Gość Opublikowano 14 marca 2011 Opublikowano 14 marca 2011 Kurde, demko bardzo mnie zachecilo do zakupu. Na padzie gra sie spoko, ale Move pokazuje pazur Swietny motyw, a Navi w drugiej rece wcale nie przeszkadza i po chwili mozna sie przyzwyczaic do tego, ze celuje sie Navi. Ciekawi mnie VT, ktory ma miec przeniesiony ruch Move na rakiete w skali 1:1, tyle ze VT to zawsze bylo typowo arcade'owe podejscie do tenisa. Z kolei Top Spin dwójka bodajże oczarowala mnie bardziej symulacyjnym gameplayem. W trojke nie grałem, ale w czworce moglbym powrocic do serii Co prawda nie w premiere i w dodatku po zapoznaniem sie z recenzjami, ale raczej kupie ta odslone Poza tym animacje zawodników mnie oczarowały. Ale Top Spin z tego słynie W takim wypadku to demo może się podobać, ale jak byś grał w 3, która zrobiła GIGANTYCZNY krok do przodu względem drugiej części, to też byś kręcił nosem. Teraz to się właśnie TS zbliżył do VT, czyli wystarczy dobiec w pobliże piłki, nie przejmować się naszym ustawieniem, dobrym timingiem uderzenia, bo i tak posyłamy pięknego crossa. No nie mogę przeboleć odejścia od tak genialnego systemu . Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 (edytowane) Brac Top Spin 4 czy czekac na Virtua Tennis 4? edit: Pff, jak zobaczyłem jak wygląda gameplay VT to nie ma w ogole tego pytania edit 2: Patrze na liste tenisistow i... gdzie jest #&$)@# Radwanska? <_< Edytowane 16 marca 2011 przez VoytecCFC Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 edit 2: Patrze na liste tenisistow i... gdzie jest #&$)@# Radwanska? <_< Nie będzie jej. Może dopiero w DLC Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 Gra do mnie doszła. Serwety jeszcze wyłączone. Kod DLC na Agassiego nie działa. Zobaczymy, czy coś się zmieniło względem dema. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 Gdzie zamawiales? Ja zlozylem preorder w empiku i jeszcze nie mam statusu wyslanej, a jutro premiera <_< Jest nawet napisane ze planowana wysylka z magazynu 23.03 ale empik czesto ma bzdurne daty niepokrywajace sie z prawdziwa wysylka. Premiere na stronie wyznaczona maja na 18. ;/ Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Zamówiłem w Ultimie. Zmian względem demka nie zauważyłem. Boli mnie mimo wszystko bardzo mała liczba zawodników (wiedziałem o tym od początku, ale mimo wszystko). Rozegrałem dopiero jeden długi mecz. Chętnie się zmierzę z kimś online. Cytuj
adingh 0 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Też wczoraj dostałem Top Spin 4 z ultimy Wcześniej nie grałem w żadnego Top Spina i muszę przyznać, że średnio mi się ta gra podoba. Nie ma za dużo wspólnego z symulacją tenisa w porównaniu do Dream Match Tennis Pro (PC). Moim zdaniem gra jest trochę za wolna i to jest dla mnie największym minusem. Piłki odbijają się tak jakby to grały małe dzieci, a nie zawodowi tenisiści, ale cóż to tylko gra zaraz stworzę swoją postać i zobaczymy jak się online będzie grało. Cytuj
Gość Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Zamówiłem w Ultimie. Zmian względem demka nie zauważyłem. Boli mnie mimo wszystko bardzo mała liczba zawodników (wiedziałem o tym od początku, ale mimo wszystko). Rozegrałem dopiero jeden długi mecz. Chętnie się zmierzę z kimś online. To ja podziękuję <_< . Jak to jest, że niktóre serie sportowe tego wydawcy się rozwijają (NBA 2K11), a inne cofają w rozwoju, jak rzeczony tytuł. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Gra jest świetna, nie ma co jej skreślać zanim się jej nie pozna, kariera lepsza niz w "trójce", tryb online tez wygląda na wypasiony. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 22 marca 2011 Opublikowano 22 marca 2011 Reklamówka http://www.youtube.com/watch?v=SmC9FslYo_o&feature=player_embedded Cytuj
vagrant3 0 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Boli mnie mimo wszystko bardzo mała liczba zawodników (wiedziałem o tym od początku, ale mimo wszystko). liczba mała, ale nie przypominam sobie zeby gdziekolwiek i kiedykolwiek była większa. i tak Riosa znów muszę sobie zrobic. Cytuj
daras 3 Opublikowano 24 marca 2011 Autor Opublikowano 24 marca 2011 Czyli mowicie, ze jednak TS4 > VT4? Nastawiam sie na granie na padzie i poczekam jeszcze spokojnie na recenzje ale wole symulacje niz arcade. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 GameSpot ocenił Top Spin 4 na 9.0 i zgadzam się z tą oceną. Cytuj
vagrant3 0 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 ja bym dał z 8.0 maksymalnie. całkiem fajnie się w to gra (grało), ale łba nie urywa. a już najzałosniejsze jest wrzucanie tych kilku zawodowców bez robienia ze wszystkimi pełnego mocapu. myslałem ze po skończeniu singla i multi bedę sobie grał tylko w 2K open i nabijał online'owe zwycięstwa samprasowi. jednak wystarczyło zebym zobaczył jak 'to coś' sie rusza. jakis miks animacji do niego przypisali - troche murraya, federera... az patrzec sie na to nie da. pewnie nie mogli wykorzystac kodu z pierwszej części, w której sampras ruszał się jak... sampras? pare takich głupot zepsuło mi odbiór całości. pozostaje wrócic do ts3 albo wyjsc na kort w realu i pokaleczyc troche ten sport. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Grał ktoś online? Sporo chętnych? Nie ma problemów z lagami? Cytuj
vagrant3 0 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Grał ktoś online? Sporo chętnych? Nie ma problemów z lagami? z chętnymi do gry nie ma problemów, z lagami generalnie tez nie. tylko czasem matchmaking się powaznie zapycha i potrafi par minut ładować ci przeciwnika. bardzo słabe. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 odkurzam...ts3 czy ts4 ? gdzie jest wiekszy fun? Cytuj
Bowser4 1 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Właśnie dzisiaj kupiłem sobie TS4. Wygląda na to, że pogram w to jakiś czas. Mam tylko takie proste pytanie laika : W którym momencie należy wskazać kierunek uderzenia i czy to gdzie piłka jest zagrywana zależy od aktualnej pozycji na boisku ? Mam problem gdy chcę odbić piłkę będąc - dajmy na to - po skrajnej prawej stronie kortu i chcę zagrać wzdłuż linii. Nie wiem czy mam wychylać gałkę w prawo czy do przodu. Fajnie by było gdyby ktoś mi wyjaśnił te podstawy związane z kierunkami i timingiem. Cytuj
ImperatorPL 0 Opublikowano 28 lipca 2011 Opublikowano 28 lipca 2011 Witam. Jak ktos jest chętny pograć w Top Spin 4 to mój PSNID Rafaello122 wiem, ze z serwerami jest cos nie tak, ale chyba można grać przez invite. Zapraszam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi