dostana_wszystkie_dodatki_do_Fallouta.html

podobno motyw z gry ma się pojawić nie o 17:00 a o 21:00 ciekawe.... chyba jutro będzie trzeba wyczekiwać cale popołudnie jak i wieczór żeby ściągnąć i się załapać na kod...

http://www.killzone.com/kz3/en_US/blog/news/2010-10-12_kz3-theme.html

a tu jeszcze link po angielsku wiadomość na 100% prawdziwa... szykować się trzeba na 21.00

Edytowane przez kAos