golab 1 672 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Z Czechami spokojnie wygramy. jak wyłączymy Rosicky'ego to może wygramy Cytuj
Gość Darude Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 My gramy czysto i zawsze uczciwie .Zresztą może wypadało by czasem kogoś przekosić tak po Włosku to też element taktyki , Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Z Czechami spokojnie wygramy. jak wyłączymy Rosicky'ego to może wygramy A on nie jest czasem w szpitalu? Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 tak Rosicky sam się wyłączył Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Z Czechami spokojnie wygramy. jak wyłączymy Rosicky'ego to może wygramy A on nie jest czasem w szpitalu? Nie tylko on, Cech tez. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Do jasnej anielki Smuda ma do dyspozycji dwa nagrania Czechów z różnymi strategiami (i vice versa). Mamy graczy, pozostaje tylko odpowiedni plan taktyczny ułożony przez Smudę i jego wykonanie przez naszych. Jeśli te dwa aspekty nie zawiodą, naprawdę możemy wygrać z Czechami. Według mnie ten mecz pokaże, kto jest lepszym trenerem. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) http://totallycoolpi...land-vs-russia/ down Działa na 100%, przynajmniej u mnie na dwoch przegladarkach. Edytowane 13 czerwca 2012 przez El Loco Chocko Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) http://totallycoolpi...land-vs-russia/ nie działa edit: u mnie nie działa ani na IE, ani na FF, ani na Chrome Edytowane 13 czerwca 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 http://totallycoolpi...land-vs-russia/ nie działa dziala. zmien przegladarke? Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Działo się sporo http://www.youtube.com/watch?v=mlkOPUd8qyc Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 prawdziwi patrioci walczący z wrogiem niczym AK podczas drugiej wojny światowej w stolicy. 1 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Banda debili....tyle na temat. 2 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Aż strach pomyśleć co by się działo, gdyby jedna ze stron przegrała mecz. A tak to mamy kompromis Fakt, że natężenie rozrób związanych przez ten mecz w wykonaniu hołoty, która z pewnością się w jakiejś ilości znalazła po obu stronach nie jest aż takie duże naprawdę mnie zaskoczyło. Cóż ostatni mecz zapowiada się interesująco. Edytowane 13 czerwca 2012 przez Paliodor Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 zmieńmy nieco temat - dziś mecze w grupie śmierci...czy już dziś Holandia będzie mogła się pakować i jechać do domu? zapowiada się niezwykle ważne widowisko dla obu ekip ale wielki ciężar gatunkowy spotkania raczej nastawia mnie na średni mecz Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 zmieńmy nieco temat - dziś mecze w grupie śmierci...czy już dziś Holandia będzie mogła się pakować i jechać do domu? zapowiada się niezwykle ważne widowisko dla obu ekip ale wielki ciężar gatunkowy spotkania raczej nastawia mnie na średni mecz Holandia zawiedzie, Znow bedzie oblezenie bramki Portugali, a oni wzorem Dani zrobia jedna smiertelną kontre Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 prawdziwi patrioci walczący z wrogiem niczym AK podczas drugiej wojny światowej w stolicy. Takiego debila jak ty dawno nie widziałem żal mi ciebie i twoich rodziców że wydali na świat coś takiego Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Holandia zdziwiła mnie tym, jak dobrze zagrała w pierwszym meczu. Zniwelowali zupełnie Eriksena i stworzyli sporo okazji, mimo tego, że z lubością marnowali piłkę strzelając zbyt szybko. Wątpiłem w Sneijdera, ale ten znowu był w czołowej formie. Mecz w ogóle był pewnym świadectwem dla tych, którzy zawsze krytykują trenerów: "czemu ten a ten ciągle gra? Tamten grał tak dobrze w klubie!". Robin Van Persie ma za sobą najlepszy klubowo sezon w karierze i nagrodę dla najlepszego gracza potężnej Premier League, dostał więc od Maarwijka szansę w tak ważnym meczu. Ale jak zwykle w kadrze, nie powalił dyspozycją i dziś prawdopodobnie nie zobaczymy go w głównej roli. Niemcy mogą się bać, bo Huntelaar to prawdziwie potężny napastnik. Ale... W tym sezonie grał pięciokrotnie z Bayernem i Borussią (czyli obroną reprezentacji Niemiec) i za każdym razem był niewidoczny, nie strzelając bramki (w pozostałych 32 meczach strzelił 37 goli). Chociaż generalnie stawiałbym na Huntelaara, to wydaje mi się, że dla tej akurat obrony RVP byłby trudniejszy do upilnowania. Niby to Niemcy wygrali swój mecz, a jednak też była to trochę kwestia szczęścia. Czy Loew postanowi zmienić zwycięski skład? Mówi się o Kroosie, Reusie, Schuerrle. Wszyscy trzej grali wspaniale, gdy dostali szansę, i jestem podekscytowany możliwością zobaczenia ich na boisku. Tak czy siak, mecz powinien być ciekawy. Tak jak podejrzewałem, Dania "sensacyjnie" wygrała pierwszy mecz, ale poziom ich gry mnie zawiódł. Przede wszystkim środek pola nie był w stanie uzyskać przewagi. De Jong i Van Bommel wykonali świetną robotę. Brak kompetencji w ataku prawą stroną też był boleśnie widoczny. Mecz z Portugalią wydaje się, na papierze, łatwiejszy, aczkolwiek media w większości i tak piszą, że pokonanie tych samych rywali, których wyprzedzili w grupie, będzie sensacją (szukajcie w tym sensu). W Fantasy potroiła się liczba posiadaczy Krohn-Dehliego - ma go już 1% bawiących się. Ostatnio strzelił Portugalii piękną bramkę... Ostatni mecz był jednostronny (okraszony jedynie na koniec pięknym wolnym Cristiano), toteż kurs 4,75 na zwycięstwo Danii to jakiś żart. Choć oczywiście na tym turnieju wszystko może się zdarzyć. Może. Ale najbardziej prawdopodobne wydaje mi się, że dzisiaj poznamy dwójkę ćwierćfinalistów. Edytowane 13 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Ja powiem szczerze liczę na Danię, dobrze by było gdyby awansowali z pierwszego miejsca, a Niemcy z drugiego była by taka pokora dla nich . Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Mecz Danii z Holandią bardzo mi się podobał, tak jak nie oglądam często meczy bo szczerze mnie nudzą tak ten oglądało mi się fajnie. Dobrze grali i pokazali, że z silniejszą drużyną przeciwną tez da się podjąć równą jeśli nie lepsza grę. Będę im kibicował w kolejnych meczach. Kto wie moze jakąś niespodziankę sprawią. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 prawdziwi patrioci walczący z wrogiem niczym AK podczas drugiej wojny światowej w stolicy. Takiego debila jak ty dawno nie widziałem żal mi ciebie i twoich rodziców że wydali na świat coś takiego Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Kot się mylił . Edytowane 13 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Dania 1-0 Portugalia i żegnamy Boską Krystynę i jego nazelowanych kolegów Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Pytaniem najważniejszym dzisiejszego dnia jest: w ilu różnych fryzurach wystąpi Cristiano? Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Mnie te zawody jakoś niespecjalnie podniecjają w perspektywie meczu wieczornego, w którym zagra Holandia z Niemcami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi