Skocz do zawartości

Euro 2012

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 147,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Śmieszne to jest (pipi)a. Dyzma dostał darmowy bilet na euro, najsłabszą grupę w historii i najlepszy skład reprezentacji od co najmniej 10 lat a i tak wszystko prze(pipi)ł.   Ten kmiot i troglodyta

• http://www.youtube.c...d&v=3tS2K1uLFf4

• Futbol umarł po raz trzeci z rzędu...

Opublikowano

przygotowanie do meczu zakończone :)

http://www.youtube.com/watch?v=FsSYFI0V3zQ

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Jesteś z siebie dumny alkoholiku?

Opublikowano

owszem.

będzie 2-1 dla Hellenów zobaczycie.

edit: karne sobie zrobię przed meczem, tak na wszelki wypadek :]

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Obstawiłem remis. Jak wygrają, to będzie bosko, a jak nie, to sobie bukmacherem osłodzę.

Opublikowano

Każdy, kto uważa, że będzie wynik inny niż 0:0 jest niepoprawny.

Rosja za to wbije przynajmniej hat tricka.

Opublikowano

Ja stawiam 1:1 z Grecja. Nasza najlepsza umiejetnoscia na duzych turnieja, na chwile obecna, to ambicja. Moze tak jak grecy kiedys, i my osiagniemy jakis zaskakujacy rezultat. :) Do boju bial-czerwoni :)

Opublikowano

283757_420380348001931_108148842_n.jpg

Nie znam nikogo z tej repry ;/

Opublikowano

bramkarz Manchesteru City tam jest ;) 3. od lewej, reszty też nie znam.

Opublikowano

No i jak tam, ilu się nagle znajdzie, którzy powiedzą, że nawet jeśli wygramy ten mecz, to dzięki sędziemu? Buraki mode on?

Opublikowano

No ta czerwona nie powinna być bo pierwsza żółta nie zasłużona. Ale karnego nie powinno być, więc jest ok.

Opublikowano

grecy wkur,wieni na sędziego jak polacy na howarda webba w 2008

Opublikowano

Dobrze graja, powinno byc 3:0 juz (jakby w bramke trafili:)! Nie lubie Grekow odkad wygrali Euro po frajerskim autobusie w kazdym meczu, mam nadzieje ze im sie nie sfuksi i dociagniemy wynik.

Opublikowano

karnego nie było

murawski first class diving i jest profit

podoba mi się, że grają z głową., tylko więcej zimnej krwi przy prezentach i będzie ok

Opublikowano

Nie chciałbym byc stronniczy, ale z Webbem sytuacja była oczywista. To był wał nawet na powtórkach. A tutaj nie ma mowy o pomyłce.

Opublikowano

pierwsze 20min spoko, później obrona i liczenie na kontry mi się nie podobało, ale w momencie gdy ten sokritis wyleciał z boiska uspokoiłem się. teraz tylko wbić drugą i trzecią bramkę i będzie dobrze :]

karnego nie było, przy drugiej kartce gość się głupio zachował bo Murawski już sam leciał na ziemie i ten niepotrzebnie go jeszcze dociskał do trawy. Tym zachowaniem nie dał sędziemu żadnego pola manewru i ten musiał mu dać kartkę.

Opublikowano

JA PIERD.dole xdddddd

Opublikowano

Czyli w następnym meczu Szczęsny nie zagra tak?