Skocz do zawartości

Euro 2012

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie bardzo, bo będą mieć ich więcej niż Włosi i Irlandia (niestety :( ).

Opublikowano

No nie bardzo, bo będą mieć ich więcej niż Włosi i Irlandia (niestety :( ).

Grają ostatni mecz z Hiszpanami, który Hiszpanie będą musieli wygrać (i to oczywiście przy zalożeniu, że dzisiaj też wygrają). Włosi raczej nie powinni mieć problemów z Irlandią.

Opublikowano

Ja wiem, że Irlandia nie jest mocartstwem piłkarskim, ale zaczynanie meczu w dziesiątke? Ciekawa taktyka, oby się opłaciła

Gość Darude
Opublikowano (edytowane)

Torrres !!!Nieźle buncnął :D

Kierwa juz Trzeciak bajdurzy

Edytowane przez Darude
Opublikowano

Gra w dziada, wersja 2.0. Najbardziej jednostronny mecz na tych mistrzostwach. Dobrze, że sędzia nie odgwizdał karnego dla Hiszpanów, po tym zagraniu ręką, bo byłoby już po meczu.

Opublikowano

Czy tylko mnie strasznie wkurza Szpakowski z tym swoim spuszczaniem się nad każda akcją Hiszpanii? "Och, cóż za technika, nie da się im odebrać piłki, chyba, że się poślizgną, ajj było blisko, szkoda, że Iniesta nie trafił."

Bardzo ciężko się przez to ogląda.

• Plusik 5
Opublikowano

ostatnio włączam tv praktycznie tylko na mecze Euro i umknął mi fakt,że polska firma za zgodą polskich władz piłkarskich, pozwoleniem uefa i aprobatą dziennikarzy i to nie tylko tych siedzących na dachu fabryki czekolady, szyje wielką sektorówkę o wymiarach 50x30m. Sektorówkę która przecież zasłania oglądanie meczu, stanowi zasłonę dla chuliganów i ludzi rzucających race na boisko i dążących do zadym....i Ci co to w czasie sezonu oprawy meczowe krytykują teraz w czasie Euro się nimi podniecają.

ALe w sumie te Euro to patologia takich absurdów - kibice piją,żygają,leją gdzie popadnie, awanturują się w [ubach i dyskotekach i wszyscy na to łącznie z policją kładą lachę bo to cudowni,weseli kibice europejscy. Ktoś z nas zrobi to samo od sierpnia od razu będzie nazwany kibolem lub chuliganem

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

No trochę przesadza, jak Irlandia ustrzeli coś z dupy, to będzie potem zonk i spuszczanie się nad za(pipi)istą taktyką Trapa. Norma.

Gość Darude
Opublikowano (edytowane)

Byście od razu samych słabeuszy w grupie chcieli :D Smuda nawet z taką Irlandią grałby na remis. :P

Edytowane przez Darude