Skocz do zawartości

Euro 2012

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do ekspertów a'propos Euro 2012 i gier piłkarskich :)

Nigdy nie grałem w żadną piłkę czy to na kompie czy konsoli i nie mam kompletnie rozeznania.

Zastanawiam się w kontekście zbliżającego się Euro nad zakupem jakiejś gry piłkarskiej - taki odruch patriotyczny ;)

I pytanie:

Jak to jest z licencjami? czy w FIFA 12 będzie Euro? Czy może w PES? Czy może turnieje UEFA w ogóle nie są portretowane w żadnej grze i nie ma co sobie głowy zawracać. A może jest szansa na jakieś DLC?

Jak to wcześniej bywało. Orientuje się ktoś?

Opublikowano

Z okazji imprez jest zawsze wydawana osobna Fifa i tak zapewne będzie też z okazji Euro 2012. W podstawowej wersji gry tych imprez nie ma. Kolanami nie ma licencji, a EA woli wypuścić osobną wersję.

• Plusik 1
Gość Ofsajd
Opublikowano

Jak pada deszcz, to musi przeciekać. Takie jest odwieczne prawo natury!

Też maczałeś w tym swoje Stonie odnóża?

Gość Ofsajd
Opublikowano

W takim razie wczoraj miała miejsce spora niespodzianka w eliminacjach, Litwa (z którą to ostatnio nasza reprezentacja przegrała 2-0) przegrała w takim samym stosunku bramek z Liechtensteinem. W reprezentacji Litwy zagrało 5 piłkarzy biegających na co dzień w E-klasie: : Darvydas Sernas, Mindaugas Panka, Andrius Skerla, Tadas Kijanskas, Tadas Labukas i Tomas Danilevicius. Strach się bać.

http://www.youtube.com/watch?v=gCAufmFKrI8

btw. ładna pierwsza bramka ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszamy do Polski. W końcu tylko nasi Kibole latają z maczetami i sprzedają narkotyki na stadionach. Zagramaniczym kibicom policja zezwoli nawet szczać na środku ulicy, bo przecież to ZACHÓD przyjeżdża do dzikiego kraju...

Opublikowano

Cassano z grubego "wiecznego talentu" przeobrazil sie w goscia, ktoremu cos sie chce oraz lidera repry. No fajnie. Mam nadzieje, ze Van Bommel i Ibrahimovic sie nie pozabijali, niby obaj graja w Milanie, ale kto ich tam wie...

Opublikowano

Cassano z grubego "wiecznego talentu" przeobrazil sie w goscia, ktoremu cos sie chce oraz lidera repry. No fajnie. Mam nadzieje, ze Van Bommel i Ibrahimovic sie nie pozabijali, niby obaj graja w Milanie, ale kto ich tam wie...

Ciezko by bylo im sie pozabijac skoro Ibra nie gral.

Opublikowano

Spotkanie w Saint-Denis dość dramatyczne. Najpierw niegwizdnięta ręka Spahicia, później Dżeko "odstawił Torresa", a później... kontrowersyjny karny i 1-1.

Opublikowano

i za Estonie :D

btw. chwile temu widziałem kawalkadę limuzyn wyjeżdżającą spod Sheratona, ciekawe czy Lato nie zrobił żadnego bankietu z okazji losowania, czy przenieśli imprezę w inne miejsce :D

Opublikowano

Z tych par chciałbym dalej Turcję, Estonię, Czechy - Czarnogóra to obojętnie, no i Portugalię, chociaż jak przejdzie Bośnia, to tez będzie dobrze. Szkoda, że Bośnia nie trafiła na Czechy, bo wtedy byłoby łatwiej - awans Bośni i Portugalii i już.

Opublikowano (edytowane)

Rooney dostał karę na trzy mecze.

Czyli w zasadzie będzie miał wolne lato.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Ciekawe, czy na Euro w ogóle przyjedzie, bo Capello się wkurwił, powiedział, że spokojnie go zastąpi, do tego ta kara, więc ostatecznie może się okazać, że Wayne nam mignie gdzieś w loży VIP z Beckhamem i tyle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To już oficjalne, Estonia w barażach. Czyli może ta Levadia jednak była taka dobra.

Przeje,bali 0-4 w pierwszym meczu barazowym, wiec chyba nie.

Ladna wojna bedzie (mam nadzieje) w rewanzu Portugalii i Bosni.

Opublikowano (edytowane)

No Portugalia po genialnym zabiegu, jakim było wywalenie z kadry Carvalho, trochę jest wrażliwa, więc wyrównane mecze z Bośnią nawet wyglądają dobrze z ich strony.

15/16 już mamy. Zdziwiło mnie tylko, jak łatwo Czarnogóra oddała pole Czechom, proste błędy.

(5 sekund później)

gooooportugaaliaaaoleoleolekrisztianooooronaldoooo

Edytowane przez ogqozo