Skocz do zawartości

Maczeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2. ostateczny pojedynek z Seagalem raczej sredni

a'propo

No mogl bardziej pokombinowac ale w sumie akcje pokroju z jelitami czy gatling gunem na motorze - no ku.r.w.a moc

Weszylem, ze film skopie jaja i sie nie mylilem. Kto jeszcze watpi w moja nieomylnosc i wysublimowany gust filmowy to moze w tej chwili kleknac i w lewe jajo mnie cmoknac. Spoko, wybaczam wam, wszak bog jest sedzia litosciwym i lagodnym!

Opublikowano

a'propo

Weszylem, ze film skopie jaja i sie nie mylilem. Kto jeszcze watpi w moja nieomylnosc i wysublimowany gust filmowy to moze w tej chwili kleknac i w lewe jajo mnie cmoknac. Spoko, wybaczam wam, wszak bog jest sedzia litosciwym i lagodnym!

Ale to było wiadomo jeszcze długo przed premierą. Film z Treyo i Segalem nie mogłby być słaby

I slaby nie jest, ale

(pipi), krew i pociski w paincie?

Dobry film do obiadu nic poza

Opublikowano

a'propo

Ale to było wiadomo jeszcze długo przed premierą. Film z Treyo i Segalem nie mogłby być słaby

Biorac pod uwage srednia ocen ostatnich filmow z "Sigalem" i poziomu produkcji w jakich grywa TreJo (to meksykanin, "J" jako "H" sie czyta) mozna bylo miec obawy, tak samo jak do niecnego planu Rodrigueza i teori spiskowych zeby odcinac kupony od "Planet Terror". Wyszlo jednak odwrotnie.

(pipi), krew i pociski w paincie?

Ma to swoj urok.

Opublikowano (edytowane)
Biorac pod uwage srednia ocen ostatnich filmow z "Sigalem" i poziomu produkcji w jakich grywa TreJo (to meksykanin, "J" jako "H" sie czyta) mozna bylo miec obawy,

Ten sam poziom raczej, z tym, że podobno 'maczeta' specjalnie była robiona na film klasy Zet

Ma to swoj urok.

nie ma

Edytowane przez gekon
Opublikowano (edytowane)

Ma to swoj urok.

nie ma

Moze taniej wychodzilo niz robienie sztucznych dziur i rozpryskujacych sie workow z farba? Zrozum chlopie, wszystko sie o kase rozchodzi.

Edytowane przez 2razyjot
Opublikowano

A już nie rób się na proroka filmowego, bo dużo ludzi uważa Maczetę za świetny film.

To tak jakbym ja zaczął głosić, że oliwki są super w smaku- zapewne też masy by się ze mną zgodziły :yes:

A prędzej to bym mógł być Twoim tatkiem niż synem, przeca ja dolatuję już do 30stki :ninja:

Opublikowano

klasa umysłowo niższa ( branża papowa i ściekowa) jest zachwycona filmem, ja do niej nie należe.

Opublikowano

Ja po tym filmie i mojej dość krytycznej ocenie ogólnej stwierdzam, że mój gust krytyka filmowego kieruje się w odpowiednim kierunku. Jak to mówią kupa zrobiona nawet przez papieża zawsze będzie tą samą kupą. I nie to, że wywyższam Rodrigueza.

Opublikowano

nie mam zamiaru oglądania tego filmu po tym jak zobaczyłem w zwiastunie scenę gdzie ten mex leci na motorze z zamontowanym gatling gun`em :/

Opublikowano

nie mam zamiaru oglądania tego filmu po tym jak zobaczyłem w zwiastunie scenę gdzie ten mex leci na motorze z zamontowanym gatling gun`em :/

Ale o to w tym filmie przecież chodziło :turned: Pokazać absurdalne akcje. Mex lecacy na motorze to nie problem filmu, a twoj.

Opublikowano

Ale o to w tym filmie przecież chodziło :turned: Pokazać absurdalne akcje. Mex lecacy na motorze to nie problem filmu, a twoj.

czyli w drugiej części lecąc na krowie zrzuci z niej bomby atomowe niszcząc całe USA? ;]

Opublikowano

czyli w drugiej części lecąc na krowie zrzuci z niej bomby atomowe niszcząc całe USA? ;]

Maczeta nie używa bomb atomowych

i nie smsuje

Opublikowano

koniec dyskusji z mojej strony bo filmu nie widziałem, może ukradnę z torrentów, nie wydam na to ani złotówki

Opublikowano

koniec dyskusji z mojej strony bo filmu nie widziałem, może ukradnę z torrentów, nie wydam na to ani złotówki

po ch'uj trollujesz jak nie widziałeś nawet filmu. pewnie i tak nie zrozumiałbyś tego, że to MA BYĆ tak stylizowane, jak death proof albo planet terror.

Opublikowano (edytowane)

skusilo mnie dzizas krajst i sciagnąłem wczesniej wysmiewaną przeze mnei wersje r5 :/ film jest super, ten klimat i Trejo któy cokolwiek by robił ma tą samą mine, dają rade! Wlasnie zapuszczam go po raz drugi a do kina na bank i tak pójdę. Lubisz Tarantino to koniecznie uderzaj, plejada znanych aktorów i b(. )( .)bsów dają rade 8+/10 (Seagal i koncowka to niezle przegięcie XD)

Najseksowniej wg mnei wypadła Rodrigezowa :P

chociaz i tak wole Planet od Terror :D

Edytowane przez Plugawy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie spodziewałem sie sząłu po tym filmie i szału nie dostałem, co nie zmienia faktu, że film jest dobry i bawiłem się świetnie oglądając go, uwielbiam groteskowe klimaty Rodrigueza i Tarantino i ich specyficzny humor - jednak Planet Terror było duzo lepsze jako całość jak dla mnie.

Końcowa scena z Seagalem - klasyk !!! XD (pipi)a nie spodziewałbym się, że on coś takiego kiedykolwiek zagra XD No i mina Treja w momencie jak kolo pyta sie go czy juz kogoś zabił XD

no i pani Rodriguez - śliczności... ;*

• Minusik 1