Gość Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 No faktycznie patriotyzm okazywany jest tym, że ktoś zdjął flagę z balkonu czy nie. Czy na osiedlu jeszcze flagi wiszą czy nie. Co za głupie gadanie. Patriotyzm ma się w sercu, zna się historię swojego kraju i nie trzeba ostentacyjnie jego pokazywać. Ludzie zdjęli flagi i są już wyzywani od polaczków. Co za idiotyczne gadanie na niskim poziomie. Zdjąłeś flagę? Cytuj
Gość Darude Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 No faktycznie patriotyzm okazywany jest tym, że ktoś zdjął flagę z balkonu czy nie. Czy na osiedlu jeszcze flagi wiszą czy nie. Co za głupie gadanie. Patriotyzm ma się w sercu, zna się historię swojego kraju i nie trzeba ostentacyjnie jego pokazywać. Ludzie zdjęli flagi i są już wyzywani od polaczków. Co za idiotyczne gadanie na niskim poziomie. Większość tych patriotów to lansiarze,Wywiesił falge, bo wisiały u znajomego ,znajomy ma tez na samochodzie 4 to i ja też .Ale najlepsze jest to ze w większości patrioci zakupili piwsko i dostali flagę od Tyskiego i tego wisi najwięcej na balkonach. Cytuj
Dixi 25 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 (edytowane) Patriotyzm to też szacunek do flagi jakbyś (pipi)a nie wiedział. A zdjęcie flagi z balkonu to (pipi)a brak szacunku dla niej? Weź idź człowieku zastanów zanim coś napiszesz. Edytowane 18 czerwca 2012 przez Dixi Cytuj
Chicken 4 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Ktos mi wytłumaczy jakim prawem wynik 2:2 w meczu Hiszpania - Chorwacja eliminuje Włochów? Dlaczego przy bieżącym stanie (Włochy 1:0, Esp - Cro 0:0) Chorwaci żegnają się z turniejem? Cytuj
Dixi 25 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 (edytowane) Patriotyzm to też szacunek do flagi jakbyś (pipi)a nie wiedział. A zdjęcie flagi z balkonu to (pipi)a brak szacunku dla niej? Weź idź człowieku zastanów zanim coś napiszesz. Weź ty się zastanów randomie czemu jesteś taki tępy? Co innego zdjęcie z balkonu a co innego rzucenie gdzieś w pizdó w krzoki. Debilizm taki sam jak ten tu Ty no lifie na prawdę mało inteligentny jesteś . A skąd wiesz, że ktoś rzucił te flagę w krzaki znawco forum? A może spadła ona z balkonu jak przez Polskę przechodziła nawałnica co? Pomyślałeś o tym? Ja tez mam flagę na balkonie i jak by mi spadła to nie znaczy, że rzuciłbym bym ją z premedytacją. Skąd ty (pipi)a możesz wiedzieć dlaczego ta flaga leży w krzakach i w jakich okoliczność to się stało? Ale oczywiście nadworny no life z swojego forum wie najlepiej wszystko bo przecież (pipi)a ma tysiąc postów nabitych XD Edytowane 18 czerwca 2012 przez Dixi 1 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 (edytowane) Patriotyzm to też szacunek do flagi jakbyś (pipi)a nie wiedział. A zdjęcie flagi z balkonu to (pipi)a brak szacunku dla niej? Weź idź człowieku zastanów zanim coś napiszesz. Weź ty się zastanów randomie czemu jesteś taki tępy? Co innego zdjęcie z balkonu a co innego rzucenie gdzieś w pizdó w krzoki. Debilizm taki sam jak ten tu Znieważenie, niszczenie, uszkadzanie lub usuwanie Flagi Polski to występek zagrożony karą grzywny, karą ograniczenia wolności albo karą pozbawienia wolności do roku. Art. 137 § 1 Kodeksu karnego w tym samym zakresie obejmuje ochroną godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny polski znak państwowy". @dixi, jeżeli to nie jest jakiś marny troling, to znaczy że masz coś nie tak z głową. Edytowane 18 czerwca 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Ktos mi wytłumaczy jakim prawem wynik 2:2 w meczu Hiszpania - Chorwacja eliminuje Włochów? Dlaczego przy bieżącym stanie (Włochy 1:0, Esp - Cro 0:0) Chorwaci żegnają się z turniejem? Ponieważ decyduje bezpośredni wynik między tymi zespołami, a w meczu ita-chor było 1-1 to teraz wyższy remis powodowałby że chorwacja by awansowała. Jeśli coś pomyliłem poprawcie mnie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Ktos mi wytłumaczy jakim prawem wynik 2:2 w meczu Hiszpania - Chorwacja eliminuje Włochów? Dlaczego przy bieżącym stanie (Włochy 1:0, Esp - Cro 0:0) Chorwaci żegnają się z turniejem? Ponieważ decyduje bezpośredni wynik między tymi zespołami, a w meczu ita-chor było 1-1 to teraz wyższy remis powodowałby że chorwacja by awansowała. Jeśli coś pomyliłem poprawcie mnie. Dokładnie tak jest. Na ten moment jeśli nic się nie zmieni Włosi wychodzą z pierwszego, a z Hiszpania z drugiego. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Ty no lifie na prawdę mało inteligentny jesteś . A skąd wiesz, że ktoś rzucił te flagę w krzaki znawco forum? A może spadła ona z balkonu jak przez Polskę przechodziła nawałnica co? Pomyślałeś o tym? Ja tez mam flagę na balkonie i jak by mi spadła to nie znaczy, że rzuciłbym bym ją z premedytacją. Skąd ty (pipi)a możesz wiedzieć dlaczego ta flaga leży w krzakach i w jakich okoliczność to się stało? Ale oczywiście nadworny no life z swojego forum wie najlepiej wszystko bo przecież (pipi)a ma tysiąc postów nabitych XD żal mi ciebie i twojego chłopaka Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 (edytowane) No niestety Dixi ma racje Mazzeo, rownie dobrze zwialo z balkonu, a Ty szukasz sensacji jak wyborcza. Edytowane 18 czerwca 2012 przez easye Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 (edytowane) Dokładnie tak jest. Na ten moment jeśli nic się nie zmieni Włosi wychodzą z pierwszego, a z Hiszpania z drugiego. Dlatego też Del Bosque postanowił zaatakować. Ściągnął Torresa (okej...) i wprowadził Jesusa Navasa, który nigdy nie grał na ataku (aha...). Edytowane 18 czerwca 2012 przez ogqozo Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 A Włosi robią wszystko by dać szansę Irlandczykom na gola. Znowu leżakują, w meczu o taką stawkę. :ph34r: Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 No niestety Dixi ma racje Mazzeo, rownie dobrze zwialo z balkonu, a robisz z tego niewiadomo co. Dziwne że nagle flagi zaczęło zwiewać z balkonów akurat po meczu z Czechami btw Hiszpania to dno, tej pedalskie granie w dziada + dobra obrona Chorwatów i mamy najgorszy mecz mistrzostw. 1 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Gol Hiszpanów ze spalonego. ;] Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Spalony jak ch.uj, ale kupon przynajmniej mi wszedł. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Dokładnie tak jest. Na ten moment jeśli nic się nie zmieni Włosi wychodzą z pierwszego, a z Hiszpania z drugiego. Dlatego też Del Bosque postanowił zaatakować. Ściągnął Torresa (okej...) i wprowadził Jesusa Navasa, który nigdy nie grał na ataku (aha...). Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Gol Balotelliego zajebisty. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Kolejny sprzedany mecz xD. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 noż kur.. to do świąt mają jeździć z flagami bo graliśmy na Euro? odpadliśmy, nie ma komu kibicować to ściągnęli ale palenie flag itd to już inna sprawa... Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 To znaczy ja lubię oglądać hiszpańską piłkę. Ale rację mają dziś ci, którzy ironizują, że Hiszpanie muszą wturlać piłkę do bramki. Gdyby nie ta kontuzja Villi, byliby ogromnym faworytem do wygrania, a tak... Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 (edytowane) Ja pier.dole gdzie wy widzieliście tego spalonego? Przecież Iniesta nie był na spalonym. Zreszta sam juz nie wiem, czekam na powtorke ;c Edytowane 18 czerwca 2012 przez Pelipe Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Ile razy jeszcze Trzeciak powie jak to Niemcy i Francuzi są lepsi od Hiszpanów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi