Opublikowano 16 czerwca 201212 l Czechy dobre w hokaja to nam zamek założyły... Polaki spuchły Edytowane 16 czerwca 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Jak to wygrają to będzie cud, chyba spuchli, bo knedle zaczynają cisnąć.
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Jest to samo co w poprzednim meczu - nasi koło 60 minuty usiedli całkowicie plus tracą każdą piłkę praktycznie.
Opublikowano 16 czerwca 201212 l jest Grosik ! @Darude: była przy hymnie Mówisz o tej miniaturce ? na trybunach była trochę większa, tyle że białego materiału im brakło i i było kilka szarych pasków.
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Może trzech naszych niech znowu zrobi dywersję - kółko wzajemnej adoracji, postoją, pogadają, Czesi się rozproszą naszą ch.ujowością, to coś ugramy.
Opublikowano 16 czerwca 201212 l No i se wchooja lecą z kibicami. Ja bym po pysku strzelał za brak gry.
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Przegraną bym wybaczył...ALE NIE TAKI STYL GRY JAKI POKAZUJĄ W DRUGIEJ POŁOWIE
Opublikowano 16 czerwca 201212 l jeszcze raz szpakowski powie "CZY TO IEST TEN MOMĘT?" to chyba przełączę na tv trwam
Opublikowano 16 czerwca 201212 l o i janusze się obudziły "wypier,dalaj" xD jak to szło? "miało być pięknie jak nigdy, a jest chu.jowo jak zawsze" ? Edytowane 16 czerwca 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Grecja part II Każda duża impreza od nie pamiętam kiedy, volume XXVIII
Opublikowano 16 czerwca 201212 l nic sie nie stalo... smuda wez sznur i powies sie od reprezentacji od(pipi) ;-)
Opublikowano 16 czerwca 201212 l no pogratulować ultraofensywnego ustawienia z trzema defensywnymi pomocnikami kibicuję od teraz Grecji, tak pięknego bezczelnego autobusu nikt tak w piłce reprezentacyjnej nie gra, poza tym już tylko troszeczkę i będzie osłoda kolejnego blamażu
Opublikowano 16 czerwca 201212 l A jeszcze wczoraj w fabryce czekolady powiadali,że Czesi najsłabsi w grupie .
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Moze mi ktos wyjasnic czemu Szpaku tak sie podnieca swoja wiara w remis?!?
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Polska druzyna dobrze grala przez 20 minut, plan byl pewnie taki zeby na poczatku zapewnic sobie prowadzenie, ale nic z tego nie wyszlo - zmeczyli sie i Czesi to wykorzystali. Szkoda mi naszej druzyny, szkoda, ze nie wygrali zadnego meczu i odpadna...... :confused: Jestem zaskoczony, ze Grecja prowadzi z Rosja 1:0. Edytowane 16 czerwca 201212 l przez saptis