Skocz do zawartości

Euro 2012

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obie drużyny niby chcą, ale niezbyt mogą - coś zadziałać w celu zbliżenia się do gola. Ibrahimović moim zdaniem nie gra źle. Dziwi mnie, że Szwedzi zupełnie nie są w stanie opanować środka pola. Ukraińcy mają więcej pomocników, obrońcy też wychodzą i robi się tłok. Szwecja ma na razie jeszcze mniej posiadania, niż miała Anglia!

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

to spoko, w taki razie teraz pytanie: Sheva czy Ibra? :]

1:1 xD

Opublikowano (edytowane)

Szewczenko strzelił dziś więcej goli niż przez ostatnie dwa lata. Dwóch goli w jednym meczu nie strzelił w kadrze nigdy.

Edytowane przez ogqozo
Gość Wściekły Pies
Opublikowano

hmm.. obrońca Szwedzki postawiony przy krótkim słupku popełnił podstawowy błąd, odskoczył od niego.

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

Zlatan dwa razy sfaulowany w jednej akcji... coś te Turki drukują :{

Opublikowano (edytowane)

Niech się Polaczky uczą grać od wschodnich sąsiadów !

FRANEK ZOBACZ JA SIĘ GRA GDY SIĘ PRZEGRYWA I GDY SIĘ PROWADZI !!!

dobrze, że chociaż Ukraińcy godnie reprezentują gospodarzy. Brawo dla nich !

A Polaczky jutro baty i zaś będą musieli liczyć na wygraną innych...

E: literówka

Edytowane przez butch.stein
  • Plusik 1
  • Minusik 2
Opublikowano

Ładnie mi remisik siadł Anglików, teraz tylko Szwedy pier.dolną Ukrainę i wpada 150pln (a jak pier.dolną do zera to dodatkowe 45pln).

nie wpada

• Plusik 1
Opublikowano

No to juz mozna oficjalnie napisac, ze Polska to najgorzej grajaca druzyna tych mistrzostw (Grekow nie licze bo dla mnie to jakas ekipa hydraulikow) i ze rankingi FIFA jednak w pewien sposob wymierne sa.

• Plusik 1
Opublikowano

To jest magia takich imprez. Niewidoczny, emerytowany już prawie Szewa strzela 2 uber-bramki głową w meczu otwarcia. Za to uwielbiam te turnieje, na takie chwile człowiek czeka te 2 lata.

Opublikowano

A jutro w meczu z ruskim nasz środek pola będzie się przedstawiał następująco:

Dudka-Murawski-Ojgen

DRIM (pipi)A TIM. Obraniak z Błaszczykowskim jako ni to skrzydłowi, ni to podwieszeni napastnicy.

Opublikowano

w ogóle jeszcze nie było chyba słabego meczu w tym turnieju. od słabości ratował heroizm i zaparcie(dania). najnudniejszy był chyba niemcy-portugalia. ukraina-szwecja chyba najlepszy.

Opublikowano

ukraina za(pipi)ista, pierwszy raz na mś w 2006 jak grali dotarli do ćwierćfinału, tutaj też pierwszy raz na takiej imprezie i od razu wygrana, czy ja sie (pipi)a doczekam kiedyś czegoś takiego z polską??? jak jutro dostaniemy w pi,zde to ch,uj kibicuje ukraińcom