Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 października 2010 Autor Opublikowano 15 października 2010 2. ostateczny pojedynek z Seagalem raczej sredni a'propo No mogl bardziej pokombinowac ale w sumie akcje pokroju z jelitami czy gatling gunem na motorze - no ku.r.w.a moc Weszylem, ze film skopie jaja i sie nie mylilem. Kto jeszcze watpi w moja nieomylnosc i wysublimowany gust filmowy to moze w tej chwili kleknac i w lewe jajo mnie cmoknac. Spoko, wybaczam wam, wszak bog jest sedzia litosciwym i lagodnym! Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 A no film zacny. Maczeta nie esemesuje :D Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 a'propo Weszylem, ze film skopie jaja i sie nie mylilem. Kto jeszcze watpi w moja nieomylnosc i wysublimowany gust filmowy to moze w tej chwili kleknac i w lewe jajo mnie cmoknac. Spoko, wybaczam wam, wszak bog jest sedzia litosciwym i lagodnym! Ale to było wiadomo jeszcze długo przed premierą. Film z Treyo i Segalem nie mogłby być słaby I slaby nie jest, ale (pipi), krew i pociski w paincie? Dobry film do obiadu nic poza Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 października 2010 Autor Opublikowano 16 października 2010 a'propo Weszylem, ze film skopie jaja i sie nie mylilem. Kto jeszcze watpi w moja nieomylnosc i wysublimowany gust filmowy to moze w tej chwili kleknac i w lewe jajo mnie cmoknac. Spoko, wybaczam wam, wszak bog jest sedzia litosciwym i lagodnym! Ale to było wiadomo jeszcze długo przed premierą. Film z Treyo i Segalem nie mogłby być słaby Biorac pod uwage srednia ocen ostatnich filmow z "Sigalem" i poziomu produkcji w jakich grywa TreJo (to meksykanin, "J" jako "H" sie czyta) mozna bylo miec obawy, tak samo jak do niecnego planu Rodrigueza i teori spiskowych zeby odcinac kupony od "Planet Terror". Wyszlo jednak odwrotnie. (pipi), krew i pociski w paincie? Ma to swoj urok. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 (edytowane) Biorac pod uwage srednia ocen ostatnich filmow z "Sigalem" i poziomu produkcji w jakich grywa TreJo (to meksykanin, "J" jako "H" sie czyta) mozna bylo miec obawy, Ten sam poziom raczej, z tym, że podobno 'maczeta' specjalnie była robiona na film klasy Zet Ma to swoj urok. nie ma Edytowane 16 października 2010 przez gekon Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 października 2010 Autor Opublikowano 16 października 2010 (edytowane) Ma to swoj urok. nie ma Moze taniej wychodzilo niz robienie sztucznych dziur i rozpryskujacych sie workow z farba? Zrozum chlopie, wszystko sie o kase rozchodzi. Edytowane 16 października 2010 przez 2razyjot Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 No i ? Może własnie dlatego film jest tylko albo może AŻ dobry Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Film jest za(pipi)isty a nie dobry. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 października 2010 Autor Opublikowano 17 października 2010 Film jest za(pipi)isty a nie dobry. Czyzby Masorz sie zgodzil z moim gustem filmowym? Nareszcie moj synu uwierzyles w moc swojego jedynego Boga. Wybaczam ci! Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 A już nie rób się na proroka filmowego, bo dużo ludzi uważa Maczetę za świetny film. To tak jakbym ja zaczął głosić, że oliwki są super w smaku- zapewne też masy by się ze mną zgodziły A prędzej to bym mógł być Twoim tatkiem niż synem, przeca ja dolatuję już do 30stki Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 klasa umysłowo niższa ( branża papowa i ściekowa) jest zachwycona filmem, ja do niej nie należe. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Ja po tym filmie i mojej dość krytycznej ocenie ogólnej stwierdzam, że mój gust krytyka filmowego kieruje się w odpowiednim kierunku. Jak to mówią kupa zrobiona nawet przez papieża zawsze będzie tą samą kupą. I nie to, że wywyższam Rodrigueza. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 nie mam zamiaru oglądania tego filmu po tym jak zobaczyłem w zwiastunie scenę gdzie ten mex leci na motorze z zamontowanym gatling gun`em Cytuj
Gość Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Trailer pokazuje w sumie wszystko co warto w tym filmie zobaczyc. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 klasa umysłowo niższa ( branża papowa i ściekowa) jest zachwycona filmem, ja do niej nie należe. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 nie mam zamiaru oglądania tego filmu po tym jak zobaczyłem w zwiastunie scenę gdzie ten mex leci na motorze z zamontowanym gatling gun`em Ale o to w tym filmie przecież chodziło Pokazać absurdalne akcje. Mex lecacy na motorze to nie problem filmu, a twoj. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 nie mam zamiaru oglądania tego filmu po tym jak zobaczyłem w zwiastunie scenę gdzie ten mex leci na motorze z zamontowanym gatling gun`em Ale o to w tym filmie przecież chodziło Pokazać absurdalne akcje. Mex lecacy na motorze to nie problem filmu, a twoj. czyli w drugiej części lecąc na krowie zrzuci z niej bomby atomowe niszcząc całe USA? ;] Cytuj
Gość Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 On nie ma nic do USA, więc nie wiem po co miałby je niszczyć Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 nie mam zamiaru oglądania tego filmu po tym jak zobaczyłem w zwiastunie scenę gdzie ten mex leci na motorze z zamontowanym gatling gun`em Ale o to w tym filmie przecież chodziło Pokazać absurdalne akcje. Mex lecacy na motorze to nie problem filmu, a twoj. czyli w drugiej części lecąc na krowie zrzuci z niej bomby atomowe niszcząc całe USA? ;] Maczeta nie używa bomb atomowych i nie smsuje Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 koniec dyskusji z mojej strony bo filmu nie widziałem, może ukradnę z torrentów, nie wydam na to ani złotówki Cytuj
molly 311 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 koniec dyskusji z mojej strony bo filmu nie widziałem, może ukradnę z torrentów, nie wydam na to ani złotówki po ch'uj trollujesz jak nie widziałeś nawet filmu. pewnie i tak nie zrozumiałbyś tego, że to MA BYĆ tak stylizowane, jak death proof albo planet terror. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 (edytowane) skusilo mnie dzizas krajst i sciagnąłem wczesniej wysmiewaną przeze mnei wersje r5 film jest super, ten klimat i Trejo któy cokolwiek by robił ma tą samą mine, dają rade! Wlasnie zapuszczam go po raz drugi a do kina na bank i tak pójdę. Lubisz Tarantino to koniecznie uderzaj, plejada znanych aktorów i b(. )( .)bsów dają rade 8+/10 (Seagal i koncowka to niezle przegięcie XD) Najseksowniej wg mnei wypadła Rodrigezowa chociaz i tak wole Planet od Terror Edytowane 24 października 2010 przez Plugawy Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Ja bym chciał żeby powstała pełnometrażowa wersja tego filmu o bohaterskim Niemcu który wytłukł setki yankesów z IB. 1 1 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Nie spodziewałem sie sząłu po tym filmie i szału nie dostałem, co nie zmienia faktu, że film jest dobry i bawiłem się świetnie oglądając go, uwielbiam groteskowe klimaty Rodrigueza i Tarantino i ich specyficzny humor - jednak Planet Terror było duzo lepsze jako całość jak dla mnie. Końcowa scena z Seagalem - klasyk !!! XD (pipi)a nie spodziewałbym się, że on coś takiego kiedykolwiek zagra XD No i mina Treja w momencie jak kolo pyta sie go czy juz kogoś zabił XD no i pani Rodriguez - śliczności... ;* 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi