izon 995 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Mam dylemat jak ocenić to multi. Z jednej strony grało mi się 2 razy przyjemniej niż w poprzedniej części. Z drugiej... jakieś to multi takie ubogie. Brakuje mi tu naprawdę spektakularnych akcji. Mam wrażenie że każda potyczka jest prawie identyczna obojętnie kto gra. Grę na pewno kupuję, ale z obawą że po miesiącu będę miał już dość zwłaszcza, że w becie zobaczyliśmy już wszystkie możliwe tryby rozgrywki. Podsumowując: super się strzela, ale bez większych emocji. Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Może dlatego, że ciupalismy na jednej mapie i później jechało się trochę schematami. Brakuje Ci spektakularnych akcji?! W Kz2 - owszem wiało nudą, ale tutaj brutal mele, akcje na żywioł - wejść między dwóch/trzech gości 2x headshot + nożem po gałach to jest POWER! napierdalający licznika za 10 killów z rzędu etc.. Przy tym uchodzisz ledwo z życiem. Poprawki - rewelacja (zwłaszcza servery!)! Czekam z wywieszonym jęzorem! Mam dylemat jak ocenić to multi. Z jednej strony grało mi się 2 razy przyjemniej niż w poprzedniej części. Z drugiej... jakieś to multi takie ubogie. Brakuje mi tu naprawdę spektakularnych akcji. Mam wrażenie że każda potyczka jest prawie identyczna obojętnie kto gra. Grę na pewno kupuję, ale z obawą że po miesiącu będę miał już dość zwłaszcza, że w becie zobaczyliśmy już wszystkie możliwe tryby rozgrywki. Podsumowując: super się strzela, ale bez większych emocji. Cytuj
izon 995 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Może dlatego, że ciupalismy na jednej mapie i później jechało się trochę schematami. Brakuje Ci spektakularnych akcji?! W Kz2 - owszem wiało nudą, ale tutaj brutal mele, akcje na żywioł - wejść między dwóch/trzech gości 2x headshot + nożem po gałach to jest POWER! napierdalający licznika za 10 killów z rzędu etc.. Przy tym uchodzisz ledwo z życiem. Poprawki - rewelacja (zwłaszcza servery!)! Czekam z wywieszonym jęzorem! Mam dylemat jak ocenić to multi. Z jednej strony grało mi się 2 razy przyjemniej niż w poprzedniej części. Z drugiej... jakieś to multi takie ubogie. Brakuje mi tu naprawdę spektakularnych akcji. Mam wrażenie że każda potyczka jest prawie identyczna obojętnie kto gra. Grę na pewno kupuję, ale z obawą że po miesiącu będę miał już dość zwłaszcza, że w becie zobaczyliśmy już wszystkie możliwe tryby rozgrywki. Podsumowując: super się strzela, ale bez większych emocji. Nie no jasne jest power nie przeczę i w ogóle akcje z nożem wymiatają w tej grze. Myślę że masz rację i żle oceniam całość przez to, że przez cały czas graliśmy na jednej mapie Cytuj
hellofriend 2 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Świetne zmiany. Nareszcie będzie można swobodnie przechodzić przez rannego zioma.Zwiększenie wytrzymałości też jest dobrym ruchem ,podobnie jak wprowadzenie przycisku do wyciszenia wszystkich Faktycznie, to było mocno irytujące. Zwłaszcza jak się rozłożył w przejściu - nie dało się dostać do kampiącego zioma bo zwłoki blokowały dojście. Z początku nie rozumiałem tej poprawki.. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 Spokojnie, epickie akcje dojdą wraz z egzoszkieletami i jetpack'ami . Jeszcze 6 dni... Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 (edytowane) Świetne zmiany,podobnie jak wprowadzenie przycisku do wyciszenia wszystkich Bezcenne jak gra się w jednym teamie z wygadanymi włochami & hiszpanami. Edytowane 17 lutego 2011 przez Lewis Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 17 lutego 2011 Opublikowano 17 lutego 2011 (edytowane) Świetne zmiany,podobnie jak wprowadzenie przycisku do wyciszenia wszystkich Bezcenne jak gra się w jednym teamie z wygadanymi włochami & hiszpanami. Również się z tego cieszę. Choć z Włochami, z wiadomych powodów, ja lubię grać Ostatnio grając w partyzantkę trafiłem na małą grupkę Włochów, to szły niezłe pociski pod moim adresem. Juventino merda, itp. Ja włoskiego tak dobrze nie umiem, ale odpowiedziałem im kilkoma headshotami i oczywiście, jakżeby inaczej, pierwszym miejscem z nokautującą liczba pkt. No i już byli grzeczni Edytowane 17 lutego 2011 przez gianbuffon 1 Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 ja grałem z hiszpanami i podchwycili moje (pipi)a po chwili rozmowa wyglądała: -(pipi)a puto-(pipi)a puto madre-dos grande polonais cojones itd. Polskie "(pipi)y" są już rozpoznawalne w całej Europie 1 Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 ok jest aktualizacja i dziala multi!!!!! Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 ok jest aktualizacja i dziala multi!!!!! W takim razie czekam na wrażenia Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Multi juz działa Cholera jasna, a "kochana" ultima dostarczy grę dopiero na 23.02 . Jak multi ? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 najważniejsze dwa pytania: 1- jest wyszukiwarka serwerów? 2- jak wygląda wsparcie klanowe? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Jeśli masz na myśli taką wyszukiwarkę jak w Killzone 2 to nie ma. Boli mnie to, że jest tylko 8 map Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Jeśli masz na myśli taką wyszukiwarkę jak w Killzone 2 to nie ma. Boli mnie to, że jest tylko 8 map Samo przydziela do serwera czy jest nad tym jakaś kontrola ? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Można sobie tylko wybrać mapę, której ma szukać. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 czyli tak jak w zamkniętej becie Czyli na dzień dobry wiemy ,że nie ma największej zalety K2. Ciekawe co na to Yeti który uparcie twierdził,że w fullu będzie jak w K2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 czyli tak jak w zamkniętej becie Czyli na dzień dobry wiemy ,że nie ma największej zalety K2. Ciekawe co na to Yeti który uparcie twierdził,że w fullu będzie jak w K2 Matchmaking ma być wprowadzony wraz z patchem nie bój żaby Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Dokładnie i pewnie standardowo będzie nas witał patch w dniu premiery, pierwszego włożenia płyty do konsoli Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Patch już wyszedł Wersja 1.02. Z widocznych zmian, to w menu pojawiła się zakładka "Zawartość dodatkowa", oraz do listy trofeów dopisały się te z Retro Map Packa. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Chce ktoś darmowy kod na Retro Map Pack? Jeśli tak to: Uruchamiacie PS Home i idziecie do Home Square. Na środku będzie intruder ISA. Podchodzicie do niego i wciskacie "X". Przeniesie Was do Killzone Plaza. Tam zagracie w Killzone Plaza Defender i przejdziecie wszystkie 3 fale wrogów. Później na placu pozbieracie paczki z ISA (oznaczone czerwonym dymem, co minutę pojawia się nowa) i dostarczycie je pod bramę z grą. Jak skończycie wszystkie wyzwania to dostaniecie kod na Retro Map Pack. Radzę się spieszyć, gdyż to chyba błąd bo w Home jest napisane, że to kod na 3 punkty odblokowania. 1 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Szkoda tylko, że kod tak czy siak nie działa jeszcze Oby jutro wszystko grało. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 Boli mnie to, że jest tylko 8 map Z retro mapkami 10. Czyli na dzień dobry wiemy ,że nie ma największej zalety K2. Ciekawe co na to Yeti który uparcie twierdził,że w fullu będzie jak w K2 Bo według GG miało/ma być tak samo jak w KZ2. Mówili o tym w kilku wywiadach. Może to zostanie dodane. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 22 lutego 2011 Autor Opublikowano 22 lutego 2011 Szkoda tylko, że kod tak czy siak nie działa jeszcze Oby jutro wszystko grało. działa: w sensie u mnie retro pack już się ściąga dzięki z info Szczurek Cytuj
K@t 116 Opublikowano 22 lutego 2011 Opublikowano 22 lutego 2011 U mnie nadal wywala komunikat, że kod jest nieprawidłowy Czy ktoś próbował wykorzystywać voucher dołączony do EK? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi