Skocz do zawartości

Euro 2012

Featured Replies

Opublikowano

Obie drużyny niby chcą, ale niezbyt mogą - coś zadziałać w celu zbliżenia się do gola. Ibrahimović moim zdaniem nie gra źle. Dziwi mnie, że Szwedzi zupełnie nie są w stanie opanować środka pola. Ukraińcy mają więcej pomocników, obrońcy też wychodzą i robi się tłok. Szwecja ma na razie jeszcze mniej posiadania, niż miała Anglia!

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 147,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Śmieszne to jest (pipi)a. Dyzma dostał darmowy bilet na euro, najsłabszą grupę w historii i najlepszy skład reprezentacji od co najmniej 10 lat a i tak wszystko prze(pipi)ł.   Ten kmiot i troglodyta

• http://www.youtube.c...d&v=3tS2K1uLFf4

• Futbol umarł po raz trzeci z rzędu...

Opublikowano

Niech się ta Szwecja nie wygłupia już.

Ładnie mi remisik siadł Anglików, teraz tylko Szwedy pier.dolną Ukrainę i wpada 150pln (a jak pier.dolną do zera to dodatkowe 45pln).

Opublikowano

to spoko, w taki razie teraz pytanie: Sheva czy Ibra? :]

1:1 xD

Opublikowano

Szewczenko strzelił dziś więcej goli niż przez ostatnie dwa lata. Dwóch goli w jednym meczu nie strzelił w kadrze nigdy.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

hmm.. obrońca Szwedzki postawiony przy krótkim słupku popełnił podstawowy błąd, odskoczył od niego.

Opublikowano

Zlatan dwa razy sfaulowany w jednej akcji... coś te Turki drukują :{

Opublikowano

>Polska nie wychodzi z najprostszej grupy

>Ukraina wychodzi z drugiej grupy śmierci

Tak będzie.

Opublikowano

Niech się Polaczky uczą grać od wschodnich sąsiadów !

FRANEK ZOBACZ JA SIĘ GRA GDY SIĘ PRZEGRYWA I GDY SIĘ PROWADZI !!!

dobrze, że chociaż Ukraińcy godnie reprezentują gospodarzy. Brawo dla nich !

A Polaczky jutro baty i zaś będą musieli liczyć na wygraną innych...

E: literówka

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

Ładnie mi remisik siadł Anglików, teraz tylko Szwedy pier.dolną Ukrainę i wpada 150pln (a jak pier.dolną do zera to dodatkowe 45pln).

nie wpada

Opublikowano

No to juz mozna oficjalnie napisac, ze Polska to najgorzej grajaca druzyna tych mistrzostw (Grekow nie licze bo dla mnie to jakas ekipa hydraulikow) i ze rankingi FIFA jednak w pewien sposob wymierne sa.

Opublikowano

To jest magia takich imprez. Niewidoczny, emerytowany już prawie Szewa strzela 2 uber-bramki głową w meczu otwarcia. Za to uwielbiam te turnieje, na takie chwile człowiek czeka te 2 lata.

Opublikowano

A jutro w meczu z ruskim nasz środek pola będzie się przedstawiał następująco:

Dudka-Murawski-Ojgen

DRIM (pipi)A TIM. Obraniak z Błaszczykowskim jako ni to skrzydłowi, ni to podwieszeni napastnicy.

Opublikowano

w ogóle jeszcze nie było chyba słabego meczu w tym turnieju. od słabości ratował heroizm i zaparcie(dania). najnudniejszy był chyba niemcy-portugalia. ukraina-szwecja chyba najlepszy.

Opublikowano

ukraina za(pipi)ista, pierwszy raz na mś w 2006 jak grali dotarli do ćwierćfinału, tutaj też pierwszy raz na takiej imprezie i od razu wygrana, czy ja sie (pipi)a doczekam kiedyś czegoś takiego z polską??? jak jutro dostaniemy w pi,zde to ch,uj kibicuje ukraińcom