Skocz do zawartości

Dissidia 012

Enkidou

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Trzecie stroje (shadow form) dla niektórych postaci (third form, na oczy mi chyba wcześniej padło):

http://www.imagebam.com/image/fe8e27102375463

Sephiroth - oryginalny strój z FFVII

Cloud - wg projektu Yoshitaki Amano

Cecil - z FFIV w wersji na NDS

Golbez - wizerunek z FFIV The After

Szkoda że za Golbezem nie przepadam. ; (

Jest też nowe info o Assist Mode ale nie chce mi się produkować, zwłaszcza, że w przyszłym tygodniu Famitsu powinno zamieścić obszerniejsze info.

Edytowane przez Enkidou
Opublikowano

Nomura albo Takahashi powiedział, że w trybie fabularnym zajdą jakieś zmiany. Well, robią prequel z -- prawdopodobnie -- złym zakończeniem, więc może pokombinują. ; ) No i szwarccharakterom dali tym razem własne historie tylko czy o to developerom chodziło gdy mówili o zmianach?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam się cieszę bo Laguna z z takiego systemowego punktu widzenia zapowiada się dość unikalnie. : )

Co do innych postaci - nie chcę zgadywać, ale obstawiam Gilgamesha.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yuna tam jest na pewno - po tym jak Tidus z Jethem zdeżają się głowami idzie po wodzie, ale czy to phantom train ?, w sumie to może być każdy inny pociąg.

Mnie najbardziej wkurza fakt, że skoro znaleźli miejsce dla takiego pokemona jak Laguna to czemu nie ma Aurona (idealnie wpasował by się w realia Dissidii).

W ogóle to jest już znany pełny roster czy może ktoś jeszcze dojdzie ?

Opublikowano

Obecność Laguny to akurat wyjaśnili tym, że chcą mieć gunnera w rosterze. ; ) Auron byłby po prostu kolejnym kolesiem z mieczem. Przynajmniej ja to tak odbieram. Zresztą może go wrzucą. Sądzę, że -- licząc z oficjalnie niepotwierdzoną Yuną -- będą jeszcze co najmniej trzy postacie. Oprócz tego skupią się w zapowiedziach przed premierą na elementach związanych z Wi-Fi o czym wspominał niedawno reżyser Takahashi.

Aha, co do pociągu - Dissidia to czysty fan service więc po co tam zwykły pociąg? : P

Opublikowano

New Dissidia characters are Gilgamesh (FF5) and Prishe (FF11). Aerith will be available as an assist character to those who buy the "Prologue" of the game off Playstation Network.