Skocz do zawartości

Euro 2012

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie do ekspertów a'propos Euro 2012 i gier piłkarskich :)

Nigdy nie grałem w żadną piłkę czy to na kompie czy konsoli i nie mam kompletnie rozeznania.

Zastanawiam się w kontekście zbliżającego się Euro nad zakupem jakiejś gry piłkarskiej - taki odruch patriotyczny ;)

I pytanie:

Jak to jest z licencjami? czy w FIFA 12 będzie Euro? Czy może w PES? Czy może turnieje UEFA w ogóle nie są portretowane w żadnej grze i nie ma co sobie głowy zawracać. A może jest szansa na jakieś DLC?

Jak to wcześniej bywało. Orientuje się ktoś?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 147,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Śmieszne to jest (pipi)a. Dyzma dostał darmowy bilet na euro, najsłabszą grupę w historii i najlepszy skład reprezentacji od co najmniej 10 lat a i tak wszystko prze(pipi)ł.   Ten kmiot i troglodyta

• http://www.youtube.c...d&v=3tS2K1uLFf4

• Futbol umarł po raz trzeci z rzędu...

Opublikowano

Z okazji imprez jest zawsze wydawana osobna Fifa i tak zapewne będzie też z okazji Euro 2012. W podstawowej wersji gry tych imprez nie ma. Kolanami nie ma licencji, a EA woli wypuścić osobną wersję.

Opublikowano

Jak pada deszcz, to musi przeciekać. Takie jest odwieczne prawo natury!

Opublikowano

Jak pada deszcz, to musi przeciekać. Takie jest odwieczne prawo natury!

Też maczałeś w tym swoje Stonie odnóża?

Opublikowano

W takim razie wczoraj miała miejsce spora niespodzianka w eliminacjach, Litwa (z którą to ostatnio nasza reprezentacja przegrała 2-0) przegrała w takim samym stosunku bramek z Liechtensteinem. W reprezentacji Litwy zagrało 5 piłkarzy biegających na co dzień w E-klasie: : Darvydas Sernas, Mindaugas Panka, Andrius Skerla, Tadas Kijanskas, Tadas Labukas i Tomas Danilevicius. Strach się bać.

http://www.youtube.com/watch?v=gCAufmFKrI8

btw. ładna pierwsza bramka ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszamy do Polski. W końcu tylko nasi Kibole latają z maczetami i sprzedają narkotyki na stadionach. Zagramaniczym kibicom policja zezwoli nawet szczać na środku ulicy, bo przecież to ZACHÓD przyjeżdża do dzikiego kraju...

Opublikowano

Bośniaaaaaaaaaaaaaa

aaa

Bośnia dziwko

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Cassano z grubego "wiecznego talentu" przeobrazil sie w goscia, ktoremu cos sie chce oraz lidera repry. No fajnie. Mam nadzieje, ze Van Bommel i Ibrahimovic sie nie pozabijali, niby obaj graja w Milanie, ale kto ich tam wie...

Opublikowano

Cassano z grubego "wiecznego talentu" przeobrazil sie w goscia, ktoremu cos sie chce oraz lidera repry. No fajnie. Mam nadzieje, ze Van Bommel i Ibrahimovic sie nie pozabijali, niby obaj graja w Milanie, ale kto ich tam wie...

Ciezko by bylo im sie pozabijac skoro Ibra nie gral.

Opublikowano

Spotkanie w Saint-Denis dość dramatyczne. Najpierw niegwizdnięta ręka Spahicia, później Dżeko "odstawił Torresa", a później... kontrowersyjny karny i 1-1.

Opublikowano

To już oficjalne, Estonia w barażach. Czyli może ta Levadia jednak była taka dobra.

Opublikowano

Tak się śmiesznie składa, że w składzie Estonii nie ma ani jednego piłkarza Levadii, za to jest jeden z Wisły Kraków.

Opublikowano

Zibi wylosowal. No to trzeba trzymac kciuki za B&H.

Opublikowano

i za Estonie :D

btw. chwile temu widziałem kawalkadę limuzyn wyjeżdżającą spod Sheratona, ciekawe czy Lato nie zrobił żadnego bankietu z okazji losowania, czy przenieśli imprezę w inne miejsce :D

Opublikowano

Z tych par chciałbym dalej Turcję, Estonię, Czechy - Czarnogóra to obojętnie, no i Portugalię, chociaż jak przejdzie Bośnia, to tez będzie dobrze. Szkoda, że Bośnia nie trafiła na Czechy, bo wtedy byłoby łatwiej - awans Bośni i Portugalii i już.

Opublikowano

Rooney dostał karę na trzy mecze.

Czyli w zasadzie będzie miał wolne lato.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ciekawe, czy na Euro w ogóle przyjedzie, bo Capello się wkurwił, powiedział, że spokojnie go zastąpi, do tego ta kara, więc ostatecznie może się okazać, że Wayne nam mignie gdzieś w loży VIP z Beckhamem i tyle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To już oficjalne, Estonia w barażach. Czyli może ta Levadia jednak była taka dobra.

Przeje,bali 0-4 w pierwszym meczu barazowym, wiec chyba nie.

Ladna wojna bedzie (mam nadzieje) w rewanzu Portugalii i Bosni.

Opublikowano

No Portugalia po genialnym zabiegu, jakim było wywalenie z kadry Carvalho, trochę jest wrażliwa, więc wyrównane mecze z Bośnią nawet wyglądają dobrze z ich strony.

15/16 już mamy. Zdziwiło mnie tylko, jak łatwo Czarnogóra oddała pole Czechom, proste błędy.

(5 sekund później)

gooooportugaaliaaaoleoleolekrisztianooooronaldoooo

Edytowane przez ogqozo