MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Od ładnych to tam będzie Alba czy Amber Heard. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Amber Heard gaga gra - uwaga, uwaga... piosenkarkę, która śpiewa w klubie w którym maczeta ma cośtam do załatwienia. syn sofii vargery wrzucił do sieci jakiś czas temu krótkie behind-the-scenes: http://www.youtube.com/watch?v=nVC8LPFgj6Y Edytowane 29 Lipca 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) syn sofii vargery wrzucił do sieci jakiś czas temu krótkie behind-the-scenes: http://www.youtube.com/watch?v=nVC8LPFgj6Y Manny ogląda takie rzeczy? Edytowane 29 Lipca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ten film zniszczy podobnie jak część pierwsza \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 http://www.traileraddict.com/trailer/machete-kills/extra-on-set Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Sheriff Doakes http://www.youtube.com/watch?v=w_Y2VirGNi4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Vanessa Hudgens dołączyła do obsady. http://www.filmweb.pl/news/Vanessa+Hudgens+te%C5%BC+zobaczy%2C+jak+zabija+Maczeta-87630 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ownon 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 uwielbiam filmy Rodrigueza włącznie z małymi agentami (Elijah Wood w 3 części - bezcenne), trailer Machete przed Grindhouse rozwalił mnie całkowicie, ale samym filmem bardzo się zawiodłem - dopasowanie samego już filmu do scen z trailera nieistniejącej produkcji uważam za porażkę, bezskładność całości była porażająca biorąc nawet pod uwagę fakt, że zapewne taka miała być; dlatego liczę i czekam na drugą część niecierpliwie, tym razem musi być rewelacyjnie :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Kto byl w kinie na siklelu? Edytowane 18 Października 2013 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 No mozna by sie przejsc, bo jedynka byla wyje.bana Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Jedynka była niezła, jednak nie umywała się do Grindhouse'a. Jestem ciekawy czy 2 jest lepsza, oby. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mialem bilet kupiony na film ale wolalem pojsc do knajpy grac w mortala wiec nie powiem nic o tym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Danny trejo rocznik '44. O_O Stary meksykaniec ma dobra forme i jest dla meksykanskiego kina akcji guru, uwielbiam klimat, jaki sieje Rodriguez za maly hajs - meksyk rozwala cale amerykanskie kino sensacyjne dystansem i przerysowanymi patentami. Gwiazdy kina sa milym dodatkiem. Edytowane 19 Października 2013 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jedynka była niezła, jednak nie umywała się do Grindhouse'a. Jestem ciekawy czy 2 jest lepsza, oby. Oczywiście miałeś na myśli Grindhouse: Death Proof, bo Planet Terror zjadała bez popitki. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Jedynka była niezła, jednak nie umywała się do Grindhouse'a. Jestem ciekawy czy 2 jest lepsza, oby. Oczywiście miałeś na myśli Grindhouse: Death Proof, bo Planet Terror zjadała bez popitki. Miałem na myśli oba. Chociaż przyznaje, że dla mnie Planet Terror jest najbardziej porąbany czyli najlepszy. Edytowane 20 Października 2013 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) zaraz bede ogladał lepsze niż jedynka, co wcale nie znaczy, że jakoś bardzo fajne. Tak naprawdę to film był dla mnie znośny i nawet bardzo zabawny od momentu jak pojawiał się Mel czyli jakaś połowa. A następna część dopiero zarządzi. sf genialnie pasuje do machete. [\spoiler] Daję 4/10 za pierwą połowę filmu i i 8/10 za drugą połowę filmu więc łącznie daje to 7+/12 i tyle wystawiam. Podobał mi się i czekam na kolejną mechete Edytowane 16 Listopada 2013 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Może być. Nie oczekiwałem nie wiadomo jakiego filmu, ale to co dostałem kwalifikowało się do obejrzenia. O wiele bardziej nudziłem się gdy później puściłem Conjuring. Albo bąka. Nie pamiętam co było pierwsze. 8/10 bo mam wypaczony humor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 No 2 slabo mi weszla. Dluzylo mi sie w sumie. Fajnie, ze Robert exploit kino odkopal, ale ta czesc powinna byc na dvd od razu. Albo jako bonus do dvd czesci pierwszej. Za to chetnie zobacze kosmiczne zakonczenie trylogii o Meksykanskim superherosie filmow sensacyjnych. W dwojce braly mnie plenery, fajna praca operatora kamery i dialogi. Po prostu klimat gdzies mi ulecial, to byl rasowy sequell, takie preludium do solidnego (mam nadzieje) finiszera. I koncepcja Rodrigueza na stworzenie hybrydy Meksykanca i kina exploited jest zacna ale czuje, ze Rodriguez nabija kabze. Oby w 3 sie zrekompensowal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Wczoraj obejrzalem i chyba zaluje czasu. Film mial momenty, ale moglbym je wyliczyc na palcach u reki, Meczeta 1 byla cool, ale tutaj zabraklo mi przede wszytskim zabijania (chociaz pare glow zlecialo). Niektore teksty znalem juz z plakatu pewnego, wiec nie byly super zaskoczeniem, na plus napewno ta blond laseczka (suka z niej, ale oko mozna bylo zawiesic). No powiedzmy 2+/6 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Byłem w kinie niedawno. Wynudziłem się trochę. Parę dobrych scenek i tekstów a poza tym do odgrzewany kotlet nie trzymający się kupy tak jak jedynka. Najlepsze z całego filmu były trailery [otwierający i zamykający] film zapowiadające kontynuację. Na nich uśmiałem się bardziej niż podczas całego seansu. 7 -/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 jestem świeżo po seansie. Lubię Rodrigeza i pierwsza Maczetę ale ten film kompletnie mi nie podszedl. Zakończenie tylko dobiło całość. 4/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi