Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Niech Niemcy nie robią jaj, wygrają z Holendrami, a na Danię wystawią rezerwy, które nie dadzą rady zmotywowanym Wikingom. Lepiej niech wygra Holandia, to będzie wtedy prawdziwa grupa śmierci, z walką do ostatniego meczu dla każdego. 2 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Ehh,Ronaldo po raz kolejny się nie popisał. Cytuj
Gość Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Niech Niemcy nie robią jaj, wygrają z Holendrami, a na Danię wystawią rezerwy, które nie dadzą rady zmotywowanym Wikingom. Lepiej niech wygra Holandia, to będzie wtedy prawdziwa grupa śmierci, z walką do ostatniego meczu dla każdego. No ale wtedy Holendrzy i Portugalczycy będą mieć szansę na awans... No nie pasuje mi to za bardzo, więc niech jednak Dojczladny pojadą Pomarańczowych. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 W tym turnieju to 90% bramek to z główek wpada :o Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Zaczyna się spektakl BTW Czemu niemcy nie śpiewaja zwrotki gdzie jest "deutschland deutschland uber alles? Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Obie ekipy bez zmian w składzie w stosunku do pierwszej kolejki, więc można podejrzewać, że za wielki spektakl to nie będzie. Van Persie i Robben już dali pokaz swoich możliwości. Edytowane 13 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Nie wiem o o czym mówisz, jak na razie mamy świetny spektakl Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Van Piersi niby są, a jakby ich nie było Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Komentarz "zwycięski remis" dzisiaj w telewizji o naszym meczu wczorajszym rozje.bał. Głupotą. Edytowane 13 czerwca 2012 przez Hela Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) No jakbyś poczytał np. to forum przed meczem, to byś się dowiedział, że 0-3 to będzie fuksiarski wynik dla Polaków. Więc ten remis to chyba świetny wynik. Oczywiście na zdrowy rozsądek wynik rozczarowuje, bo do zwycięstwa pod koniec meczu było być może najbliżej na tym Euro. Czechów teraz będzie urządzał remis i to główne źródło moich obaw. Smuda był zadowolny z gry i jeśli nic się nie wydarzy, na Czechów wyjdziemy tym samym ustawieniem. Czy również na bramce? Smuda stwierdził, że bramkarza wybierze trener Jacek Kazimierski. Edytowane 13 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 pomarańczowi bajo bajo xD Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Mario rozpier.dala w 2 sytuacji stekelenburg to sierota bardziej Edytowane 13 czerwca 2012 przez szpic Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Nie lubie go, ale musze przyznac ze dobry jest... Niemcy to maszyna do wygrywania. Przed turniejem na nich stawialem, stawiam dalej. I nie chodzi o kibicowanie, bo nie kibicuje im, ale rozsadek podpowiada mi ze Niemcy wygraja to Euro. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 i po raz kolejny bramkę strzela nie rdzenny niemiec co by te szkopy zrobily bez tych turków,polakow,tunezjczykow,hiszpanow Cytuj
Gość Darude Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) Meh ,pomarańcze to największe rozczarowanie tych mistrzostw jak do tej pory ;/ Co za padaka. Edytowane 13 czerwca 2012 przez Darude Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) i po raz kolejny bramkę strzela nie rdzenny niemiec co by te szkopy zrobily bez tych turków,polakow,tunezjczykow,hiszpanow Ile pokoleń wstecz trzeba mieć samych Niemców, żeby być Niemcem? Holandia ma słabiutką obronę, a Van Persie zawodzi w kadrze. Szokujące. Edytowane 13 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 (edytowane) A teraz wszyscy razem dopingujemy Holendrów, żeby im smutno nie było. Jest mi naprawdę przykro, ale muszą odpaść z tej grupy, tak jak i Portugalia. Dodałbym, że Holendrzy to zespół spełniający (jak narazie) w 100% moje oczekiwania wobec nich. Acha, no i kolejny zawalony gol przez bramkarza. Pomyliły mu się mecze, to w meczu z Danią miał robić pajacyka Edytowane 13 czerwca 2012 przez Gość Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 A teraz wszyscy razem dopingujemy Holendrów, żeby im smutno nie było. Jest mi naprawdę przykro, ale muszą odpaść z tej grupy, tak jak i Portugalia. Portugalia i Dania są na równi, a rywala w ostatniej kolejce mają... no, innego. Stawiałem na Danię, ale nie zagrali tak dobrze, jak można było i chyba odpadną. Dodałbym, że Holendrzy to zespół spełniający (jak narazie) w 100% moje oczekiwania wobec nich. Ja oczekiwałem, że będzie grał ich bohater z eliminacji czyli Huntelaar. Teraz pewnie wejdzie, ale to z deczka za późno. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Gol ! może jeszcze coś wyciągną z tego . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi