Skocz do zawartości

Euro 2012

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj na boisko wyjdzie ta sama jedenastka, co przeciwko Rosji.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Śmieszne to jest (pipi)a. Dyzma dostał darmowy bilet na euro, najsłabszą grupę w historii i najlepszy skład reprezentacji od co najmniej 10 lat a i tak wszystko prze(pipi)ł.   Ten kmiot i troglodyta

• http://www.youtube.c...d&v=3tS2K1uLFf4

• Futbol umarł po raz trzeci z rzędu...

Opublikowano

Ej, wiedzieliście, że przez kilka ostatnich dni, podczas wieczornych spotkań, można było wybierać pomiędzy ścieżką dźwiękową z komentarzem telewizyjnym a komentarzem radiowym? Chodzi oczywiście o Polskie Radio, czyli Zimocha. Kur.wa czemu nikt się nie przypucował? Ja dowiedziałem się o tym właśnie przed chwilą z newsa takiego, że możliwość ta na razie zostaje wyłączona. Ponoć komentatorzy telewizyjni na czele ze Szpakiem zaczęli jęczeć z tego powodu i redakcja sportowa TVP zainterweniowała w tej sprawie.

Nie jestem jakims hejterem Szpaka, ale mając wybór pomiędzy Zimochem a Szpakiem, to nawet bym się nie zastanawiał.

Opublikowano

Kto również jest tym szczęśliwcem i również się jeszcze ze mną wybiera na stadion? ;]

Opublikowano

On może nie okazać się dziś szczęśliwcem

Opublikowano

Ej, wiedzieliście, że przez kilka ostatnich dni, podczas wieczornych spotkań, można było wybierać pomiędzy ścieżką dźwiękową z komentarzem telewizyjnym a komentarzem radiowym? Chodzi oczywiście o Polskie Radio, czyli Zimocha. Kur.wa czemu nikt się nie przypucował? Ja dowiedziałem się o tym właśnie przed chwilą z newsa takiego, że możliwość ta na razie zostaje wyłączona. Ponoć komentatorzy telewizyjni na czele ze Szpakiem zaczęli jęczeć z tego powodu i redakcja sportowa TVP zainterweniowała w tej sprawie.

Nie jestem jakims hejterem Szpaka, ale mając wybór pomiędzy Zimochem a Szpakiem, to nawet bym się nie zastanawiał.

a to nie miało być włączone dopiero na mecz z Czechami?

Opublikowano

ale to działa tylko w d-tv z tego co wiem.

a samo podejście tvp do tego euro jest chvjowe, w studio te same mordy, zapraszają śmieszne gwiazdy typu zielińska.

za mało pokazują euro od środka, kibiców i ogólnie jak to wszystko bangla

Opublikowano

Szpak jest ok, ale Trzeciaka to już się słuchać nie da, szczególnie jak się spuszcza nad Hiszpanami.

Opublikowano

Jusko ma taki temperament dlatego smęci.

Dzisiaj czekam na mega walkę z końcowym sukcesem bo inaczej ludzie ich ukrzyżują(powinni przynajmniej).

Opublikowano

Zapomnij o krzyzowaniu. Bedzie "nic sie nie stalo, polacy, nic sie nie stalo" oraz "jestesmy z wami" a w mediach komentarze typu "zabraklo niewiele ale pocieszajace jest, ze ostatni mecz nie byl o honor, to juz jakis sukces". I tak az do przeje.bania w eliminacjach do MS. Moze po drodze ktos jeszcze durzuci cos o pzpn.

Opublikowano

Tylko dlaczego obydwa mecze odbywaja sie o tej samej godzinie ?

Jakby nie mogli zrobic tak jak zawsze - pierwszy mecz o 18, a drugi o 20:45. ;)

Opublikowano

Z tym ukrzyżowaniem to przesada ,ale zależy też kto na co liczył .Dla mnie to tych punktów powinniśmy ugrać więcej ,bo była szansa ,jak odpadniemy to będzie klepanie się po plecach i smarowanie kremem po dupce.

Opublikowano

Tylko dlaczego obydwa mecze odbywaja sie o tej samej godzinie ?

Jakby nie mogli zrobic tak jak zawsze - pierwszy mecz o 18, a drugi o 20:45. ;)

nie mogliby, chyba że lubisz shitstorm o wałki i umówione wyniki

Opublikowano

A tymczasem do Wrocławia idzie burza

http://burze.dzis.net/?page=mapa

Kolejny mecz na Euro w burzy? :D

Opublikowano

Ja akurat jestem w Legnicy (ponad 60 km od Wrocka)i mogę powiedzieć, że wiszą tu grube chmurzyska, aczkolwiek na razie mało co pada, a tylko wieje, grzmi i błyska. Jak to pojawi się nad stadionem Śląska i coś z tego będzie, to może być grubo.

Opublikowano

ja właśnie wychodzę do fanzone'u niedaleko stadionu na lotniczej u mnie na ośce i wyglada jakby miało chmurę oberwać lada moment

Opublikowano

Najlepsze jest w tym że ta komórka burzowa jest mocno naładowana i mogą być z niej gwałtowne burze,silny wiatr,deszcz i czasami grad.

Opublikowano

No tu popadało już. W miarę intensywnie, ale krótko. Przy czym tutaj na bank nie bylo epicentrum.

Opublikowano

Czerkawski jako ekspert - tego nikt by chyba nie przewidział :P

Opublikowano

Pan Ogórek i jakaś landryna . :dance2: Experty.