Opublikowano 15 czerwca 201212 l Ktoś ma Mellberga w fantasy ;D? 2-2, ale mecz Edytowane 15 czerwca 201212 l przez Pelipe
Opublikowano 15 czerwca 201212 l ale kot. z resztą czym tu się jarać, z pierwszego wychodzi Francja, a z drugiego Angole. Najbardziej przewidywalna grupa.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l ŁELBEK O.o Licze, że w następnym meczu Anglików zagra Walcott, a nie ten drewniak Milner. Edytowane 15 czerwca 201212 l przez Pelipe
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Angielskie mudżiny strolowały Szwedów aż miło. I przy okazji poważna kandydatura do gola turnieju.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l ło(pipi)esku co za mecz i jeszcze wejdzie mi kupon za który zabaluję jutro :D
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Ktoś ma Mellberga w fantasy ;D? 2-2, ale mecz Hello to ja Złodzieje, zaliczyli tylko jedną bramkę Olafowi. Edytowane 15 czerwca 201212 l przez Ore
Opublikowano 15 czerwca 201212 l No jak na razie najlepszy mecz na Euro. Szwedzi pokazali walkę do końca, ale zmiana Anglików w krytycznym momencie była fenomenalna, a gol Welbecka to brameczka turnieju.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l I znowu wprowadzony Walcott decyduje o losie Anglii. Powinien grać od początku. Najlepszy mecz do tej pory.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Paradoksalnie z mojego trio supportowanych druzyn (Oranje, Ruski, Anglicy) odwróciła sie kolejność i to Albion jak dotąd najmniej zawodzi. Byle tak dalej! no no no no no? Mecz Ojro jak dotąd. Mega widowisko.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l To przy takim wyniku już Francja Jest w Ćwierćfinale, czy dobrze liczę że jak padnie remis w meczu Ukraina-Anglia to nawet przy przegranej Francji wychodzi ?
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Szwecja na pewno powalczy z żabojadami przynajmniej o remis, a Anglicy mają teraz najłatwiejszego rywala.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Jeśli Ukraina wygra z Angolami (będzie bitwa !) a Francuzi rozprawią się z outsaiderami to goodbye Anglia. Jak w każdej grupie wszystko jest możliwe
Opublikowano 15 czerwca 201212 l O co wam chodzi z tą Anglią, przecież grają fajną piłkę. Niech wygrają to Euro, bo Chorwaci chyba nie dadzą rady.