Skocz do zawartości

Euro 2012

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No faktycznie patriotyzm okazywany jest tym, że ktoś zdjął flagę z balkonu czy nie. Czy na osiedlu jeszcze flagi wiszą czy nie. Co za głupie gadanie. Patriotyzm ma się w sercu, zna się historię swojego kraju i nie trzeba ostentacyjnie jego pokazywać. Ludzie zdjęli flagi i są już wyzywani od polaczków. Co za idiotyczne gadanie na niskim poziomie.

Zdjąłeś flagę?

Gość Darude
Opublikowano

No faktycznie patriotyzm okazywany jest tym, że ktoś zdjął flagę z balkonu czy nie. Czy na osiedlu jeszcze flagi wiszą czy nie. Co za głupie gadanie. Patriotyzm ma się w sercu, zna się historię swojego kraju i nie trzeba ostentacyjnie jego pokazywać. Ludzie zdjęli flagi i są już wyzywani od polaczków. Co za idiotyczne gadanie na niskim poziomie.

Większość tych patriotów to lansiarze,Wywiesił falge, bo wisiały u znajomego ,znajomy ma tez na samochodzie 4 to i ja też .Ale najlepsze jest to ze w większości patrioci zakupili piwsko i dostali flagę od Tyskiego i tego wisi najwięcej na balkonach.

Opublikowano (edytowane)

Patriotyzm to też szacunek do flagi jakbyś (pipi)a nie wiedział.

A zdjęcie flagi z balkonu to (pipi)a brak szacunku dla niej? Weź idź człowieku zastanów zanim coś napiszesz.

Edytowane przez Dixi
Opublikowano (edytowane)

A zdjęcie flagi z balkonu to (pipi)a brak szacunku dla niej? Weź idź człowieku zastanów zanim coś napiszesz.

Weź ty się zastanów randomie czemu jesteś taki tępy? Co innego zdjęcie z balkonu a co innego rzucenie gdzieś w pizdó w krzoki.

Debilizm taki sam jak ten tu

KTKge.jpg

Ty no lifie na prawdę mało inteligentny jesteś . A skąd wiesz, że ktoś rzucił te flagę w krzaki znawco forum? A może spadła ona z balkonu jak przez Polskę przechodziła nawałnica co? Pomyślałeś o tym? Ja tez mam flagę na balkonie i jak by mi spadła to nie znaczy, że rzuciłbym bym ją z premedytacją. Skąd ty (pipi)a możesz wiedzieć dlaczego ta flaga leży w krzakach i w jakich okoliczność to się stało? Ale oczywiście nadworny no life z swojego forum wie najlepiej wszystko bo przecież (pipi)a ma tysiąc postów nabitych XD

Edytowane przez Dixi
  • Plusik 1
Gość Wściekły Pies
Opublikowano (edytowane)

Weź ty się zastanów randomie czemu jesteś taki tępy? Co innego zdjęcie z balkonu a co innego rzucenie gdzieś w pizdó w krzoki.

Debilizm taki sam jak ten tu

KTKge.jpg

Znieważenie, niszczenie, uszkadzanie lub usuwanie Flagi Polski to występek zagrożony karą grzywny, karą ograniczenia wolności albo karą pozbawienia wolności do roku. Art. 137 § 1 Kodeksu karnego w tym samym zakresie obejmuje ochroną godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny polski znak państwowy".

@dixi, jeżeli to nie jest jakiś marny troling, to znaczy że masz coś nie tak z głową.

Edytowane przez Wściekły Pies
Opublikowano

Ktos mi wytłumaczy jakim prawem wynik 2:2 w meczu Hiszpania - Chorwacja eliminuje Włochów? Dlaczego przy bieżącym stanie (Włochy 1:0, Esp - Cro 0:0) Chorwaci żegnają się z turniejem?

Ponieważ decyduje bezpośredni wynik między tymi zespołami, a w meczu ita-chor było 1-1 to teraz wyższy remis powodowałby że chorwacja by awansowała. Jeśli coś pomyliłem poprawcie mnie.

Opublikowano

Ktos mi wytłumaczy jakim prawem wynik 2:2 w meczu Hiszpania - Chorwacja eliminuje Włochów? Dlaczego przy bieżącym stanie (Włochy 1:0, Esp - Cro 0:0) Chorwaci żegnają się z turniejem?

Ponieważ decyduje bezpośredni wynik między tymi zespołami, a w meczu ita-chor było 1-1 to teraz wyższy remis powodowałby że chorwacja by awansowała. Jeśli coś pomyliłem poprawcie mnie.

Dokładnie tak jest. Na ten moment jeśli nic się nie zmieni Włosi wychodzą z pierwszego, a z Hiszpania z drugiego.

Opublikowano

Ty no lifie na prawdę mało inteligentny jesteś . A skąd wiesz, że ktoś rzucił te flagę w krzaki znawco forum? A może spadła ona z balkonu jak przez Polskę przechodziła nawałnica co? Pomyślałeś o tym? Ja tez mam flagę na balkonie i jak by mi spadła to nie znaczy, że rzuciłbym bym ją z premedytacją. Skąd ty (pipi)a możesz wiedzieć dlaczego ta flaga leży w krzakach i w jakich okoliczność to się stało? Ale oczywiście nadworny no life z swojego forum wie najlepiej wszystko bo przecież (pipi)a ma tysiąc postów nabitych XD

żal mi ciebie i twojego chłopaka

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie tak jest. Na ten moment jeśli nic się nie zmieni Włosi wychodzą z pierwszego, a z Hiszpania z drugiego.

Dlatego też Del Bosque postanowił zaatakować. Ściągnął Torresa (okej...) i wprowadził Jesusa Navasa, który nigdy nie grał na ataku (aha...).

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

No niestety Dixi ma racje Mazzeo, rownie dobrze zwialo z balkonu, a robisz z tego niewiadomo co.

Dziwne że nagle flagi zaczęło zwiewać z balkonów akurat po meczu z Czechami :D

btw Hiszpania to dno, tej pedalskie granie w dziada + dobra obrona Chorwatów i mamy najgorszy mecz mistrzostw.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Dlatego też Del Bosque postanowił zaatakować. Ściągnął Torresa (okej...) i wprowadził Jesusa Navasa, który nigdy nie grał na ataku (aha...).

Ud2Le.png

Opublikowano

To znaczy ja lubię oglądać hiszpańską piłkę. Ale rację mają dziś ci, którzy ironizują, że Hiszpanie muszą wturlać piłkę do bramki. Gdyby nie ta kontuzja Villi, byliby ogromnym faworytem do wygrania, a tak...