Gość Wściekły Pies Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 ale za(pipi)ał Pepe prosto w linie xD Cytuj
Gość Darude Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Pepe co za sytuacja ! piłka idealnie odbita od poprzeczki w linie szkoda . Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Pepe co za sytuacja ! piłka idealnie odbita od poprzeczki w linie szkoda . jesli niemcy przegraja dzis to te euro bedzie idealne Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Świetne tempo. Siedzę jak na szpilkach. Tam chyba niekidy wjeżdża autobus na portugalskich blachach, c'nie? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Co niebłądzący bramkarz robi w takiej sytuacji? robi pajacyka a'la borubar szkoda, że nie siadło do szatni;/ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Postiga do zmiany, najlepiej za Almeidę. Przynajmniej jest wysoki i będą mu wrzucać w pole karne. Chciałbym, żeby Bento wpuścił Quaresmę, ale pewnie nie ma szans na to. Coentrao, Meireles i Pepe grają jak na razie najlepiej. Tak mało brakło :/// Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Co za piach! NL roz(pipi)i szwabie.... Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) Obie strony dziarsko się bronią. Hummels i Pepe czyszczą. Gorzej z atakiem. Okazje biorą się głównie ze słabej gry pomocników. Gomez tradycyjnie w starciu z mocniejszym stoperem nie pokazuje wiele. Źródłem zagrożenia głównie Podolski. Mam nadzieję, że w drugiej połowie zobaczymy na miejsce Gomeza i Mullera graczy, którzy mieli lepszy ostatni sezon - w najgorszym razie też nic nie zrobią. Edytowane 9 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Van Persie zaj.ebie hat-tricka i Robben dołoży bramkę z karnego. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) Pepe co za sytuacja ! piłka idealnie odbita od poprzeczki w linie szkoda . jesli niemcy przegraja dzis to te euro bedzie idealne Tak dziś mogą przegrać, ale niech dojdą do półfinału i odpadną (będzie bardziej bolało). Edytowane 9 czerwca 2012 przez Darude Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Po którym błędzie bramkarza? To teraz stanie na dwóch nogach jest błędem, jeśli Holandia straci gola? To nie było sam na sam, byli inni Duńczycy, Krohn-Dehli dynamicznie się przemieścił i szybko był w sytuacji do strzału - Stekelenburg skrócił kąt, zrobił co mógł. Co niebłądzący bramkarz robi w takiej sytuacji? Uderzenie z bardzo ostrego kąta powinno zostać obronione przez klasowego bramkarza. Zmniejszać okienka nie musiał, bo Krohn był wyrzucony z piłką do linii końcowej, więc to co miał do obrony było bardzo małej wielkości. Moim zdaniem bramkarz się nie popisał. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Po którym błędzie bramkarza? To teraz stanie na dwóch nogach jest błędem, jeśli Holandia straci gola? To nie było sam na sam, byli inni Duńczycy, Krohn-Dehli dynamicznie się przemieścił i szybko był w sytuacji do strzału - Stekelenburg skrócił kąt, zrobił co mógł. Co niebłądzący bramkarz robi w takiej sytuacji? Uderzenie z bardzo ostrego kąta powinno zostać obronione przez klasowego bramkarza. Zmniejszać okienka nie musiał, bo Krohn był wyrzucony z piłką do linii końcowej, więc to co miał do obrony było bardzo małej wielkości. Moim zdaniem bramkarz się nie popisał. przecież to był mocny strzał z bardzo bliska, prosto między nogi bramkarza. spróbuj się złożyć tak żeby zablokować taki strzał w tak krótkim czasie. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Dałem się nabrać i uwierzyłem, że to będzie dobry mecz. No ale mają jeszcze trochę czasu. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) Tak jak Smuda, Loew z niewiadomego powodu nie chce wprowadzać zmian. To pewnie ma coś wspólnego z niemieckim charakterem. Edytowane 9 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Jako klasowy bramkarz twierdzę, że piłka może przejść obok ciebie, ale nie pod tobą. Mam taką schizę, że siatki zawsze zaliczam jako błąd tego któremu ją założono. Ale ok, powiedzmy, że był bez szans, tyle, że to po drugiej stronie bramkarz kilka razy też stawał w takiej sytuacji i albo wychodził zwycięsko jak piłki szły prosto w niego albo Persie kopał w powietrze. Cała dyskusja dotyczyła właśnie tego, że Duńczycy mieli przez cały mecz 1 setkę i może 2 całkiem dobre okazje do uderzenia, Holendrzy potrafili stworzyć kilka razy więcej setek i dobrych okazji do zdobycia gola, mimo "doskonałej" defensywy Wikingów. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) Miałem napisać coś w stylu "ci Niemcy grają tak słabo, że nie się niedobrze robi, a Gomez jeszcze gorzej", no ale strzelili gola, czyli się upiekło. Edytowane 9 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) TAK JEST (pipi) i jeszcze postawiłem że gomez strzeli gola 1 w meczu hehehehe a kurs był słooony Edytowane 9 czerwca 2012 przez Nadrill Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 a juz sie cieszylem ze nie bede musial ogladac w fazie pucharowej tej zbierananiny imigrantów Cytuj
Gość Darude Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) Na pocieszenie zostaje mi myśl ze dojdą do półfinału i odpadną ,będą łzy ,złość ,a co za tym idzie większa moja radość . Edytowane 9 czerwca 2012 przez Darude Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Nojer przyjął ten pseudostrzał na jajca Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Jakie faule ten sedzia gwizda xD On chyba chce przebic pseudo sedziego z meczu Polska Grecja Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 (edytowane) Dziwny mecz. Niby Niemcy lepiej bronili i podawali, mieli dużo piłkę, mieli inicjatywę, ale strzelili jeno jednego gola z du'py, podczas gdy Portugalczycy kilka razy byli o centymetry od gola. Jeszcze się może wiele wydarzyć w tej grupie Edytowane 9 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Portugalia z Holandią będzie walczyć o tytuł najmniej skutecznej drużyny turnieju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi