daras 3 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 "Top Spin 4 pojawi się w przyszłym roku na PlayStation 3, Xbox 360 i Wii, co więcej obsłuży również wszystkie kontrolery ruchu dostępne na danych platformach. W grze pojawi się 25 sylwetek profesjonalnych graczy, wśród których nie zabraknei tenisowych legend - takich jak choćby Andre Agassi. Z tym że akurat triumfator 60 turniejów ATP ma być obecny jedynie dla osób, które zdecydują się złożyć preordera na grę w wersji PlayStation 3 lub Xbox 360." - PPE.PL Ja juz odkladam pieniazki Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Mam nadzieje ze przez obsluge Move i Kinecta nie uproszcza zbytnio rozgrywki. W Top Spin 3 podobalo mi sie glownie to ze byla cholernie wymagajaca w porownaniu do VT. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Ciekawe jak tam Agassi(jako postać DLC) będzie się sprawował ;] Cytuj
daras 3 Opublikowano 12 stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 stycznia 2011 Czy ktos bedzie gral w najnowszego Top Spina? Z tego co pamietam, seria ta przegonila Virtua Tennis a wiec byc moze bedzie to najlepsza gra o tenisie ever. Premiera w lutym. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Nowy trailer http://www.youtube.com/watch?v=1AD7o4z48LM&feature=player_embedded Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 Jest już demo na amerykańskim PS Store. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 Kurde zagrałem i powiem ma że zapowiada się tenis ideał Tj. Top Spin 4 wziął trochę arcade z Virtua Tennis i w demko gra się bardzooo przyjemnie Cytuj
vagrant3 0 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 wczoraj przemęczyłem demko i jestem cholernie zadowolony. 2k znowu zatrudniło fachowców i szykuje sie najlepszy tenis na konsolach ever. prawie wszystko lśni, a animacja zawodników to kolejne podniesienie poprzeczki w górę. zeby tylko kariera była dobrze zaprojektowana, bo gra się świetnie. must have za dwa tygodnie. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 3 marca 2011 Opublikowano 3 marca 2011 Można w demie grać na move ? Tak. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Niech ktoś powie jak się Move sprawdza w tej gierce Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Czy tylko ja mam wrażenie, że ta gra jest o wiele za łatwa? W trójce o wiele trudniej się serwowało ( imo ). Zagrałem kilka meczy na hardzie i żadnego nie przegrałem , co więcej w żadnym przeciwnik nie sprawił mi problemu, a to mi się zbytnio nie spodobało. Cytuj
adi 189 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Niech ktoś powie jak się Move sprawdza w tej gierce wg mnie srednio-a to przez to, ze w drugiej rece trzema mieć pada/navi. Lepiej by się grało, gdyby postać automatycznie przemieszczała się w kierunku piłki, a my odpowiednio musielibysmy uderzać rakieta. Pingpong ze "Sports Ch" pokazał, że samo sterowanie rakietką nie oznacza od razu uproszczenia, czy też ułatwienia gry. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Niech ktoś powie jak się Move sprawdza w tej gierce wg mnie srednio-a to przez to, ze w drugiej rece trzema mieć pada/navi. Lepiej by się grało, gdyby postać automatycznie przemieszczała się w kierunku piłki, a my odpowiednio musielibysmy uderzać rakieta. Pingpong ze "Sports Ch" pokazał, że samo sterowanie rakietką nie oznacza od razu uproszczenia, czy też ułatwienia gry. Ale wszystko płynnie chodzi? Nie ma żadnych opóźnień itd.? Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Polecam granie wyłącznie na hard - niektóre wymiany miażdzą ;] Świetna gra kupie jak będzie za ~100zł Cytuj
adi 189 Opublikowano 8 marca 2011 Opublikowano 8 marca 2011 Niech ktoś powie jak się Move sprawdza w tej gierce wg mnie srednio-a to przez to, ze w drugiej rece trzema mieć pada/navi. Lepiej by się grało, gdyby postać automatycznie przemieszczała się w kierunku piłki, a my odpowiednio musielibysmy uderzać rakieta. Pingpong ze "Sports Ch" pokazał, że samo sterowanie rakietką nie oznacza od razu uproszczenia, czy też ułatwienia gry. Ale wszystko płynnie chodzi? Nie ma żadnych opóźnień itd.? Płynnie, laga nie ma. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 P krotkiej zabawie z demem uwazam, ze to najlepszy tenis Ever. Bylem fanem VT zawsze, ale TS4pobil wszystko. Dodajac do tego gre na Move, co swietnie sie sprawdza. Naprawde bedzie kapialnie i chyba zaqp pelnej wersji obowiazkow Cytuj
Gość Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) Ja mam wrażenie, po ograniu demka, że jest bardziej casualowo niż w TS3, gdzie nauka grania zajmowała godziny. TS4 odpalamy i już możemy ciapać. Dla mnie to spory minus, bo to oznacza, że zabawy w singlu starczy na parę godzin, a potem już zacznie się nuda i rutyna. Nie przypominam sobie tego kółeczka lub jakiegokolwiek paseczka mocy w 3, który by tak ułatwiał wyczucie siły przy returnie, no i ustawianie się do odbicia nie ma takiego znaczenia jak w poprzedniej części, gdzie należało myśleć. Dla mnie spory zawód, ale poczekam na reckę Kosa(z poprzedniczką obszedł się należycie). edit. Widzę, że Wallerot ma podobną opinię. Dla fanów serii to demo to potwarz, ale pewnie dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z TS, to spora zaleta. Edytowane 10 marca 2011 przez Gość Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Pajgi a grales w demo na padzie czy na Move? Ja przyznaje, ze we wczesniejsze wersje TS nie gralem. Gralem natomiast we wszystkie czesci VT i bylem nimi zachwycony - choc to typowa gra arcade, ale dawala pelno frajdy. Cytuj
Gość Opublikowano 10 marca 2011 Opublikowano 10 marca 2011 Zawsze grałem na padzie i zwyczajnie widać ukłon w stronę uproszczenia rozgrywki (pewnie ze względu na Move'a), tak jak TS3 był ukłonem w stronę symulacji. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Rozumiem, bo na Move na najwyzszym poziomie trudnosci jest ciezko. Ja nie ukrywam, ze mnie najbardziej interesuje wlasnie zabawa na Move Poczkeam jednak na kilka recenzji, zanim zdeyduje sie na zaqp gry Dzieki za odp Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 Sam czekam na jakąś recenzje. Widział już ktoś ? Premiera za tydzień, a tu cisza.. Cytuj
Gość Opublikowano 11 marca 2011 Opublikowano 11 marca 2011 (edytowane) Ja mam nadzieje, że dadzą możliwość zmiany systemu : uproszczony/symulacja, bo inaczej chyba faktycznie tylko na move będzie się dało grać dłużej niż kilka partii, a potem ziew i dobranoc Edytowane 11 marca 2011 przez Gość Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Kurde, demko bardzo mnie zachecilo do zakupu. Na padzie gra sie spoko, ale Move pokazuje pazur Swietny motyw, a Navi w drugiej rece wcale nie przeszkadza i po chwili mozna sie przyzwyczaic do tego, ze celuje sie Navi. Ciekawi mnie VT, ktory ma miec przeniesiony ruch Move na rakiete w skali 1:1, tyle ze VT to zawsze bylo typowo arcade'owe podejscie do tenisa. Z kolei Top Spin dwójka bodajże oczarowala mnie bardziej symulacyjnym gameplayem. W trojke nie grałem, ale w czworce moglbym powrocic do serii Co prawda nie w premiere i w dodatku po zapoznaniem sie z recenzjami, ale raczej kupie ta odslone Poza tym animacje zawodników mnie oczarowały. Ale Top Spin z tego słynie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi