Lewis 18 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2011 Ja wystawiłem właśnie na Allegro. Wspaniała gra, ale technicznie totalnie spier*olona. Pomyśleć, że kupiłem ją aby uciec od problemów zimowych z połączeniem i rangami w BC2... A ja właśnie dlatego olałem BC2 - lagi, problemy z połączeniem , rozwalanie teamu, puste serwery itd. Sorry, ale o ile bardzo lubię BC2 , lecz niestety, ale od strony technicznej to lipa była straszna. Tu przynajmniej nie wywala, nie resetuje rangi, no i lagi to rzadkość. Szkoda tylko że GG nie do końca przemyślało kierunek zmian. IMHO w złą stronę skręcili Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2011 Ja wystawiłem właśnie na Allegro. Wspaniała gra, ale technicznie totalnie spier*olona. Pomyśleć, że kupiłem ją aby uciec od problemów zimowych z połączeniem i rangami w BC2... A ja właśnie dlatego olałem BC2 - lagi, problemy z połączeniem , rozwalanie teamu, puste serwery itd. Sorry, ale o ile bardzo lubię BC2 , lecz niestety, ale od strony technicznej to lipa była straszna. Tu przynajmniej nie wywala, nie resetuje rangi, no i lagi to rzadkość. Szkoda tylko że GG nie do końca przemyślało kierunek zmian. IMHO w złą stronę skręcili No to teraz możesz wrócić do BC2 gdzie problemy z czasów lądowania Vietnam'a już dawno minęły hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2011 Ja wystawiłem właśnie na Allegro. Wspaniała gra, ale technicznie totalnie spier*olona. Pomyśleć, że kupiłem ją aby uciec od problemów zimowych z połączeniem i rangami w BC2... A ja właśnie dlatego olałem BC2 - lagi, problemy z połączeniem , rozwalanie teamu, puste serwery itd. Sorry, ale o ile bardzo lubię BC2 , lecz niestety, ale od strony technicznej to lipa była straszna. Tu przynajmniej nie wywala, nie resetuje rangi, no i lagi to rzadkość. Szkoda tylko że GG nie do końca przemyślało kierunek zmian. IMHO w złą stronę skręcili No to teraz możesz wrócić do BC2 gdzie problemy z czasów lądowania Vietnam'a już dawno minęły hehe Nie wrócę , BC2 to już dla mnie przeszłość. Czas szykować się na nowe - Brink, Socom, Res 3 itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2011 szkoda a mialo byc tak pieknie kolejna gra ktora zatraca swoj wlasny charakter na rzecz CoDa... szkoda ze nie potrafia wypracowac wlasnego gameplayu tak jak Halo czy CoD...bo sam dizajn to za malo mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2011 no moim zdaniem samo wybieranie meczy jest zkichane. mogli zostawic to co bylo w kz2. teraz wrzuca mnie do gier, gdzie jest 3vs2 i podobne. eeeh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2011 A mnie znowuż coś tknęło i anulowałem aukcję. No dobra - obejrzałem 2 za(pipi)iste gameplaye na YT i wrócił killzonowy głód. Przy pierwszych trzech odpaleniach wrzucało mnie do 1vs1, 2vs2, 2vs3, a za czwartym razem w końcu do pełnych składów... i cóż mogę rzec: STAHL ARMS RZĄDZI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neo3016 8 Opublikowano 20 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2011 Mapy z US sklepu beda dzialac na grze kupiona w EU? Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2011 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 15 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2011 Panowie i Panie, wszystko wskazuje na to, że od dnia dzisiejszego możemy odliczać godziny do startu PSN! Nie odpalałem KZ od dobrych kilku dni, a ta niedziela jest najlepszą niedzielą od dobrych kilku lat.. Przydałby się urlop.. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 16 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2011 (edytowane) Plus tych "ferii" jest taki, że multi smakuje wybornie. Miło po 24 dniach pomordować gości , właśnie rozegrałem 4 meczyki przed pracą , tak na dobry początek dnia Edytowane 16 maja 2011 przez Lewis Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 16 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2011 Ojj pierwszy mecz dostałem piękny w(pipi).. Po trzecim meczu dopiero ruszyło. Rzuca się w oczy to, że niewielu ludzi gra. PSN nie ruszyło jeszcze pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 84 Opublikowano 16 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2011 Przed awaria, tez swiecilo pustkami, m.in. dlatego sprzedalem ta gre ( z wielkim smutkiem ). Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 16 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2011 Jakby ktos chcial to ja jestem chetny do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 16 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2011 Przed awaria, tez swiecilo pustkami, m.in. dlatego sprzedalem ta gre ( z wielkim smutkiem ). Kończę na dzisiaj pracę, łącząc się z Tobą w cierpieniu - zrzucam węgiel do piwnicy i napierdalam do jutra! Who's with me? Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 19 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2011 Jutro od godziny 17, do poniedziałku podwójne naliczanie XP. Pewnie dlatego, że ludzi jest cholernie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 19 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2011 oo to fajnie, trzeba w sobote i niedziele trochę pograć :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 20 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2011 To ja tylko zapytam - multi zostało W KOŃCU naprawione, czy nadal sypie się wszystko tak jak sypało (matchmaking, zliczanie punktów etc)? Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 20 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2011 To ja tylko zapytam - multi zostało W KOŃCU naprawione, czy nadal sypie się wszystko tak jak sypało (matchmaking, zliczanie punktów etc)? u mnie punkty i kille nadal przepadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fredder 4 Opublikowano 20 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2011 a ja mam takie zapytanie: czy ktoś grał na Sharpshooter'rze w multiplayerze? czy sterowanie movem z nakładką karabinu pomaga czy bardziej przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2011 Co uwzględnia paczinson 1.09? Dość dużo waży z tego co widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 1 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2011 Kurcze nowy patch i jest między innymi brązowe trofeum za zbicie w Radec Acadamy z wyrzutni V9. Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 2 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2011 (edytowane) Mają byc nowe 4 mapy, w tym Akademia Radeca i jedna mapa do trybu operacjii :potter: Edytowane 2 czerwca 2011 przez dydel Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 2 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2011 Mają byc nowe 4 mapy, w tym Akademia Radeca i jedna mapa do trybu operacjii :potter: A wiesz może kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 2 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2011 (edytowane) link? hoho sorry za post pod postem ale GG chyba sięga po ostatnią deskę ratunku by ożywić trupa sądząc po trofeach... będzie kolejny retro pack tym razem z Akademią i Tharsis czyli chyba dwiema najczęściej granymi mapkami z K2. Edytowane 18 czerwca 2011 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 2 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2011 Skąd te informacje o czterech mapach? Pomijając oczywistą oczywistość w stylu nowych trofeów. Na forum GG nie ma żadnej wzmianki o DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi