ogqozo 6 549 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Dzisiaj na boisko wyjdzie ta sama jedenastka, co przeciwko Rosji. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Ej, wiedzieliście, że przez kilka ostatnich dni, podczas wieczornych spotkań, można było wybierać pomiędzy ścieżką dźwiękową z komentarzem telewizyjnym a komentarzem radiowym? Chodzi oczywiście o Polskie Radio, czyli Zimocha. Kur.wa czemu nikt się nie przypucował? Ja dowiedziałem się o tym właśnie przed chwilą z newsa takiego, że możliwość ta na razie zostaje wyłączona. Ponoć komentatorzy telewizyjni na czele ze Szpakiem zaczęli jęczeć z tego powodu i redakcja sportowa TVP zainterweniowała w tej sprawie. Nie jestem jakims hejterem Szpaka, ale mając wybór pomiędzy Zimochem a Szpakiem, to nawet bym się nie zastanawiał. Cytuj
Gość Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Kto również jest tym szczęśliwcem i również się jeszcze ze mną wybiera na stadion? ;] Cytuj
Gość Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 On może nie okazać się dziś szczęśliwcem Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Ej, wiedzieliście, że przez kilka ostatnich dni, podczas wieczornych spotkań, można było wybierać pomiędzy ścieżką dźwiękową z komentarzem telewizyjnym a komentarzem radiowym? Chodzi oczywiście o Polskie Radio, czyli Zimocha. Kur.wa czemu nikt się nie przypucował? Ja dowiedziałem się o tym właśnie przed chwilą z newsa takiego, że możliwość ta na razie zostaje wyłączona. Ponoć komentatorzy telewizyjni na czele ze Szpakiem zaczęli jęczeć z tego powodu i redakcja sportowa TVP zainterweniowała w tej sprawie. Nie jestem jakims hejterem Szpaka, ale mając wybór pomiędzy Zimochem a Szpakiem, to nawet bym się nie zastanawiał. a to nie miało być włączone dopiero na mecz z Czechami? Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 No właśnie na mecz z Czechami zostaje wyłączone. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 ale to działa tylko w d-tv z tego co wiem. a samo podejście tvp do tego euro jest chvjowe, w studio te same mordy, zapraszają śmieszne gwiazdy typu zielińska. za mało pokazują euro od środka, kibiców i ogólnie jak to wszystko bangla Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Ej, wiedzieliście, że przez kilka ostatnich dni, podczas wieczornych spotkań, można było wybierać pomiędzy ścieżką dźwiękową z komentarzem telewizyjnym a komentarzem radiowym? Chodzi oczywiście o Polskie Radio, czyli Zimocha. Kur.wa czemu nikt się nie przypucował? Ja dowiedziałem się o tym właśnie przed chwilą z newsa takiego, że możliwość ta na razie zostaje wyłączona. Ponoć komentatorzy telewizyjni na czele ze Szpakiem zaczęli jęczeć z tego powodu i redakcja sportowa TVP zainterweniowała w tej sprawie. Nie jestem jakims hejterem Szpaka, ale mając wybór pomiędzy Zimochem a Szpakiem, to nawet bym się nie zastanawiał. Szpak jest ok, ale Trzeciaka to już się słuchać nie da, szczególnie jak się spuszcza nad Hiszpanami. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Mnie Trzeciak strasznie wkur.wiał jak znęcał się nad Irlandyczkami, no wyje.bałbym chu.jowi. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 No Trzeciak i Juskowiak to generalnie out. Dwie pierd.olone marudy. Cytuj
michal 558 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Jusko ma taki temperament dlatego smęci. Dzisiaj czekam na mega walkę z końcowym sukcesem bo inaczej ludzie ich ukrzyżują(powinni przynajmniej). Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Zapomnij o krzyzowaniu. Bedzie "nic sie nie stalo, polacy, nic sie nie stalo" oraz "jestesmy z wami" a w mediach komentarze typu "zabraklo niewiele ale pocieszajace jest, ze ostatni mecz nie byl o honor, to juz jakis sukces". I tak az do przeje.bania w eliminacjach do MS. Moze po drodze ktos jeszcze durzuci cos o pzpn. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Tylko dlaczego obydwa mecze odbywaja sie o tej samej godzinie ? Jakby nie mogli zrobic tak jak zawsze - pierwszy mecz o 18, a drugi o 20:45. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Z tym ukrzyżowaniem to przesada ,ale zależy też kto na co liczył .Dla mnie to tych punktów powinniśmy ugrać więcej ,bo była szansa ,jak odpadniemy to będzie klepanie się po plecach i smarowanie kremem po dupce. Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 W TVN24 leci wywiad z ekspertem Adamem Malyszem.Godamn. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Tylko dlaczego obydwa mecze odbywaja sie o tej samej godzinie ? Jakby nie mogli zrobic tak jak zawsze - pierwszy mecz o 18, a drugi o 20:45. nie mogliby, chyba że lubisz shitstorm o wałki i umówione wyniki Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Petelicki nie wytrzymał napięcia i palnął już sobie w łeb. 1 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 A tymczasem do Wrocławia idzie burza http://burze.dzis.net/?page=mapa Kolejny mecz na Euro w burzy? Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Ja akurat jestem w Legnicy (ponad 60 km od Wrocka)i mogę powiedzieć, że wiszą tu grube chmurzyska, aczkolwiek na razie mało co pada, a tylko wieje, grzmi i błyska. Jak to pojawi się nad stadionem Śląska i coś z tego będzie, to może być grubo. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 ja właśnie wychodzę do fanzone'u niedaleko stadionu na lotniczej u mnie na ośce i wyglada jakby miało chmurę oberwać lada moment Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Najlepsze jest w tym że ta komórka burzowa jest mocno naładowana i mogą być z niej gwałtowne burze,silny wiatr,deszcz i czasami grad. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 No tu popadało już. W miarę intensywnie, ale krótko. Przy czym tutaj na bank nie bylo epicentrum. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Czerkawski jako ekspert - tego nikt by chyba nie przewidział Cytuj
Gość Darude Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Pan Ogórek i jakaś landryna . Experty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi