Opublikowano 14 czerwca 201212 l To co robią kibice Irlandii jest piękne, bez napiny, z uśmiechem na ustach. Szkoda mi ich piekielnie . Można założyć, że zwolnienie gry przez Hiszpanów było spowodowane w pewien sposób m.in. tym co się działo na trybunach. Edytowane 14 czerwca 201212 l przez Gość
Opublikowano 14 czerwca 201212 l W dniu 14.06.2012 o 20:44, pajgi napisał(a): Pewnie zwolnienie gry przez Hiszpanów było spowodowane w pewien sposób m.in. tym co się działo na trybunach. No przeciez nie przez 3-bramkowa roznice goli.
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Ciekawe czy oni też mają taki forumek, gdzie hejtują swoją drużynę jeszcze przed zakończeniem przez nią turnieju.
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Pewnie nie maja bo ich druzyna potrafi grac w pilke a nie tylko ja przekopywac przez polowe lub ewentualnie na aut.
Opublikowano 14 czerwca 201212 l ZA JE BI STE!!! angielskie pieśni stadionowe mają świetny klimat, szkoda że na naszych stadionach coraz mnie tego typu pieśni, a co raz więcej bezsensownego sialalala, lalalala, lololo p(pipi)onego głównie z Bałkanów. http://www.youtube.com/watch?v=GlF-ST65ebI xD Edytowane 14 czerwca 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 15 czerwca 201212 l "Jeszcze bardziej zaskakujące są dane programu Prozone, według których napastnik reprezentacji Niemiec w dwóch spotkaniach był przy piłce zaledwie przez 22 sekundy, z czego osiemnaście sekund w meczu z Holandią. Mimo że nie jest to duża ilość czasu, Gomez trzykrotnie trafiał do siatki rywali."
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Kibice Irlandii O_O To jeden z najpiękniejszych momentów piłki nożnej jaki widziałem/słyszałem. Drugi raz to obejrzałem i drugi raz ciary i łzy szczęścia w oczach. Serio można kibicować drużynie nie okładając kastetami przeciwnika i rysując szubienice na ścianach? Z innej beczki - jeśli Chorwacja zremisuje z Hiszpanią 2:2 lub wyżej, to Włosi odpadają niezależnie od ich wyniku z Irlandią. Kursy na dokładny wynik 2:2 spadły w mig z 19:1 do 8,5:1 Przypominam, że w 2004 roku Włosi zostali wyeliminowani przez remis 1:1 Danii i Szwecji, który dawał obu drużynom awans.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l A mi strasznie szkoda Irlandii, bo walczyli jak mało kto, ale niestety umiejętności ewidentnie im zabrakło.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Cytat Poszukuję sprawnej psychicznie i fizycznie osoby do opieki nad grupą 5 Irlandczyków, którzy przyjadą na mecz w niedzielę (praca przez 2 dni). Do obowiązków osoby będzie należeć: - odbiór z lotniska (na trzeźwo) - pokazanie atrakcji Poznania z pominięciem Wildy i Łazarza - odciąganie od polskich kobiet i wytłumaczenie że nie mogą zostać ich żonami - podstawianie piwa bezalkoholowego (kiedy to możliwe) - bezpieczne odstawienie do mieszkania bez budzenia wszystkich sąsiadów - wspólne śpiewanie irlandzkich pieśni (wskazane spożycie niewielkiej ilości alkoholu) - odbieranie niebezpiecznych narzędzi (dla siebie i otoczenia) Wymagania: - znajomość angielskiego w mowie - chęć do imprezowania - mocna głowa - silne ręce (na wszelki wypadek) Oferowane wynagrodzenie: 800 PLN za 2 dni pracy (w tym darmowy bilet na mecz Irlandia-Włochy). http://tablica.pl/oferta/zatrudnie-opiekuna-dla-irlandczykow-ID1cNGt.html xD
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Jestem dzisiaj z całego serca za Ukrainą, niech dokopią żabojadom. Na hymnie gospodarzy aż mnie ciary przeszły. Jest moc.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Mecz gospodarzy, a tu na dolnych sektorach puchy jak s(pipi)ysyn. Edyta: potop xD
Opublikowano 15 czerwca 201212 l To sobie pograli. Ładnie tam deszczem na(pipi)ia. Ciekawe co teraz zrobią.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Koniec mistrzostw (pipi)a Wystarczy zwykła burza, żeby przerwać Euro, zabawne.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Grubasek na trybunach zniszczył Jak żyje coś takiego jeszcze Nie widzialem.