ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 (edytowane) Może Gerrard. Gdyby Lucas był zdrowy, Gerrard by w sumie nie miał miejsca w pierwszym składzie słabego Liverpoolu. No ale wiadomo, ze dwa razy w ostatnim roku zagrał dobrze, tak że pewnie wygra Euro w pojedynkę. Edytowane 27 Maja 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 (edytowane) No nie miałby miejsca, skoro jest wystawiany jako zawodnik ofensywny, a Lucas jest defensywnym pomocnikiem. <ok> Btw strzelił tylko 2 gole w tym sezonie mniej od Torresa, ale grał o ponad połowę meczy mniej. He he he. Edytowane 27 Maja 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Villa jednak nie przez przypadek był najskuteczniejszym graczem Hiszpanii Miałem to dodać w poprzednim poscie. Nie wygra się turnieju bez napastnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Włosi powiadacie Włoska policja zatrzymała już kilkanaście osób podejrzanych o ustawianie meczów, w tym reprezentanta Włoch Domenico Criscito i kapitana Lazio Rzym Stefano Mauriego. Policja pojawiła się też na zgrupowaniu kadry w pobliżu Florencji i przeszukała pokój zajmowany przez Criscito. Ciekawe kto następny wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Jak odkupić od kogos bilety na allegro i jak to działa ktos wie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=a0QEk_7bl4w Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 w Poznaniu przygotowania idą pełną parą xD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Niemcy ostatnio przegrali ze Szwajcarią i dali sobie strzelić 5 (!) bramek. Nie wiem ,czy po prostu słabo zagrali ,czy może na pół gwizdka ,ale to nie wygląda dobrze przez Euro. Ja tam bym Polski nie skreślał z góry. Ostatnio ze Słowacją zaczęły im wychodzić całkiem przyjemne akcje, a wiadomo ,że nie grali na pełnych obrotach, bo zmęczenie to jedno ,a fakt,że nie chcą pokazywać całych umiejętności przed turniejem to drugie. Ja w tym roku obstawiam jakiegoś czarnego konia zawodów, tak jak to miało miejsce 8 lat temu w Portugalii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Mam takie pytanie, po ch.uj są 2 tematy o Euro i oba są podpięte? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Smuda prosił ,że były dwa , na wszelki wypadek , jakby Tomaszewski zaczął ,w którymś pisać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) To był sparing. Przypominam, że dwa lata temu tuż przed Mundialem sparing ze Szwajcarią przegrała Hiszpania. Żeby zobaczyć, jak szalenie istotny był dla Niemców ten wynik, wystarczy popatrzeć na ich skład. Brak graczy z Bayernu, którzy są kluczowi. Ale tak czy siak, mecz faktycznie przypomniał o pewnych brakach, jakie mają Niemcy. Obrona? Wydaje się, że spokojnym można być tylko o prawą stronę. Hummels ciągle jest w kadrze niewiadomą (żeby nie powiedzieć wprost, że zazwyczaj zawodzi), więc pewnie na Euro zagrają Badstuber i Mertesacker. Ale ten drugi też zagrał ze Szwajcarią koszmarnie. W ataku zaś klęska urodzaju może szybko przejść w klęskę nieurodzaju. Miroslav Klose może pobić wiele rekordów na tym turnieju, ale też, kto wie, może jego czas dobiegł końca. Miał za sobą wymagający sezon zakończony kontuzją i po powrocie z niej nie jest na razie tak błyskotliwy. Możliwe, że Low go posadzi i grać będzie Gomez. A jaką specyfikę ma Gomez, wszyscy wiemy. Może być różnie. To co, finał Dania-Polska? Edytowane 30 Maja 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Hiszpania przegrała ze Szwajcarią w grupie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jakee 29 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Od tego trzeba zaczac, ze Szwajcaria to nie sa wcale takie ogory, tylko bardzo solidna druzyna z kilkoma cieawymi pilkarzami w skladzie. W obronie maja dwoch swietny zawodnikow - Lichtsteinera, ktory jest jednym z najlepszych prawych obroncow Serie A oraz Zieglera, ktory obecnie gra w Turcji, ale prezentuje sie dobrze zarowno z tylu jak i z przodu. Pomoc to "mozg" Napoli - Inler, bardzo utalentowany Xhaka i Barnetta, ktory w reprezentacji zawsze gra swietnie. Jesli ktos mowi o tym, ze nie gralo kilku graczy Bayernu Monachium, co jest prawda, to ja musze wspomniec takze, ze po drugiej stronie nie grala najwieksza gwiazda kadry, przyszly gracz tego wlasnie Bayernu - Shaqiri. Wydaje mi sie, ze Szwajcarzy po prostu sprawili duza niespodzianke Niemcom, ktorzy nie spodziewali sie az takiego oporu. No ale mimo wszystko wydaje sie, ze Niemcy na Euro wypadna duzo lepiej, chociaz maja trudna grupe. Niemniej wiadomo, Niemcy to druzyna turniejowa, bylaby to dla mnie wielka niespodzianka, gdyby nie wyszli z grupy. Nie odwaze sie jeszcze typowac finalistow turnieju, bo na to jest za wczesnie, a ja nie jestem jakas osmiornica ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
borys772 0 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Kadra Niemiec bez graczy Bajernu to jak BVB w europejskich pucharach, dlatego lepiej nie sugerować się tym meczem. A prawa strona obrony nie jest u nich wcale taka pewna, Lahm prawdopodobnie będzie grał po lewej. Typuję Lahm-Badstuber-Hummels-Boateng. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Zamiast gderac na niemiaszków po prostu przejżyjcie skład z meczu ze szwajcarią i skończcie biadolic bo niemcy to główni faworyci do zwycięstwa na euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Ja tam jestem optymistą i wiem ,że jak nasi się sprężą i zagrają przede wszystkim odważnie to z każdym jesteśmy w stanie powalczyć. A dla mnie najważniejszym jest, żeby nie grać znowu jak pierdoły tylko grać z jajem. Edytowane 30 Maja 2012 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Hiszpania przegrała ze Szwajcarią w grupie Tak, postawiłem na ten mecz 700zł. Ontopic : Frank Lampard na 95% wypada z kadry Anglii. Sweet. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Podobnie jak Gareth Barry. Anglia ma oficjalnie zero dobrych piłkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Chyba razcej chu.jowego selekcjonera Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) I to i to. To że nie ugrali nic od 66 roku to nie przypadek. Edytowane 31 Maja 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 No tak, selekcjoner pominął przecież tak sprawdzonych i będących w świetnej formie piłkarzy jak... hm... no, tego... Peter Crouch? No jak można tak źle selekcjonować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Podobnie jak Gareth Barry. Anglia ma oficjalnie zero dobrych piłkarzy. Joe Hart? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Young ? Maja Rooney'a ,ale dostana go w nagrode za wyjscie z grupy. Taki Euro Achievment Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 No tak, selekcjoner pominął przecież tak sprawdzonych i będących w świetnej formie piłkarzy jak... hm... no, tego... Peter Crouch? No jak można tak źle selekcjonować. No masz racje. Świetna selekcja, a wybór pomiędzy Ferdinandem a Terrym zamiast wziąć ich obu to szczyt jego mistrzostwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi