Soban 4 102 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 (edytowane) Do sprzedania mam sticka.Częsci oryginalne sprowadzane z japoni joystick LS-55 z ogranicznikiem osmiokatnym,przyciski PS-GN 14.Do tego przyciski start i select i przelacznik do trybu analogowego i cyfrowego(zalezy od tv).Działa pod ps3,ps2 i pc.STan techniczny i wizualny bardzo dobry.Cena 250 z wliczona przesyłką. Cena:220 z przesylka lub 200 z odbiorem osobistym wawa i okolice tu macie fotke Edytowane 8 września 2010 przez Master JIN Cytuj
kowal 0 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 nie wiem skad go masz i od kogo ale moja to jest tylko obudowa wiec prosze nie przypisywac mi tego sprzetu jako wykonanego przeze mnie Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 8 września 2010 Autor Opublikowano 8 września 2010 od hamtaro a on pisal ze ty to robiles Cytuj
kowal 0 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 jak napisałem obudowa jest moja i nic wiecej nie wiem w jakim setupie był pierwotnie bo ma ze 3 lata ale na pewno nie w takim bo sobie nie przypominam tych czesci wiec siła rzeczy informacja jest nieprawdziwa, wiec prosze o edycje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi