Opublikowano 13 czerwca 201212 l Mam nadzieję, że chłopaki znowu przesadzą z żelem i to ich trochę usztywni na początku meczu, co Wikingowie wykorzystają strzelając wspaniałego gola po błędzie bramkarza.
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Portugalia nie broni tak dobrze jak Holandia i na razie wychodzi z tego bardzo ładny mecz, piłka szybko leci z jednej strony na drugą. Przez 12 minut Portugalia zagroziła bramce Duńczyków więcej razy, niż przez cały mecz z eliminacji - będą gryźć trawę, żeby nie odpaść. Edytowane 13 czerwca 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Panowie ostre kary przez UEFA szykują się dla Rosji, aż strach pomyśleć co będzie jak się wezmą za Nas . Edytowane 13 czerwca 201212 l przez marekjw2523
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Czerwona kartka jak nic powinna być ! Niech to szlak trafi a chciałem by Portugalia przegrała Edytowane 13 czerwca 201212 l przez marekjw2523
Opublikowano 13 czerwca 201212 l I ten Ronaldo ma być lepszy niż Messi ? Dobry żart, sam na sam z bramkarzem i nie trafia w światło bramki nawet
Opublikowano 13 czerwca 201212 l błaszczykowski>ronaldo a portugalia do domu Edytowane 13 czerwca 201212 l przez sosnaa
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Na pewno mają gracza, który - klubowo - jest najlepszym na tych zawodach i właśnie zaliczył jeden z najlepszych sezonów indywidualnych w historii europejskiej piłki. Problem? Ten gracz od 2004 roku nie zagrał dobrych mistrzostw. Przedłużono aktualność zdania o dwa lata.
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Nie ma to jak zasnąć przed pierwszm gwizdkiem i obudzić si teraz. A tu wynik 3-2
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Trzeba przyznać, że mecz był emocjonujący: Świat 3 vs 0 Ronaldo. Wynik meczu Portugalia vs Dania nikogo nie interesuje.
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Ronaldo brał lekcje od Torresa? Przy wygranej Portugalii nikt nie będzie o tym pamiętał za tydzień, ale co by się działo, gdyby przez niewykorzystane sytuacje CR7 Portugalia straciła punkty O_O
Opublikowano 13 czerwca 201212 l To lepszy jesteś, bo ja zasnąłem w przerwie i obudziło mnie darcie się komentatora przy bramce na 3:2 xD
Opublikowano 13 czerwca 201212 l I piękny plakat na trybunach NIE JESTEŚ NUMEREM 1 to aluzja do wywiadu Ronaldo w CNN gdzie powiedział że jest lepszy od Messiego
Opublikowano 13 czerwca 201212 l ku.rwa postawilem na remis. po drugim golu bendtnera juz wydawalem kasiore, a tu klops i murzyn odebral mi pieniadze. chociaz obronca danii sie nie popisal stojac jak kolek i nie probujac bloku tego strzalu. wysle mu rachunek. dobry mecz byl. ale za 45 minut bedzie lepszy. niemcy wygraja 3:0.
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Boże, jaki ten Ronaldo upośledzony. Najdroższy piłkarz świata i taka chała (pipi)a, i to nie pierwszy raz zresztą. W dodatku miał w (pipi)e bramki Portugalczyków, bo w ogóle się nie cieszył. XD
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Boże, jaki ten Ronaldo upośledzony. Najdroższy piłkarz świata i taka chała (pipi)a, i to nie pierwszy raz zresztą. W dodatku miał w (pipi)e bramki Portugalczyków, bo w ogóle się nie cieszył. XD Nawet w piłkę nie trafił
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Chyba do tej pory najlepszy mecz na Euro. Ronaldo jak zwykle pokazuje, że w ważnych momentach zawodzi. Zjebać dwie akcje sam na sam, wstyd.Ma farta, bo gdyby ten mecz skończył się remisem, to by mu psycha siadła od krytyki.
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Niech Niemcy nie robią jaj, wygrają z Holendrami, a na Danię wystawią rezerwy, które nie dadzą rady zmotywowanym Wikingom. Edit. Meczy był emocjonujący, przez ilość bramek i fatalnego Ronaldo, ale no kurdę, oba zespoły grały na wrzutki, wrzutki i wrzutki. Edytowane 13 czerwca 201212 l przez Gość
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Kurdę szkoda że nie było remisu bo była by szansa znów zobaczyć Ronaldo płaczącego .