kubicz 189 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 (edytowane) Przy odrobinie szczescia, to nie zagra juz w zadnym meczu na Euro. Na 100% mecze grupowe ma z glowy (czerwo = brak gry w 2 meczach). edit: Tylko w jednym meczu nie zagra Szczesny ? A to peszek. Jeszcze cos sie Smudzie pomyli i wystawi go w meczu o honor. Edytowane 8 czerwca 2012 przez kubicz 1 Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 jak dostał czerwoną kartkę to może już sobie chipsy laysy jeść i oglądac euro w tv Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 No, to mecz "o punkty" juz za nami. Teraz "o wszystko" z Ruskimi. Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Teraz Wojtek bedzie mial wiecej czasu na reklame czipsow i pepsi. Tyton bohaterem, uratowal Franka "po co nam drugi dobry bramkarz na Euro, skoro mamy Szczesnego" Smude. 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Smuda dziękujemy za zmiany! 1 Cytuj
gork 19 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 ja (pipi)e, zesrali sie w drugiej polowie =DDD Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 bez kitu, czemu nie było żadnych zmian? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Pewnie z Rosją przeje.biemy, czyli tradycji stało się zadość: 1 mecz - o punkty 2 mecz - o wszystko 3 mecz - o honor XD Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Po ch.uj Smuda chciał zrobić zmianę w 92 minucie? Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 (edytowane) II połowa to kontynuacja tego co robili od 20min... pozostaje trzymać kciuki za remis Rosji z Czechami, Szczęsny nie zagra tylko w jednym meczu @Hela: żeby zyskać czas Edytowane 8 czerwca 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Gratulujmy sobie smudy - nie wiem czemu go chcialem na trenera, moze przez te jego obietnice ale jego geniusz mnie powalił... Przeciez teraz na mecz z rosja jestesmy bez bramkarza, rownie dobrze dudka moglby stanac na bramce. Tyle samo ogrania w bramce ma co tyton Hehe, ale to i tak najmniejszy problem, boenisch (pipi), w koncowce meczu dopiero okazalo sie, ze jednak da sie szybko biegac i nie zostawac pol kilometra w tyle za grekami. No (pipi)a tej! Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Hehe, pierwsza połowa była naprawdę dobra, ładne akcje i niszczenie Greków, po czym przypomnieli sobie jak się grało za dawnych lat i dostaliśmy znajomą chaotyczną obronę i zero groźnych akcji. Tylko HD z TVP daje radę i ładny stadion. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 @Hela: żeby zyskać czas To mógł kwadrans wcześniej zyskać kogoś, kto nie jest zmęczony i może by trochę ożywił grę. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 tak sie czulem ogladajac pierwsza polowe 1 Cytuj
gork 19 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Smudzie chyba nie powiedzieli ze ma 3 zmiany na mecz a nie na turniej =/ Cytuj
Gość Darude Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Witamy w fabryce czekolady .Może źle wykopałam tą piłkę ,ale zagraliśmy pięknie.hahaha.Dziękujemy to na razie ,tyle ze studia czekolady Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 heloł! to jest Smuda, ja nie wiem czego wy się po nim spodziewaliście, gość jest zadowolony że 1 pkt też jest dobry... do przerwy powinno być 3-0, ale jak się nie ma tego co powinno się mieć w spodniach (jak to powiedział Błaszczykowski) to tak się kończy. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Na własne życzenie kur.wa. Na własne życzenie to Grecy tego nie wygrali. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Żal mi Szczęsnego. Utalentowany bramkarz tak zch.ujał w tym meczu, a to może mu się odbić na psychice. Może pójdzie po rozum do głowy i skończą się tego jego durne wybiegi, które tak mnie zawsze bardzo wku.rwiały u niego. Drugim antybohaterem stanie się Obraniak, który zagrał mega chu.jowo, i dziwię się że go Smuda nie zmienił. Ogólnie świetnie grali nasi borsussyjczycy, ale reszta poza Boenishem jako tako, i od biedy Rybusem za wiele się nie popisała. Widać że gdy przeciwnik przycisnie, to obrona się gubi. I nie mamy na tyle siły ognia, by przebić się przez autokar. Zobaczymy co dziś ruscy pokażą, czy jednak zaskoczą i będą w formie, czy może jakiś skromny remis? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi