Skocz do zawartości

Euro 2012

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 147,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Śmieszne to jest (pipi)a. Dyzma dostał darmowy bilet na euro, najsłabszą grupę w historii i najlepszy skład reprezentacji od co najmniej 10 lat a i tak wszystko prze(pipi)ł.   Ten kmiot i troglodyta

• http://www.youtube.c...d&v=3tS2K1uLFf4

• Futbol umarł po raz trzeci z rzędu...

Opublikowano

Ruski to te, co prowadzą w grupie i mają niemal pewny awans?

Opublikowano

ale kot. z resztą czym tu się jarać, z pierwszego wychodzi Francja, a z drugiego Angole. Najbardziej przewidywalna grupa.

Opublikowano

Acha, zapomniałem dodać: super bramkarze :sorcerer:

Opublikowano

ŁELBEK O.o

Licze, że w następnym meczu Anglików zagra Walcott, a nie ten drewniak Milner.

Edytowane przez Pelipe

Opublikowano

Szwecja < Irlandia

Opublikowano

Angielskie mudżiny strolowały Szwedów aż miło. I przy okazji poważna kandydatura do gola turnieju.

Opublikowano

ło(pipi)esku co za mecz

i jeszcze wejdzie mi kupon za który zabaluję jutro :D :D

Opublikowano

Ktoś ma Mellberga w fantasy ;D?

2-2, ale mecz

Hello to ja :)

Złodzieje, zaliczyli tylko jedną bramkę Olafowi.

Edytowane przez Ore

Opublikowano

No jak na razie najlepszy mecz na Euro. Szwedzi pokazali walkę do końca, ale zmiana Anglików w krytycznym momencie była fenomenalna, a gol Welbecka to brameczka turnieju.

Opublikowano

gniję z anglików

i dobrze, niech giną bo chojowo grajo

okayguy.jpg

Opublikowano

Paradoksalnie z mojego trio supportowanych druzyn (Oranje, Ruski, Anglicy) odwróciła sie kolejność i to Albion jak dotąd najmniej zawodzi. Byle tak dalej!

no no

no no no?

Mecz Ojro jak dotąd. Mega widowisko.

Opublikowano

To przy takim wyniku już Francja Jest w Ćwierćfinale, czy dobrze liczę że jak padnie remis w meczu Ukraina-Anglia to nawet przy przegranej Francji wychodzi ?

Opublikowano

To zależeć będzie od bilansu bramkowego w pierwszej kolejności.

Opublikowano

Szwecja na pewno powalczy z żabojadami przynajmniej o remis, a Anglicy mają teraz najłatwiejszego rywala.

Opublikowano

Jeśli Ukraina wygra z Angolami (będzie bitwa !) a Francuzi rozprawią się z outsaiderami to goodbye Anglia. Jak w każdej grupie wszystko jest możliwe :)

Opublikowano

O co wam chodzi z tą Anglią, przecież grają fajną piłkę. Niech wygrają to Euro, bo Chorwaci chyba nie dadzą rady.